Αναβολές στράτευσης λόγω σπουδών

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 22
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

kwztas έγραψε:Καλησπέρα σε όλους! Έχω μια ερώτηση: Την αναβολή στράτευσης λόγο σπουδών μπορεί κανείς να την πάρει καταθέτοντας την βεβαίωση φοίτησης σε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών ή είναι υποχρεωμένος να την καταθέσει σε στρατολογικό γραφείο; Παρατήρησα βέβαια στο θέμα /forum/forum_posts.asp?TID=574 την απάντηση του dn24 Αλλά έχω μείνει με την απορία. Επίσης, έχοντας τα παραπάνω δικαιολογητικά, πρέπει να ακολουθήσει καμιά παραπάνω διαδικασία για την έκδοση της αναβολής;

Καλησπέρα φίλε μου. Δες το άρθρο , και συγκεκριμένα την παράγραφο "Δικαιολογητικά αναβολής".

kwztas
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kwztas »

Το είδα φίλε και σε ευχαριστώ πολύ! Επομένως όταν έχω τα απαραίτητα δικαιολογητικά πρέπει να πάω στο Στρατολογικό Γραφείο για να τα παραδώσω;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 22
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

kwztas έγραψε:Το είδα φίλε και σε ευχαριστώ πολύ! Επομένως όταν έχω τα απαραίτητα δικαιολογητικά πρέπει να πάω στο Στρατολογικό Γραφείο για να τα παραδώσω;

Ναι φίλε μου. Αν έχεις κάποια άλλη απορία στην διάθεση σου.

Giorgos

Δημοσίευση από Giorgos »

Καλησπέρα... Ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με αναβολή. Ειναι να μπώ μάρτιο (ημερομηνία δεν έχει βγει ακόμα) αλλα δεν έχω τελειώσει ακόμα την σχολή μου. Σε 2 βδομάδες γίνομαι 28. Θα μπορέσω να πάρω αναβολή μέχρι και Οκτώβριο για να τελειώσω την σχολή; Η ειναι αργά τώρα; Μόνο πρακτική μου μένει και 3-4 μαθήματα και ειναι κριμα να τα αφήσω τώρα. Ξέρω οτι θα μου πείτε να πάω στο ρουφ να ρωτήσω αλλα επειδή δεν θα μπορέσω πριν την παρασκευή είπα να ρωτήσω εδώ. Ευχαριστώ

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 147

Δημοσίευση από Greek_Army »

Επέκταση αναβολής
Άβαταρ μέλους
Lumiel
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Lumiel »

Ευχαριστώ, έκανα και register για να τα γράφω πιο εύκολα. Μάλλον κατάλαβα λάθος αλλα στο site της στρατολογίας λέει οτι δικαιούμαστε αναβολή για σπουδές μέχρι 31 Δεκεμβρίου του 28ου έτους... Δεν ισχύει δηλαδή κάτι τέτοιο?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Έως το 28ο έτος ηλικίας όχι μέχρι τις 31/12 που γίνεται κάποιος 28.
Άβαταρ μέλους
Lumiel
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Lumiel »

Greek_Army έγραψε:Έως το 28ο έτος ηλικίας όχι μέχρι τις 31/12 που γίνεται κάποιος 28.

οκ !Εικόνα αν πάρω για ψυχολογικούς λόγους σε επηρεάζει μετά στην θητεία; Η δεν το παίρνουν υπόψιν;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Υπάρχει ξεχωριστό θέμα στο φόρουμ για αυτό που ρωτάς, το διαβάζεις και μαθαίνεις τι και πως.
georgek

Δημοσίευση από georgek »

Γεια σας. Ζήτησα αναβολή λόγω σπουδών σε πανεπιστήμιο στο εξωτερικό για 4 χρόνια και απορρίφθηκε. Έχω γεννηθεί 19/1/1989 και μου είπαν ότι μπορώ να πάρω αναβολή μόνο για 3 χρόνια. Εγώ γνώριζα ότι μπορώ να πάρω αναβολή μέχρι το 28ο έτος της ηλικίας μου. Τι συμβαίνει; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ; Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Ευχαριστώ.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

georgek έγραψε:Γεια σας. Ζήτησα αναβολή λόγω σπουδών σε πανεπιστήμιο στο εξωτερικό για 4 χρόνια και απορρίφθηκε. Έχω γεννηθεί 19/1/1989 και μου είπαν ότι μπορώ να πάρω αναβολή μόνο για 3 χρόνια. Εγώ γνώριζα ότι μπορώ να πάρω αναβολή μέχρι το 28ο έτος της ηλικίας μου. Τι συμβαίνει; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ; Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Ευχαριστώ.

Μέχρι 31/12/2016 δικαιούσαι αναβολή για σπουδές, τώρα για να πάρεις επιπλέον ένα χρόνο αναβολή ο μοναδικός τρόπος είναι να πάρεις αναβολή για ψυχολογικούς λόγους .
georgek

Δημοσίευση από georgek »

Το πρόβλημα είναι οτι δεν μου δίνουν αναβολή μέχρι 31/12/2016 επειδή η διάρκεια σπουδών ειναι 4 χρόνια.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Εγώ γνωρίζω ότι οι γεννημένοι το 1989 παίρνουν αναβολή για ΑΕΙ/ΤΕΙ μέχρι τις 31/12/2016, τώρα τι σόι πανεπιστήμιο είναι αυτό που να μην σου χορηγούν την αναβολή δεν μπορώ να το γνωρίζω.
georgek

Δημοσίευση από georgek »

Το πρόβλημα μου είπαν είναι ότι το Πανεπιστήμιο έχει διάρκεια 4 χρόνια. Το χαρτί που τους έδωσα λέει Duration:4 years. Μου είπαν οτι αν ήταν 3 χρόνια θα μπορούσα να πάρω.
A_L_E_K_O_S
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από A_L_E_K_O_S »

Καλησπέρα στην ομάδα του φόρουμ.

Είμαι γεννημένος το 1985 οπότε η αναβολή μου λόγω σπουδών έληξε στις 31 Δεκεμβρίου. Είχα πάει στο Ρουφ πριν ενα χρόνο για ρωτήσω πότε παρουσιάζομαι και μου είχαν πει τον Μαίο του 2013. Σήμερα μπήκα στην ηλεκτρονική υποστήριξη που με τα στοιχεία σου φαίνεται πότε μπαίνεις και μου έβγαλε οτι παρουσιάζομαι 20 Μαρτίου. Σε ένα μήνα δλδ... Το κακό είναι οτι είμαι Μεταπτυχιακός φοιτητής του Πειραιά και το μεταπτυχιακό μου τελειωνει το Σεπτέμβρη με την κατάθεση της διατριβής μου. Μάρτιο καθώς και Ιούνιο έχω εξαταστική. Διαθέτω φυσικά και έγγραφα καθώς και σπουδααστική ταυτότητα που δείχνουν την ισχύ του μεταπτυχιακού τίτλου και την λήξη του στις 31.9.2013

Τι με συμβουλεύετε να κάνω;1) Πάω και κάνω κάποια αίτηση στο ρουφ για Μετατόπιση ημερομηνίας κατάταξης για Νοέμβριο; Γίνεται;

2) Να καταφύγω σε εισαγωγή νοσοκομείου; Και αν ναι πότε;

Ολα αυτά τα ρωτάω γιατι δεν ειναι εφικτό να παω τώρα στρατό και να έχω την συγγραφή της διατριβής μου και να μπαινοβγαίνω στρατό.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τον κόπο και τον χρόνο σας!

Αλέξανδρος

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες