Μετατάξεις στο στρατό
Μετατάξεις στο στρατό
Καλησπερα παιδια,θα ηθελα να κανω μια ερωτηση και να με πειτε αν αυτο που με ειπαν στην στρατολογια ισχυει ή οχι.
Εγω επιθυμω μεταξη απο π. Α σε ς. Ξ. Πηγα στην στρατολογια και ειπαν να στειλω ενα γραμμα στο γ. Ε. Ε. Θ. Α και να γραψω τους λογους για τους οποιους επιθυμω μεταταξη, πραγμα το οποιο και εκανα).
Προχθες με ειδοποησαν και με ειπαν οτι το αιτημα σας εγινε δεκτο, αλλα στο ιντερνετ δεν με εμφανιζει την αλλαγη αυτην και ειναι να μπω με την στ'εσσο. Τι γινεται σε αυτην την περιπτωση;
Εγω επιθυμω μεταξη απο π. Α σε ς. Ξ. Πηγα στην στρατολογια και ειπαν να στειλω ενα γραμμα στο γ. Ε. Ε. Θ. Α και να γραψω τους λογους για τους οποιους επιθυμω μεταταξη, πραγμα το οποιο και εκανα).
Προχθες με ειδοποησαν και με ειπαν οτι το αιτημα σας εγινε δεκτο, αλλα στο ιντερνετ δεν με εμφανιζει την αλλαγη αυτην και ειναι να μπω με την στ'εσσο. Τι γινεται σε αυτην την περιπτωση;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 72
Μετατάξεις στο στρατό
Είναι 22 Αυγούστου η ΣΤ'ΕΣΣΟ μπαίνει Νοέμβριο και εσύ αγχώνεσαι επειδή δεν έχει ανανεωθεί η εφαρμογή στο ίντερνετ; Αν το βιάζεσαι τόσο πολύ πήγαινε στην στρατολογία και κάνε αίτηση για πιστοποιητικό τύπου Α, εκεί θα αναφέρει σε ποιο σώμα ανήκεις και με ποια ΕΣΣΟ παρουσιάζεσαι.
Μετατάξεις στο στρατό
Καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κανέις εαν ισχύει η μετατάξη απο στρατό ξηράς σε αεροπορία λόγω προυπηρεσιας σχετικη με το αντικείμενο; Πιο συγκεκριμένα ήμουν 1,5 χρόνο μηχανικός αεροσκαφών στην Ολυμπιακη αεροπλοία.
-
- Στρατηγός
Μετατάξεις στο στρατό
KΆνε αίτηση για μετάταξη, δεν έχεις να χάσεις κάτι.
Μετατάξεις στο στρατό
Μήπως υπάρχει κάποια εγκύκλιος (ή κάτι αντίστοιχο) που να περιγράφει τις προϋποθέσεις των μετατάξεων; Διάβασα πιο πριν πως αναφέρθηκε η σχολή εμποροπλοιάρχων για μετάταξη στο π. Ν. πως ισχύει αυτό; Κάπου πρέπει να αναφέρεται.Greek_Army έγραψε:KΆνε αίτηση για μετάταξη, δεν έχεις να χάσεις κάτι.
-
- Στρατηγός
Μετατάξεις στο στρατό
Για την ΑΕΝ αναφέρεται στο παρακάτω ΦΕΚ , γενικα να ξέρεις οι μετατάξεις έχουνε κοπεί, στείλε ένα email στο ges_dsl@stratologia.gr.
Μετατάξεις στο στρατό
Καλημερα. Ειχα κανει αιτηση για μεταταξη απο την Π. Α στο Σ. Ξ. Τωρα ομως ειδα στο ιντερνετ οτι παρουσιαζομαι Π. Α. Πηρα τηλ στο γεεθα και μου ειπαν οτι αν εγκριθει η μεταταξη θα βγει τελος οκτωβρη αφου παρουσιαζομαι νοεμβρη, και οτι πρωτα θα μου ερθει το χαρτι οτι θα παρουσιαστω Π. Α και λιγες μερες πριν μπω θα μου ερθει νεο χαρτι καταταξη για Σ. Ξ. Ισχυει αυτο; Εχω πιθανοτητες; Ευχαριστω
-
- Στρατηγός
Μετατάξεις στο στρατό
Σε γενικές γραμμές καλά σου τα είπανε, οι μετατάξεις έτσι γίνονται, θα σε πάρουν τηλέφωνο από την στρατολογία να επιστρέψεις το χαρτί κατάταξης της Π. Α και να πας να πάρεις το νέο χαρτί κατάταξης για τον Σ. Ξ.
-
- Στρατηγός
Μετατάξεις στο στρατό
Καλημέρα, έχω το εξής θέμα,τελείωσα τη βασική εκπαίδευσή μου στο Πεζικό, θέλω να υπηρετήσω στις ειδικές δυνάμεις, το θέλω πολύ,
όμως όταν πέρασαν από το κέντρο για τη Διαλογή είχα πυρετό. Ρώτησα αν επαναλαμβάνεται η διαδικασί και μου απάντησαν αρνητικά, Επειδή μου αρέσει η δράση και ο στρατός μου πάει, μπορώ να ζητήσω να μετατεθώ στις ΕΔ και να περάσω τις δοκιμασίες τώρα;
όμως όταν πέρασαν από το κέντρο για τη Διαλογή είχα πυρετό. Ρώτησα αν επαναλαμβάνεται η διαδικασί και μου απάντησαν αρνητικά, Επειδή μου αρέσει η δράση και ο στρατός μου πάει, μπορώ να ζητήσω να μετατεθώ στις ΕΔ και να περάσω τις δοκιμασίες τώρα;
Μετατάξεις στο στρατό
Όχι, δεν γίνεται.
Μετατάξεις στο στρατό
Καλησπέρα σε όλους.Μια ερώτηση και από μενα.
Μόλις ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο πανεπιστήμιο και ενδιαφέρομαι να καταταγώ Πεζικό για να μπορέσω να συνεχίσω στις Ειδικές Δυνάμεις. Το κακό στην όλη υπόθεση, είναι ότι πριν πάρω αναβολή για σπουδές, είχα δηλώσει αεροπορία, όπου και με πήραν.
Έχοντας δει όλες τις παρόμοιες ερωτήσεις στο forum, στη συνέχεια πήγα στο Στρατολογικό Γραφείο ενδιαφερόμενος για μετάταξη και με αντιμετώπισαν βιαστικά και με λίγο ειρωνεία. Η απάντηση που πήρα ήταν: "μόνο με υπουργική απόφαση... Κάνε και μια επιστολή στο ΓΕΕΘΑ. Αλλά χλωμό".
Η απορία μου είναι η εξής
Ποιο πρέπει να είναι το ύφος κ το περιεχόμενο της επιστολής; Πρέπει να επισυνάψω και πιστοποιητικό τύπου Α;
Σε περίπτωση που είτε εγκριθεί η μετάταξη, είτε δεν εγκριθεί θα λάβω απάντηση;
Γνωρίζετε μήπως φέτος το Σεπτέμβρη, δεν πάρει κόσμο η αεροπορία, οπότε είναι και περιτή η όλη διαδικασία;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μόλις ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο πανεπιστήμιο και ενδιαφέρομαι να καταταγώ Πεζικό για να μπορέσω να συνεχίσω στις Ειδικές Δυνάμεις. Το κακό στην όλη υπόθεση, είναι ότι πριν πάρω αναβολή για σπουδές, είχα δηλώσει αεροπορία, όπου και με πήραν.
Έχοντας δει όλες τις παρόμοιες ερωτήσεις στο forum, στη συνέχεια πήγα στο Στρατολογικό Γραφείο ενδιαφερόμενος για μετάταξη και με αντιμετώπισαν βιαστικά και με λίγο ειρωνεία. Η απάντηση που πήρα ήταν: "μόνο με υπουργική απόφαση... Κάνε και μια επιστολή στο ΓΕΕΘΑ. Αλλά χλωμό".
Η απορία μου είναι η εξής
Ποιο πρέπει να είναι το ύφος κ το περιεχόμενο της επιστολής; Πρέπει να επισυνάψω και πιστοποιητικό τύπου Α;
Σε περίπτωση που είτε εγκριθεί η μετάταξη, είτε δεν εγκριθεί θα λάβω απάντηση;
Γνωρίζετε μήπως φέτος το Σεπτέμβρη, δεν πάρει κόσμο η αεροπορία, οπότε είναι και περιτή η όλη διαδικασία;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μετατάξεις στο στρατό
Καλησπερα, ειμαι απο θεσσαλονικη και παρουσιαζομαι καλαματα.υπαρχει τροπος να παρω μεταταξη και βασικα αξιζει η να παω εκει να τελειωνω ;
Μετατάξεις στο στρατό
Να πάρεις μετάταξη τώρα δεν γίνεται. Θα παρουσιαστείς στην Καλαμάτα και μια χαρά θα είσαι 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης