καλυτερα να παρεις ενα στρατολογικο γραφειο εκει θα σου πουν σιγουρα τι παιζειGiorgos22 έγραψε:Εχω μια ερωτηση. Επειδη θελω να δωσω μαθηματα τη περιοδο 19-22 ιαν.το θεμα ειναι οτι ο δοιηκητης μου ειπε οτι δεν μπορει να μου δωσει αδεια λογω εκλογων.
ισχυει κατι τετοιο ή δικαιουμαι κανονικα (φοιτητικη αδεια) ;
μηπως ενοουσε οτι δεν μπορω να παρω κανονικη;
μια φιλη μου ειπε οτι συμφωνω με το προεδρικο διαταγμα δικαιουμαι κανονικα φοιτητικη και μονο αδεια λογω εκλογων.
γνωριζετε τι ισχυει;
Άδειες στη διάρκεια της θητείας
- aris 1943
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Πολεμικες Τεχνες
δε με σέβεσαι τότε θα με φοβάσαι
- JohnKramer
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
Ερώτηση: Τις προβλεπόμενες άδειες, μπορείς να επιλέξεις να μην τις πάρεις, και να τις κρατήσεις ας πούμε μαζέμενες και να τις πάρεις όταν αποφασίσεις;
Ή τις χάνεις;
Είναι υποχρεωτικές την ημέρα (σε διώχνουν; );
Ή τις χάνεις;
Είναι υποχρεωτικές την ημέρα (σε διώχνουν; );
JohnKramer έγραψε:Ερώτηση:Τις προβλεπόμενες άδειες, μπορείς να επιλέξεις να μην τις πάρεις, και να τις κρατήσεις ας πούμε μαζέμενες και να τις πάρεις όταν αποφασίσεις;
Ή τις χάνεις;
Είναι υποχρεωτικές την ημέρα (σε διώχνουν;) ;
Έχεις το δικαίωμα να κάνεις χρήση της άδειας σου όποτε επιθυμείς εσύ κανονικά, αλλά όπως καταλαβαίνεις συντελούν και κάποιοι παράγοντες όπως η επιθυμία του Διοικητή Λόχου ή της Μονάδος, οι Υπηρεσίες, τα άτομα της μονάδος, το πρόγραμμα της μονάδος κλπ.
Την άδεια σου δεν την χάνεις για κανέναν λόγο.
Όλα έχουν να κάνουν πάντως με το που υπηρετείς.
JohnKramer έγραψε:Ερώτηση:Τις προβλεπόμενες άδειες, μπορείς να επιλέξεις να μην τις πάρεις, και να τις κρατήσεις ας πούμε μαζέμενες και να τις πάρεις όταν αποφασίσεις;
Ή τις χάνεις;
Είναι υποχρεωτικές την ημέρα (σε διώχνουν;) ;
Κανένας διοικητής ή λοχαγός δεν πρόκειται να σε αφήσει πάνω από 68 ημέρες χωρίς άδεια, αυτό λέει ο νόμος και αυτό γίνεται οπότε υποχρεωτικά σε διώχνουν με κάποιες ημέρες άδειας.
- JohnKramer
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Οκ, κατάλαβα. Το ίδιο ισχύει και για τις τιμιτικές?
JohnKramer έγραψε:Οκ, κατάλαβα. Το ίδιο ισχύει και για τις τιμιτικές;
Όχι.
Τιμητικές άδειες είναι στην ευχέρεια του εκάστοτε Λοχαγού / Διοικητή το αν θα σου τις δώσει.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 4
- Επάγγελμα: Βοηθός χειριστή πριονοκορδέλας
Είμαι μόνιμος κάτοικος Λέσβο έγγαμος χωρίς τέκνα και υπηρετώ κει τωρα είμαι 9 μηνός τι άδειες δικαιούμαι και τι πρέπει να κάνω για να τις πάρω.
Πολίτης !!!336 !!!
-
- Ανθυπασπιστής
Κανενας δεν γνωρηζει τπτ?ziaba έγραψε:Είμαι μόνιμος κάτοικος Λέσβο έγγαμος χωρίς τέκνα και υπηρετώ κει τωρα είμαι 9 μηνός τι άδειες δικαιούμαι και τι πρέπει να κάνω για να τις πάρω.
Πολίτης !!!336 !!!
- Kourtembeu
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δεν θέλω να παρεξηγήσεις αυτό που θα σου γράψω. Αλλά γιατί δεν ρωτάς στο 1ο γραφείο να σου πουν; Αυτοί τι κάνουν εκεί, τα ξύνουν;
-
- Ανθυπασπιστής
Δεν τους εμπιστευομαι μπορει να μου πουν και μλκιες οτι δεν δικαιουμαι τιποτα σιγα μην κατσουν να ασχοληθουν
Πολίτης !!!336 !!!
- Kourtembeu
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Για μένα ρώτα. Δεν έχουν κανένα λόγο να σου πουν ψέμματα. Μην τους παίρνεις με κακό μάτι. Γιατί μπορεί στη τελική να είναι το τελείως αντίθετο.
Καλησπέρα παιδιά ήθελα να κάνω μία ερώτηση σχετικά με την άδεια (5 μέρες) που έχει δώσει ο Καμμένος για το πασχαλινό γλέντι στο γουδί. Ενώ σε άλλες μονάδες έχουνε πάρει την άδεια εδώ και καμία 15αρια μέρες στην μονάδα μου μας είπανε πώς δεν έχει έρθει κανένα χαρτί ενώ κάπου διάβασα πως δίνονται με μέριμνα των διοικητών. Τι τι ισχύει τελικά;
Πιο πασχαλινό γλέντι ; Εννοείς την εορταστική άδεια; Μην μας καις.
sk έγραψε:Το πασχαλινό τραπέζι που έγινε στο γουδί.
Εγώ πρώτη φορά ακούω για τέτοια άδεια, υπάρχει επίσημο έγγραφο ή είναι λόγια του αέρα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες