ΥΕΑ στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
psaraklas

Δημοσίευση από psaraklas »

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Επειδη βλεπω σε αλλα site οτι θα χρειαστουν ελξεις ισχυει; Και κατι τελευταιο εχω μυωπια 2 βαθμους στο δεξι και 1,75 στο αριστερο. Επισης στο αριστερο εχω ο,5 αστιγματισμο. Πιστευεται να με κοψουν;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από Greek_Army »

psaraklas έγραψε:Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Επειδη βλεπω σε αλλα site οτι θα χρειαστουν ελξεις ισχυει;

όχι δεν ισχύει
psaraklas έγραψε: Και κατι τελευταιο εχω μυωπια 2 βαθμους στο δεξι και 1,75 στο αριστερο. Επισης στο αριστερο εχω ο,5 αστιγματισμο. Πιστευεται να με κοψουν;

δεν κόβεσαι, απλά δεν μπορείς να πας σαν Δόκιμος στα Αλεξίπτωτα

psaraklas

Και σχετικά με τις δοκιμασίες που έχει 3.200 μέτρα σε 20 λεπτά,35 κοιλιακούς σε 2 λεπτά και 30 κάμψεις σε 2 λεπτα. Έχει σημασία πόσο γρήγορα θα κάνω τα αθλήματα; Επειδή λέει κατι για (άριστα) ! Δηλαδή αν κάνω 35 κοιλιακούς σε 40 δευτερολεπτα παίρνω καλύτερο βαθμό;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

psaraklas έγραψε:Και σχετικά με τις δοκιμασίες που έχει 3.200 μέτρα σε 20 λεπτά,35 κοιλιακούς σε 2 λεπτά και 30 κάμψεις σε 2 λεπτα. Έχει σημασία πόσο γρήγορα θα κάνω τα αθλήματα; Επειδή λέει κατι για (άριστα) ! Δηλαδή αν κάνω 35 κοιλιακούς σε 40 δευτερολεπτα παίρνω καλύτερο βαθμό;

Σου παραθέτω μήνυμα προηγούμενης σελίδας από παιδί που ήτανε δόκιμος στις ειδικές δυνάμεις και γενικά καλό θα ήτανε να ρίξεις και εσύ μια μάτια σε προηγούμενες σελίδες (43 - 46) για να μην γράφουμε συνέχεια τα ίδια πράγματα

Maniatis έγραψε:

5) Οι δοκιμασιες για να πας ΔΟΚΙΜΟΣ ΕΔ ειναι:2 μιλια σε χρονο 13,20 το αριστα (εσυ να κοιτας το αριστα μην κοιτας το οριο),50 καμψεις και 50 κοιλιακους! Τελος εχει μια συνεντευξη που σου περνουν τα στελεχη ΕΔ που εχουν ερθει για τις δοκιμασιες (εκει παιζει ρολο και το βυσμα, μπορει να εχεις παει σε ολα αριστα και επειδη δν τους αρεσει η φατσα σου να σ βαλουν ενα 0 και να σε κοψουν ετσι απλα) ...

psaraklas

Ευχαριστω για την βοηθεια:) :)
Άβαταρ μέλους
sarros
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από sarros »

Καλησπέρα κύριοι!
Μπαίνω κι'εγώ σιγά σιγά! Παρουσιάζομαι 12/9 στην Αυλώνα Διαβιβάσεις.Έχω αρκετές ερωτήσεις.

Αρχικά, αφού παρουσιαστούμε έρχεται το κλιμάκιο των Ε. Δ. Για να στρατολογήσει Υποψηφίους, απ'όσο έχω καταλάβει. Το πρώτο μου ερώτημα είναι:
Εγώ μπορώ να δηλώσω Ε. Δ. Και αν ναι, θα είμαι στις Διαβιβάσεις γιατί εκεί είχα αρχικά Τοποθετηθεί; Δεν νομίζω να μπορώ να πάω ΣΕΑΠ-ΡΕΝΤΙΝΑ, γιατί είναι πεζικού έτσι; Οπότε αν εγώ επιθυμώ να καταταγώ στις Ε. Δ. Και θελήσω να γίνω ΔΕΑ Ε. Δ. Τι ακριβώς γίνεται;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Σελίδες 43-44 αν διαβάσεις θα καταλάβεις και γενικά διάβασε τις σελίδες 43 μέχρι 46, έχουνε αναλυθεί όλα για το πως θα γίνεις δεα στις ειδικές δυνάμεις
Άβαταρ μέλους
sarros
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από sarros »

Απογοητεύτηκα.:- ( άντε να δούμε τι θα δούμε...

giannis42
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από giannis42 »

Καλημερα
Μπορεις να μου απαντήσει καποιος, γιατι στην τελευταια ορκωμοσια, στο ΚΕΑΠ Ρεντίνας, ανακοινωθηκε σε 28 υποψηφιους ΔΕΑ, δυο ωρες πριν , η αποτυχια τους στην εκπαιδευση;
Αυτο δεν εγινε ποτε, αποτι μου ειπαν γνωστοι μου.
ΑΛΕΧΑΝΔΡΟΣ

Δημοσίευση από ΑΛΕΧΑΝΔΡΟΣ »

Να σας ρωτησω κατι; Μου ηρθε το χαρτι για ειδυκες δυναμεις και γραφει στα διπλα ΥΕΑ; Τι ειναι αυτο
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από yandr »

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

giannis42 έγραψε:Καλημερα
Μπορεις να μου απαντήσει καποιος, γιατι στην τελευταια ορκωμοσια, στο ΚΕΑΠ Ρεντίνας, ανακοινωθηκε σε 28 υποψηφιους ΔΕΑ, δυο ωρες πριν, η αποτυχια τους στην εκπαιδευση;
Αυτο δεν εγινε ποτε, αποτι μου ειπαν γνωστοι μου.

Δεν θα είχανε τόσο δυνατό βύσμα Εικόνα
πατερας

Δημοσίευση από πατερας »

Καλημερα.Ειμαι πατερας ενος απο αυτους που κοψανε το θεμα δεν εχει κλειση ακομα, μετα απο 5 ημερες ανακοινωθηκε οτι 21 απο αυτους θα τους δοσουνε τα πτυχεια στης μοναδες τους, και εχει συνεχεια το πραγμα δεν θα πω αλλα εκτος αν θελετε!

typos

Δημοσίευση από typos »

Πειτε μας να μαθαινουμε και εμεις τι γινεται στην υπολοιπη οικογενεια των Ειδικων Δυναμεων
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από D.Y.K »

πατερας έγραψε:Καλημερα.Ειμαι πατερας ενος απο αυτους που κοψανε το θεμα δεν εχει κλειση ακομα, μετα απο 5 ημερες ανακοινωθηκε οτι 21 απο αυτους θα τους δοσουνε τα πτυχεια στης μοναδες τους, και εχει συνεχεια το πραγμα δεν θα πω αλλα εκτος αν θελετε!

Άν θέλετε πείτε μας τι ακριβώς συνέβη ώστε να γνωρίζουν κυρίως τα παιδιά που ενδιαφέρονται. Ωστόσο τα έχουμε αναφέρει ουκ ολίγες φορές τα περί των υποψήφιων ΔΕΑ για τις ΕΔ αλλά εντάξει.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης