F-16 έγραψε:Καλημέρα και πάλι.:P Φίλε αυτά μέσα στη σχολή μπορεί να σου χρησιμεύσουν όσον αναφορά τις ανάγκες της σχολής καθ'όλη τη διάρκεια της φοίτησής σου. Από εκεί και πέρα όμως έχει μεγαλύτερες δυνατότητες για εξέλιξη και συμμετοχή σε διάφορες δραστηριότητες μετά το τέλος της σχολής. Ό, τι και να ξέρεις τη σήμερον ημέρα καλό είναι, μη μασάς. Επίσης, κάποιοι ξέρω ότι μετά τη σχολή πάνε ως πληροφορικοί, αλλά είναι λιγοστοί όπως και αυτοί τη ΣΑΣ. Από όσο γνωρίζω, όμως, δεν παίζουν ιδιαίτερο ρόλο τα πτυχία σου εκεί, αλλά το βύσμα, η τύχη και η καλή σου σταδιοδρομία στη διάρκεια της σχολής. Εάν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ή έχω κάπου λάθος ας με διαψεύσει.:)
Δεν κάνεις κανένα απολύτως λάθος το βύσμα παίζει σημαντικό ρόλο για να μπει κάποιος σε θεσεις π. Χ στο ΝΑΤΟ.
Παιδιά έγραψα 17.970 και πιστεύω είναι αρκετά για ΣΣΕ και έχω ξεκινήσει ήδη γυμναστική... Γίνεται Να μου στείλει κανείς κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής για προετοιμασία για τους πρώτους μήνες στη σχολή; Ευχαριστώ πολύ
kostas5 έγραψε:Παιδιά έγραψα 17.970 και πιστεύω είναι αρκετά για ΣΣΕ και έχω ξεκινήσει ήδη γυμναστική... Γίνεται Να μου στείλει κανείς κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής για προετοιμασία για τους πρώτους μήνες στη σχολή; Ευχαριστώ πολύ
Διάβασε και το ΣΣΕ: Εκπαίδευση / Ασκήσεις / Δραστηριότητες και θα βρεις και πολλά χρήσιμα μηνύματα για το πρόγραμμα της γυμναστικής Και γενικότερα την καθημερινότητα στην Σχολή για να πάρεις μία ιδέα
Αλέξανδρος έγραψε: Για σας και απο εμένα. Έδωσα πανελλήνιες φέτος και 90 % περνάω ΣΣΕ... Θα ήθελα Ν ρωτήσω απο ποια περίοδο κ μετα θ πρέπει να ψάχνω για σπίτι.
Θα σου προτεινα να ξεκινησεις αν μπορεις απο τωρα για να μην εχεις να μαζευεις η να αφηνεις πραματα σε ξενοδοχεια και τετοια αν δεν ψαξεις... αλλωστε μετα την ορκομωσια σου τον δεκεμβριο δεν θα συμφερει το ξενοδοχειο γιατι θα βγαινεις πσκ... ψαξε απο τωρα, φερε και τα πραματα σου και μεσα στην σχολη βρες ενα συγκατοικο για να μοιραζεστε τα εξοδα...
Καλησπερα σε ολους. Ειμαι φανταρος αυτη τη στιγμη στον 1ο Λοχο Αποδωσης Τιμων στο πενταγωνο. Απο οταν παρουσιαστηκα κεντρο καταλαβα ποσο πολυ μου αρεσει η στρατιωτικη ζωη και ποσο θελω να ασχοληθω με το στρατο. Θελω λοιπον να ρωτησω οσον αφορα την ΣΣΕ.
Α) Μπορω απο εκει να βγω Ανθυπολοχαγος Καταδρωμεας η Αλεξιπτωτιστης πχ;
Β) Μπορω να δωσω πανελληνιες παραλληλα με τον στρατο (332 Π. Α εσσο απολυωμαι 27 Μαιου)
Γ) Αν εχεις ηδη υπηρετησει στρατο οταν μπεις στη σχολη εχεις οποιοδηποτε οφελος;
Antonis M. έγραψε:Καλησπερα σε ολους. Ειμαι φανταρος αυτη τη στιγμη στον 1ο Λοχο Αποδωσης Τιμων στο πενταγωνο. Απο οταν παρουσιαστηκα κεντρο καταλαβα ποσο πολυ μου αρεσει η στρατιωτικη ζωη και ποσο θελω να ασχοληθω με το στρατο. Θελω λοιπον να ρωτησω οσον αφορα την ΣΣΕ.
Β) Μπορω να δωσω πανελληνιες παραλληλα με τον στρατο (332 Π. Α εσσο απολυωμαι 27 Μαιου)
Γ) Αν εχεις ηδη υπηρετησει στρατο οταν μπεις στη σχολη εχεις οποιοδηποτε οφελος;
Antonis M. έγραψε:Καλησπερα σε ολους. Ειμαι φανταρος αυτη τη στιγμη στον 1ο Λοχο Αποδωσης Τιμων στο πενταγωνο. Απο οταν παρουσιαστηκα κεντρο καταλαβα ποσο πολυ μου αρεσει η στρατιωτικη ζωη και ποσο θελω να ασχοληθω με το στρατο. Θελω λοιπον να ρωτησω οσον αφορα την ΣΣΕ.
Β) Θεωρητικά ναι μπορείς, αλλά μην περιμένεις κανένας Διοικητής να σου δώσει 15-20 ημέρες άδεια για να το κάνεις. Τουλάχιστον είναι πολύ σπάνιο.
Γ) Σε πρακτικό επίπεδο όχι, ωστόσο το μόνο προσωπικό όφελος που έχεις είναι ότι έχεις ήδη μία ιδέα για την καθημερινότητα του Στρατού.
Οσο για το Β, το καλο ειναι οτι πεφτει πανω στην απολυση μου οποτε για απολυσεως αδεια μπορω να βγω με τοσες μερες. Βεβαια θα φροντισω να εχω αποθεμα καθος ετσι και αλλιως στο λοχο μας μαζευουμε αρκετες.