Κατάργηση θητείας (2007-2016)

Επισόδεια κατασκοπείας, οι αλλαγές στην οργάνωση του στρατού και την θητεία, ατυχήματα, κλοπές υλικού και θέματα επικαιρότητας
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Lgts έγραψε:Το οικονομικό μπορώ να το καταλάβω (άρα οι φαντάροι ειναι οι λαλάκες της ιστορίας). Διαφωνώ με την παράμετρο περι κακής γειτονίας. Τώρα αν φοβόμαστε κάτι εθνικιστικές οργανώσεις της Αλβανίας και ΠΓΔΜ...

Για την Τουρκία μιλάω με την απειλητική της διάθεση και την επεκτατική της φιλοσοφία.

Άβαταρ μέλους
Akis_7
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Akis_7 »

Συμφωνώ απόλυτα, με τις φρεγάτες να βολτάρουν συνεχώς στο Αιγαίο και τα αεροπλάνα να περνούν συνεχώς τα εναέρια σύνορα μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι και αφύλαχτο;
ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
Άβαταρ μέλους
thanos123
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από thanos123 »

Τα πραγματα ειναι πολυ απλα. Λεφτα δεν εχουμε. Αν δεν εχουν την αναμενομενη εισπρακτικη επιτυχια τα μετρα του μνημονιου θα αποφασιστουν νεα μετρα μεσα στο 2013 τα οποια θα ειναι κυριως περικοπες στην Αμυνα, γιατι φυσικα μισθοι και συνταξεις δεν γινεται να μειωθουν αλλο! Οποτε πολυ συντομα ισως θα εχουμε εξελιξεις στο θεμα της υποχρεωτικης θητειας, γιατι λεφτα δεν υπαρχουν και δεν μπορει καμια χωρα να συντηρει τοσα στρατοπεδα και τοσο προσωπικο με δανεικα. Αφου εχουμε χρεωκοπησει η μονη λογικη και οικονομικη λυση ειναι μικρος εππαγελματικος στρατος (ο οποιος δεν θα κοστιζει πολυ γιατι ετσι κι αλλιως θα εχει μισθους Τροικας).
Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Avatar »

Το 2013 θα κοπούν και άλλο οι μισθοί και οι συντάξεις (σωμάτων ασφαλείας και στρατιωτικών) . Το μέτρο που πέρασε πριν 1 μήνα στη Βουλή εφαρμόζεται τον ιανουάριο.
Η ολοκληρωτική κατάργηση θητείας θα φέρει σε χαοτική κατάσταση τη χώρα (δεν είμαστε ήδη εκεί μην ακούω παλαβομάρες)
Τουλάχιστον κατάργηση θητείας στο ΠΝ και στη ΠΑ θα ήταν η καλύτερη επιλογή πιστεύω.
Άβαταρ μέλους
thanos123
Λοχαγός
Λοχαγός

Αν δεν είμαστε σε χαοτική κατάσταση που είμαστε τότε; Σε παραδείσους; Στο ίδιο κράτος ζούμε; Εγώ να μην ακούω παλαβομάρες που νομίζουμε ότι όλα λειτουργούν άψογα σε τούτη τη χώρα και ας μην είμαστε τόσο αφελείς που ότι συμβαίνει είναι προς όφελος των ελλήνων και της ελλάδας.
Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Avatar »

Η αλήθεια είναι ότι περίμενα πάλι κάτι παλαβομάρες από σένα αλλά τέλος πάντων να μπούμε στο ψητό γιατί τις καρδιές μας δεν αξίζει να τις χαλάμε
Που είπα ότι είμαστε παράδεισος ;
Που είπα ότι λειτουργούν όλα άψογα ;
Το τελευταίο με το όφελος δεν το κατάλαβα αλλά ότι και να εννοούσες που ακριβώς το είπα και δεν το ξερώ ;
Χαοτική κατάσταση δεν έχει ζήσει κανένας μας απο εδώ και δεν θέλει να ζήσει. Ξέρεις τι σημαίνει χάος ; Έχεις ενημερωθεί για τα ελληνοτουρκικά ; Όλα στον αέρα είναι. Όσο πιθανό είναι να βγούμε απο τη κρίση τόσο και να μην γίνει ένας πόλεμος είτε Ελλάδας-Τουρκίας είτε 3ος παγκόσμιος είτε οτιδήποτε. Και ο πόλεμος δεν είναι δεν έχω να πληρώσω το ρεύμα ή θα φάω μια στο δόξα πατρί και δεν θα καταλάβω τίποτα (οι άνθρωποι που δυστυχώς δεν έχουν να μείνουν κάπου ή να φάνε δυστυχώς είναι σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση έτσι όπως όλοι μας σε έναν πόλεμο)
Και μάλιστα κάτι που είχες γράψει σε άλλο θέμα και συμφωνώ απόλυτα με αυτές σου τις λέξεις
thanos123 έγραψε:Όταν εξαθλιώνεις τους πυλώνες ενός κράτους το επόμενο που μπορείς να περιμένεις είναι η κατάρρευση αυτού του κράτους!

Αν πιστεύεις ότι είμαστε σε χαοτική κατάσταση τώρα, να δω τι θα μου πεις το επόμενο χειμώνα εν έτη 2013-2014 και βέβαια και άλλες χρονίες... Γιατί η κατάσταση δεν φτιάχνει αν γλιτώσουμε από έξοδα τα ρούχα της παραλλαγής των φαντάρων
Άβαταρ μέλους
thanos123
Λοχαγός
Λοχαγός

Avatar έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι περίμενα πάλι κάτι παλαβομάρες από σένα αλλά τέλος πάντων να μπούμε στο ψητό γιατί τις καρδιές μας δεν αξίζει να τις χαλάμε
Που είπα ότι είμαστε παράδεισος ;
Που είπα ότι λειτουργούν όλα άψογα ;
Το τελευταίο με το όφελος δεν το κατάλαβα αλλά ότι και να εννοούσες που ακριβώς το είπα και δεν το ξερώ ;
Χαοτική κατάσταση δεν έχει ζήσει κανένας μας απο εδώ και δεν θέλει να ζήσει. Ξέρεις τι σημαίνει χάος ; Έχεις ενημερωθεί για τα ελληνοτουρκικά ; Όλα στον αέρα είναι. Όσο πιθανό είναι να βγούμε απο τη κρίση τόσο και να μην γίνει ένας πόλεμος είτε Ελλάδας-Τουρκίας είτε 3ος παγκόσμιος είτε οτιδήποτε. Και ο πόλεμος δεν είναι δεν έχω να πληρώσω το ρεύμα ή θα φάω μια στο δόξα πατρί και δεν θα καταλάβω τίποτα (οι άνθρωποι που δυστυχώς δεν έχουν να μείνουν κάπου ή να φάνε δυστυχώς είναι σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση έτσι όπως όλοι μας σε έναν πόλεμο)
Και μάλιστα κάτι που είχες γράψει σε άλλο θέμα και συμφωνώ απόλυτα με αυτές σου τις λέξεις
thanos123 έγραψε:Όταν εξαθλιώνεις τους πυλώνες ενός κράτους το επόμενο που μπορείς να περιμένεις είναι η κατάρρευση αυτού του κράτους!

Αν πιστεύεις ότι είμαστε σε χαοτική κατάσταση τώρα, να δω τι θα μου πεις το επόμενο χειμώνα εν έτη 2013-2014 και βέβαια και άλλες χρονίες... Γιατί η κατάσταση δεν φτιάχνει αν γλιτώσουμε από έξοδα τα ρούχα της παραλλαγής των φαντάρων

φίλε ; Έχεις θέμα με αυτά που διαβάζεις; Δεν τα καταλαβαίνεις; Καλύτερα ζητα μου να στα εξηγω καλύτερα και 1 και 2 και 3 και 4 και 5 φορές Από το να κάνεις τον χαζο. Δεν σε προσβαλλα κοίτα να μην με προσβάλλεις. Τις #@^&@! Απο σένα τις βλέπω να τις ποστάρεις. Χαλάρωσε και διασκεδασε το.

όχι δεν ξέρω τι σημαίνει χάος περίμενα εσένα να ρθεις και να μου το εξηγήσεις. Δεν απέχεις και πολύ από την ερμηνεία της λέξης οπότε ας μην χαλάμε τις καρδιες μας. Ερχονται και χριστούγεννα... Οταν δεν σου κάνουν παραθεσεις κοίτα μην ανακατεύεσαι και κάνεις παράθεση ΕΣΥ σαν τον μαιδανο.

ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ

Δημοσίευση από ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ »

Πρεπει να καταργηθει ο στρατος δεν ειναι χρησιμος πουθεν μονο γεια να καθαριζουμαι τουαλετες μας θελουν! Αμα βγει ο συριζα πιστευω να τον καταργησει αν οχι να τον μειωση κια αλλο!
Άβαταρ μέλους
DaMon
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από DaMon »

Καλα τα λες... Τι να τον κανουμε τον στρατο; Και αν κανουν μαγκιες οι γειτονες στα @@ μας, ξερουμε να παιζουμε καλο call of duty και battlefield.
Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Avatar »

thanos123 έγραψε:Δεν σε προσβαλλα κοίτα να μην με προσβάλλεις.

Ευτυχώς δεν με πρόσβαλες χαχαχα τέλος πάντων.
thanos123 έγραψε:Έχεις θέμα με αυτά που διαβάζεις; Δεν τα καταλαβαίνεις;

thanos123 έγραψε:Τις #@^&@! Απο σένα τις βλέπω να τις ποστάρεις.

thanos123 έγραψε:όχι δεν ξέρω τι σημαίνει χάος περίμενα εσένα να ρθεις και να μου το εξηγήσεις. Δεν απέχεις και πολύ από την ερμηνεία της λέξης

1) Δεν είπα πουθενά περι παραδείσους περί τέλειου κράτους κλπ, αντίθετα εσύ σε προηγούμενο σου ποστ γράφεις ότι έγραψα όλες αυτές τις παλαβομάρες
2) Αν έχεις να πεις κάτι για την κατάργηση θητείας πες το στο θέμα του νήματος που είμαστε. Στο τελευταίο σου ποστ μονο για μένα έγραψες
3) Ποιο το πρόβλημά σου με τις παραθέσεις ; Υπάρχουν για να τις χρησιμοποιούμε όποτε θέλουμε
4) Πάρε κάποιο ηρεμιστικό

Τέλος ξαναλέω, η άμυνα της χώρας είναι οι φαντάροι αυτοί θα χύσουν το αίμα τους περισσότερο στα σύνορα. Η Ελλάδα δεν έχει πυρηνικά - χημικά, ρομπότ και εξελιγμένα οπλικά συστήματα. Αν δεν ξέρει ο άνθρωπος που θα είναι στα σύνορα εκείνες τις δύσκολες ώρες πως να κρατάει ένα όπλο και που να βάζει το κεφάλι του και δεν μπορεί να πετύχει κονσερβοκούτι στα 20 μέτρα τότε δεν θα υπάρχει καμία απολύτως ελπίδα (400 χρόνια σκλαβιάς είχαμε και υποφέραμε πολύ) . Ελπίζω να μην ζήσουμε τέτοιες μέρες, όποιος πιστεύει ότι είμαστε σε χειρότερη κατάσταση πηγαίντε ΣΥΡΙΑ και τα λέμε μετά αν η κατάστασή μας δεν πάει χαμηλότερα
Άβαταρ μέλους
kiriakos89
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kiriakos89 »

Δηλαδη με λιγα λογια αυτη που λετε να υπαρχει στρατος... Λετε να σου λενε ελα στον στρατο 9 μηνες αλλα δεν εχω λεφτα να σε ταειζω χεστηκα! Ρωτησαν ποτε αν εχει ο πολιτης λεφτα να παει στρατο και να κανει τι; Τι; Τι; Που με το πατημα ενος κουμπιου αμερικανος και ρωσος μας εξαφανιζουν τα τζι 3 θα μας σοσουν?
Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Avatar »

Δεν χρειάζονται αμερικάνοι και ρώσσοι για να γίνει πόλεμος με την Ελλάδα. Θυμίζω Τουρκία - Σκόπια - Αλβανία
Εγώ συμφωνώ με τον DAMON, το επιχειρημά του με έκανε να δω παρα πέρα. Πάω να παίξω COD για να σώσω την πατρίδα μου και την οικογένειά μου την κρίσημη στιγμή
Άβαταρ μέλους
thanos123
Λοχαγός
Λοχαγός

thanos123 έγραψε:Δεν σε προσβαλλα κοίτα να μην με προσβάλλεις.

Ευτυχώς δεν με πρόσβαλες χαχαχα τέλος πάντων.
thanos123 έγραψε:Έχεις θέμα με αυτά που διαβάζεις; Δεν τα καταλαβαίνεις;

thanos123 έγραψε:Τις #@^&@! Απο σένα τις βλέπω να τις ποστάρεις.

thanos123 έγραψε:όχι δεν ξέρω τι σημαίνει χάος περίμενα εσένα να ρθεις και να μου το εξηγήσεις. Δεν απέχεις και πολύ από την ερμηνεία της λέξης

1) Δεν είπα πουθενά περι παραδείσους περί τέλειου κράτους κλπ, αντίθετα εσύ σε προηγούμενο σου ποστ γράφεις ότι έγραψα όλες αυτές τις παλαβομάρες
2) Αν έχεις να πεις κάτι για την κατάργηση θητείας πες το στο θέμα του νήματος που είμαστε. Στο τελευταίο σου ποστ μονο για μένα έγραψες
3) Ποιο το πρόβλημά σου με τις παραθέσεις ; Υπάρχουν για να τις χρησιμοποιούμε όποτε θέλουμε
4) Πάρε κάποιο ηρεμιστικό

Τέλος ξαναλέω, η άμυνα της χώρας είναι οι φαντάροι αυτοί θα χύσουν το αίμα τους περισσότερο στα σύνορα. Η Ελλάδα δεν έχει πυρηνικά - χημικά, ρομπότ και εξελιγμένα οπλικά συστήματα. Αν δεν ξέρει ο άνθρωπος που θα είναι στα σύνορα εκείνες τις δύσκολες ώρες πως να κρατάει ένα όπλο και που να βάζει το κεφάλι του και δεν μπορεί να πετύχει κονσερβοκούτι στα 20 μέτρα τότε δεν θα υπάρχει καμία απολύτως ελπίδα (400 χρόνια σκλαβιάς είχαμε και υποφέραμε πολύ) . Ελπίζω να μην ζήσουμε τέτοιες μέρες, όποιος πιστεύει ότι είμαστε σε χειρότερη κατάσταση πηγαίντε ΣΥΡΙΑ και τα λέμε μετά αν η κατάστασή μας δεν πάει χαμηλότερα

ξέρεις κάτι φιλαράκι για να το τελειώνουμε μπορεί να μην είπες για παραδείσους αλλά αν ξαναδιαβασεις το ποστ σου εν μέσως πλην σαφως εννοούσες ότι όλα βαίνουν καλώς. Εσύ το ξεκίνησες πρώτος προσβάλωντας με αφού υποστηρίζεις ότι η άποψη μου και γενικότερα οι απόψεις μου είναι παλαβομάρες κλπ. (μην τις διαβάζεις ρε φιλαράκι. Προσπέρασε τες). Υποδείξεις σχετικά με το αν έχω κάτι να πω για την κατάργηση της θητείας δεν δέχομαι. Δεν έχω την συνήθεια να καταφεύγω σε ηρεμιστικά τουλάχιστον ακόμα. Όταν θα τα χρειαστώ να ζητήσω την γνώμη σου για το ποια είναι η καλύτερη μάρκα.

μάθε να ΄σεβεσαι τις απόψεις των άλλων μελών και ας ειναι αντίθετες με τις δικές σου. Και χωρίς να ακυρώνεις τις απόψεις τους χρησιμοποιώντας φθηνές λέξεις.

Άβαταρ μέλους
kiriakos89
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kiriakos89 »

Ουτε για πλακα δεν υπαρχει θεμα για πεζικο πολεμο! Ξεχνα αυτα που ηξερες περι τσολιαδες και κλεφτοπολεμους τωρα αλλοι κανουν κουμαντο η ελλας απλα παιζει το ρολο της εικονικα, αλβανια δεν εχει την ορεξη για πολεμο αφου εστιαζει με χιλια στην αναπτυξη της οικονομιας και οχι της καταρευσης, σκοπια ειναι μονο λογια. Και τα τουρκακια θα μας κλασουν...
Άβαταρ μέλους
thanos123
Λοχαγός
Λοχαγός

Καλύτερα ένας καλά οργανωμένος επαγγελματικός στρατός παρα ένα πλήθος νέων που ούτε μαθαίνουν κάτι, ούτε έχουν την διάθεση μιας και για το 99% πρόκειται για αγγαρεία.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης