Σωματική ικανότητα και προβλήματα υγείας

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
john88
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από john88 »

Ευχαριστω πολύ
john88
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από john88 »

Εξακολουθω να εχω την IgA νεφροπαθεια και επισης εχω μικροσκοπικη αιματουρια και αρτιριακη πιεση. Διαβασα το ΦΕΚ αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε στην περιπτωση μου...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ούτε εμείς μπορούμε να καταλάβουμε, δεν είμαστε γιατροί, καλύτερα να πας να συμβουλευτείς έναν γιατρό.
Stryg
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Stryg »

Αυτά που λες δείχνουν ότι αν είναι έτσι δεν έχεις ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα. Αλλά ο αρμόδιος για να αποφασίσει το Ι σου είναι ο γιατρός της αντίστοιχης ειδικότητας στο στρατιωτικό νοσοκομείο. Στην Ιατρική δεν κάνει πάντα 1+1=2, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, και για αυτό πέρα από τα κείμενα των ΦΕΚ, υπάρχει αυτός που θα σε εξετάσει και θα δει πού ανήκεις.
john88
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από john88 »

Σας ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σας... Παω και βλεπουμε...
jgatos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από jgatos »

Σημερα τελειωσα ολες τις διαδικασιες για αναβολη λογο υγειας, εχω βουβωνοκηλη, στο 401 επεσα σε πολυ cool γιατρο, οντως με εξετασε, αληθης η κηλη, ανοιξε το φεκ και μου ειπε ποσο θες, μετα απο χαβαλε μου μπορω να σου δωσω και δυο χρονια, λεω οκ βαλε δυο. Εγραψε το πορισμα διατιθεται διετης αναβολη βαση υπ αρ ταδε ταδε και 713§, σημερα μελετωντας το φεκ ειδα το 713 ειναι στη σπονδυλικη στηλη και συγκεκριμενα μηννιγγοκηλη Εικόνα Ενω εγω εχω βουβωνοκηλη ειναι αλλη παραγραφος 600 κατι δε θυμαμαι, ο τυπος γιατι εβαλε μηννιγοκηλη, ενω η βουβωνο ειναι εξαμηνιαια αναβολη, γνωριζει κατι; Δε θα με ελεγξουν στην επιτροπη; Λαθος μου τα εκανε; Και θα μου κοπει η χαρα οταν ερθει η ωρα της επιτροπης;

Επειδη πολυ παραξενευτηκα και ψαχνω πολυ ωρα, θελω να ενημερωσω υπαρχει νεο ΦΕΚ και το 713§ ειναι ορθος η δικια μου παθησηΕικόνα Το link που εχετε ειναι παλιο το φεκ υπαρχει νεο 11/ΦΕΚ Α 17/27.01.2014

http://www.dsanet.gr/Epikairothta/Nomothesia/pd%2011_2014.htm

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Το έχουμε αλλάξει το ΦΕΚ, απλά δεν έχουμε αλλάξει την ονομασία του.
Smitty Jensen

Δημοσίευση από Smitty Jensen »

Καλησπερα,

Εδω και 3 μηνες υπιρετω κανονικα ως ενοπλος.
Μου παρουσιαστικε προβλημα και στους δυο ωμους μου. Πηγα στον Νοσοκομειο, και στην αρχη μου ειπε οτι εχω μια μικρη τενοντιτιδα, και μου εδωσε αντιφλεγμονωδες φαρμακα. Οταν ξαναπηγα και ειπα πως δεν περασε ο πονος, ετσι με εβαλε να κανω μια υπερηχο. Το αποτελεσμα τις υπερηχου ειναι οτι πασχω:Παχυνση και ηπια ετερογενεια των τενοντων του υπερακνθιου αμφω, ιδια αριστερα, ως επι σημαντικου βαθμου τενοντομαπαθειας. Θετικη η δοκιμασια για συνδρομο υπακρωμιακης προστριβης κατα τις δυναμικες δοκιμασιες ιδια αριστερα οπου επισης απεικονιζεται συνθλιψη των τοιχωματων του ορογονου θυλακου θπο το ακρωμιο.

Εχω φτασει στο σημειο να μην μπορω να σημαδεψω, και να κρατω ορθα το οπλο, λογου του προβληματος μου. Παραλληλα (κινδυνευει) η ζωη του ανθρωπου που κανω υπηρεσια (αν γινει κατι) σημαντικου βαθμου εν ωρα υπηρεσιας, και εγω δεν θα μπορω να ανταπεξελθω το τι θα γινει.(Λεμε αν γινει!)

Το ερωτημα μου ειναι. Υπαρχει η δυνατοτητα για αλλαγη του Ι οταν ειμαι εδω και 3 μηνες μεσα... ; (δεν εχω παει ακομα για επανεξεταση στον γιατρο)
Ραφαήλ

Δημοσίευση από Ραφαήλ »

Πριν 3 μήνες είχα κάταγμα και διάστρεμμα ποδοκνημικής στο δεξί πόδι. Είμαι 16 και θέλω να ρωτήσω αν θα έχω πρόβλημα στο στρατό, θα είμαι κανονικά Ι1. Δεν έχω κάνει χειρουργείο...
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠ

Δημοσίευση από ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠ »

Καλησπεραεπειδη με το φεκ δεν μπορω να βγαλω ακρη.

περσυ το καλοκαιρι ειχα ενα ατυχημα εσπασα την κλειδα την κνημη και την περονη

χειρουργη8ηκα εχω υλικα οστεοσυνθεσης και στα 3 σημεια

εχω παρει ηδη μια εξαμηνη αναβολη

υπαρχει πι8ανοτητα να βγω ι5; τι συμβαινει σε αυτες τις περιπτωσεις;

ευχαριστω εκ των προτερων

takis55
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από takis55 »

Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση μετά από δυνατούς πόνους στην πλάτη και αδυναμιας έψαξα να μάθω τι γίνεται.. πρόσφατα μετά απο 3D ακτινογραφίες φάνηκε πώς έχω 80°κυφωση η νόσος scheuermann... τώρα αυτό πού με καεί είναι το στρατιωτικό μου δεν μπορώ να περπατάω και να κουβαλάω πράγματα η να ειμαι όρθιος παραπάνω απο 15 λεπτά η και να κάτσω σε καρέκλα για πολύ ώρα.. ο γιατρός μού είπε να βάλω κηδεμόνα αλλά και πάλι λόγο τής ηλικίας μου (23)δεμ θα αλλάξει κατι Γιατί εχει διαμόρφωθει η σπονδυλική στήλη... ξέρετε άν βγω καποιο ι; η το ενδεχόμενο απαλλαγής; αν ξέρετε κάτι βοηθηστε γιατι μπενω σε λίγο καιρό!! ευχαριστώ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διάβασε το ΦΕΚ .
takis55
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από takis55 »

Διαβασα το ΦΕΚ αλλα λεει μεγάλου βαθμού κυφωση ι5 απαλλαγή η ι3-ι4... εγώ σε ποιά κατηγορία ανήκω με 80°; δεν βγάζω άκρη :-(
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ρώτα γιατρό.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης