ΥΕΑ στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
σβεκ 2013

Δημοσίευση από σβεκ 2013 »

60 καμψεις 70 κοιλιακοι και 13.20 το 2μιλο ειναι μολις αποφοιτησα.
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Dea_Lok »

σβεκ 2013 έγραψε:60 καμψεις 70 κοιλιακοι και 13.20 το 2μιλο ειναι μολις αποφοιτησα.

Αυτό πλέον είναι το άριστα στα αθλήματα στη ΣΕΑΠ ;
Θελω και μπορώ !
George69

Δημοσίευση από George69 »

Καλησπέρα,

Στο stratologia.gr μου εμφανίζει στις πληροφορίες για την κατάταξή μου ότι θα παρουσιαστώ στο πυροβολικό στη θήβα το γενάρη με ειδικότητα στην έρευνα πληροφορικής. Εγώ όμως θέλω να πάω έφεδρος/δόκιμος αξιωματικός στις ειδικές δυμάμεις (αμφίβιους).
Τι πρέπει να κάνω όταν πάω να παρουσιαστώ;

Ευχαριστώ!
mgoutsos

Δημοσίευση από mgoutsos »

Καλησπέρα παιδιά ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Σαν ΥΕΑ (ΕΔ) όταν τελειώσεις την εκπαίδευση στην Ρεντίνα και πάρεις τον πράσινο μπερέ, μετά λογικό δεν είναι να σε βάλουν σε κάποια μονάδα ΕΔ; Δηλαδή ΚΕΕΔ ή Ρεντίνα κλπ!
Άβαταρ μέλους
mgoutsos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Κανείς δεν ξέρει; Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από Greek_Army »

Από την στιγμή που θα είσαι αξιωματικός Ειδικών Δυναμεών θα τοποθετηθείς σε μονάδα των Ειδικών Δυνάμεων.
Άβαταρ μέλους
mgoutsos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Ευχαριστώ πολύ!
manoszan3
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από manoszan3 »

Καλησπερα παιδια
Μου ηρθε χαρτι που γραφει ειδικες δυναμεις ΥΕΑ, σκεφτομαι να παω ΥΕΑ αλλα εχω μια απορια. Μετα την εκπαιδευση του ΥΕΑ, που θα με στειλουν ως πεζοναυτη η ως καταδρομεις. Ρωταω γιατι θελω να παω πεζοναυτης ωστε να παω βολο.
---

Δημοσίευση από --- »

Δηλωνεις τοπο προτιμησης και αναλογος αν διαβαζεις κατα τη διαρκεια της σχολης (ΣΕΑΠ) , τα αθληματα Και το παρουσιαστικο σου...
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Η τοποθετηση σου εχει να κανει με τις επιδοσεις σου στις γραπτες δοκιμασιες στη ΣΕΑΠ, τις αθλητικες δοκιμασιες για την ευκαιρια να γινεις ΔΕΑ ειδικων δυναμεων, και βεβαια με τις αναγκες της υπηρεσιας.
faber
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από faber »

conC έγραψε:Έχει αναφερθεί σε πάρα πολλά ποσταρίσματα ότι για να πάρει κάποιος ΔΕΑ ΕΔ τον πράσινο μπερέ πρέπει να αποφοιτήσει απο το ΣΒΕΚ που γίνεται στο ΚΕΑΠ στη ρεντίνα. Θα ήθελα λοιπόν να μάθω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι περιλαμβάνει αυτό το σχολείο, τόσο επίσημα (όσο πιο λεπτομερώς γίνεται από ασκήσεις, στίβους, εξετάσεις κλπ) , όσο και ανεπίσημα (καψόνια ή άλλες δυσκολίες). Πόσο εύκολο είναι να κοπεί κάποιος είτε λόγω τραυματισμού, είτε αποβολής, είτε για άλλο λόγο.

παρε μια γεύση απο εδώ, δες ολα τα παρτ... Και πρόσθεσε με το μυαλό σου τι αλλα μπορούν να γίνουν εκεί που δεν τα δείχνει η κάμερα Εικόνα
xristaras177

Δημοσίευση από xristaras177 »

Καλησπερα επειδη διαβαζω ωρες τωρα και ο καθενας εδω μεσα λεει τα δικα του θελώ να μου απαντησει καποιος που γνωριζει στο εξης. Η εκπαιδευση των εφεδρων ετσι ωστε να καταλαβουν και τα 1000 μορια για τους ειδικους φρουρους ποια ειναι; Αλος λεει 1 μιλι αλος 2 αλος λεει 60 κιλιακους αλος λεει λιγοτερους μπορει καποιος που ξερει να μ απαντησει;
xristaras177

Δημοσίευση από xristaras177 »

Ακομα να μου απαντησει καποιος;
Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Avatar »

Για να πας στη ρεντίνα είναι όπως ακριβώς τα λέει στην επίσημη σελίδα του ΓΕΣ (έχει ένα αρχείο κάπου εκεί μέσα αν ψάξεις για τους ΔΕΑ) .
εκεί πάνω στη ρεντίνα τα αθλήματα είναι πάλι τα ίδια η μόνη διαφορά είναι ότι υπάρχει κάτι φαντάσου σαν πρόοδος επομένος το άριστα από 50 πάει 55-60 κλπ
Τώρα αν πας για τα τα μοριάκια κεαπ, τσάμπα θα ταλαιπωρηθείς τσάμπα θα σακατέψεις τα γόνατα κι την μέση σου για να γίνεις στόχος για 700-800 ευρώ
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
Αλέξανδρος

Δημοσίευση από Αλέξανδρος »

Γεια χαρά.
Θέλω να ρωτήσω εάν καταταγεί κάποιος, και αφού έχει φύγει από το κέντρο και έχει πάει στη μονάδα, πάρει αναβολή από τον ψυχολόγο του στρατού (όχι επειδή είναι "τρελός" αλλά πχ επειδή πρέπει να γυρίσει σπίτι του για να δουλέψει), μπορεί όταν ξανά καταταγεί μετά από 6 μήνες να υπηρετήσει ΥΕΑ, Ειδικές Δυνάμεις;
Ευχαριστώ.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης