Ιατρικές εξετάσεις στο στρατό
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 51
Του το χάλασες ρε Νάσο 

Μπορουν να βρουν αν δεν τους το πω οτι ειχα κανει χειρουργειο για ριξη χιαστων; επισης οταν εννοουμε απαγορευμενες ουσιες σε αυτες τις ουσιες υπαγονται η κρεατινη τα στεροειδη ή η τεστοστερόνη;[;) ]
-
- Στρατηγός
rafel έγραψε:Μπορουν να βρουν αν δεν τους το πω οτι ειχα κανει χειρουργειο για ριξη χιαστων;
αν δεν έχεις σημάδια όχι, αλλά καλό θα ήτανε να μην κρύψεις κάτι τέτοιο, διότι αν συμβεί κάτι θα έχεις κυρώσεις
rafel έγραψε: επισης οταν εννοουμε απαγορευμενες ουσιες σε αυτες τις ουσιες υπαγονται η κρεατινη τα στεροειδη ή η τεστοστερόνη;[;) ]
ναι απαγορεύονται
Παιδιά δεν βρίσκω το ατομικό βιβλιάριο υγείας μου, τι κάνω σε αυτή την περίπτωση; Παρουσιάζομαι χωρίς αυτό ή θα έχω θέμα;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 3
Δεν εχεις θεμα εμενα δεν μου χρειαστηκε πουθενα!
Ευχαριστώ για την απάντηση ReD-RevolutioN...
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 3
Να σαι καλα φιλε μου και καλη σου θητεια!
Θέλω να ρωτήσω και εγώ κάποια βασικά πράγματα:1. Αν π. Χ. Πεις οτι δεν έχεις μυωπία και σου κάνουν ας πούμε και την τυπική εξέταση με τους αριθμούς από μακριά και δεν έχεις πρόβλημα πας πάλι σε στρατιωτικό νοσοκομείο;2. Αν πας χαρτί από οφθαλμίατρο εκτός στρατού ότι είσαι οκ μετράει;
ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
-
- Στρατηγός
Οι γιατροί που είναι να σε εξετάσουν όταν παρουσιάζεσαι παίρνουν από λάδωμα;
ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
Ε παιδια εμαθα απο ενα φιλο που παρουσιαστηκε τωρα οτι μετα τα εμβολια οι μισοι ηταν τεζα με πηρετο, υπαρχει περιπτοση τα εμβολια να ηταν λιγμενα; Και πως τα αποφευγεις; Εγω δεν τα κανω
Συνηθισμένο φαινόμενο, και εγώ το ίδιο είχα πάθει. Ένα παιδί από το θάλαμο μου τον πήγαμε σηκωτό στα ιατρεία του ΚΕΤΘ.
Η συνηθισμένη παρενέργεια του αντιτετανικού-αντιδιφθεριτιδικού είναι να βαρύνει πολύ για 2-3 μέρες ο συγκεκριμένος ώμος και να "πονάει" στην ανύψωσή του. Μαζικούς πυρετούς δεν είδα στη θητεία μου. Προφανώς κάποια ίωση θα κυκλοφόρησε εκείνες τις μέρες και θα κολλήσατε όλοι. Τα εμβόλια που γίνονται στο στρατό είναι τα ίδια που πουλιούνται έξω στο εμπόριο. Η περίπτωση να προξενήσουν πυρετό σε κάποιον υπάρχει, αλλά είναι αντίδραση του κάθε οργανισμού, δεν έχουν κάτι κολλητικό. Τα εμβόλια όταν λήγουν πετιούνται. Ένα ληγμένο εμβόλιο θα προκαλούσε μόλυνση στην περιοχή της ένεσης ή θα είχε λιγότερη αποτελεσματικότητα, δε θα προκαλούσε πυρετό.
Γεια χαρα σε ολους. Θα ηθελα να ρωτησω και ειναι επειγον αν ξερει κανενας φιλος τι παιζει με τις τοξικολογικες εξαιτασεις. Συγκεκριμενα θελω να μαθω μεχρι ποτε η χρηση κανναβης μπορει να βρεθει στο αιμα και στα ουρα. Παρακαλω αν απαντησει καποιος ας μην αερολογει. Ευχαριστω για τον χρονο σας
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Δεν σου κάνουν τοξικολογικές εξετάσεις, ούτε εξετάσεις αίματος, Εκτός κι αν κουβαλάς πάνω σου ναρκωτικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες