Άδειες στη διάρκεια της θητείας
Καλησπέρα,Διάβασα όλα τα μηνύματα αλλά δεν βρήκα απάντηση στην παρακάτω ερώτηση: Μπορω να ζητησω προσωπική άδεια (1-2 μέρες) για τα γενέθλια μου; Μου έχουν μείνει λιγες μέρες κανονικής αδεια ς, γι αυτό ρωταω.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 75
Αν είχες διαβάσει όλα τα μηνύματα θα είχες πετύχει και αυτό εδώ και θα καταλάβαινες ότι υπάρχει προσωπική άδεια αλλά χορηγείται για σοβαρούς λόγους και όχι για γιορτές και πανηγύρια.
Greek_Army έγραψε:Είναι υποχρεωμένος.
Σίγουρα ; Γιατί κυκλοφορεί ένας αστικός μύθος ότι είναι στην κρίση του νέου διοικητή
Σε εμάς έτσι είχαν πει και τις πήραμε όλοι
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
-
- Στρατηγός
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Καλησπερα σας! Η αδεια απολυσεως τι ακριβως ειναι?
-
- Στρατηγός
Το συγκεκριμένο ερώτημα έχει απαντηθεί σε προηγούμενη σελίδα .
- steliospanta
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλησπερα παιδια. Ηθελα να ρωτησω αν εγκριθει μια αδεια και γραφτει στην ηκαπ μπορει μετα να ακυρωθει αν θελει ο ιδιος ο στρατιωτης να την ακυρωσει;
-
- Στρατηγός
Προσωπικά δεν γνωρίζω να υπάρχει κάποια σχετική διαταγή, φαντάζομαι εξαρτάται από τον διοικητή.
Καλημέρα, εάν έχω φύλλο πορείας το οποίο μου δίνει μια μέρα προθεσμία μέχρι να παρουσιαστώ στη νέα μονάδα και πριν από τότε κολλήσω μερικές μέρες κανονικής άδειας θα χάσω αυτην τη μια μέρα του φύλλου πορείας;
Παράδειγμα: Παίρνω φύλλο πορείας απο τη μονάδα μου στις 20 Δεκεμβρίου το οποίο λέει οτι παρουσιάζομαι στη νέα μονάδα στις 22 Δεκεμβρίου. Αν πάρω άδεια 18-20 Δεκεμβρίου, δεν μπορώ να έχω πάρει ήδη το φύλλο πορείας και να παω κατευθείαν στη νέα μονάδα στις 22;
Παράδειγμα: Παίρνω φύλλο πορείας απο τη μονάδα μου στις 20 Δεκεμβρίου το οποίο λέει οτι παρουσιάζομαι στη νέα μονάδα στις 22 Δεκεμβρίου. Αν πάρω άδεια 18-20 Δεκεμβρίου, δεν μπορώ να έχω πάρει ήδη το φύλλο πορείας και να παω κατευθείαν στη νέα μονάδα στις 22;
Καλησπέρα. Γίνεται να συγκεντρώσω όλες τις άδειες που δικαιούμαι, προσωπικές, ειδικές κλπ, στο τέλος της θητείας μου για να απολυθώ νωρίτερα από το στρατό; Ευχαριστώ.
Kaizer έγραψε:Καλησπέρα. Γίνεται να συγκεντρώσω όλες τις άδειες που δικαιούμαι, προσωπικές, ειδικές κλπ, στο τέλος της θητείας μου για να απολυθώ νωρίτερα από το στρατό; Ευχαριστώ.
Στο τέλος της θητείας σου είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν μόνο τις κανονικές σου.
Οι υπόλοιπες είναι σα να μην υπάρχουν όταν τελείωνει η θητεία και κατα την διάρκεια της, χρειάζονται δικαιολογητικά για τη χρήση τους (χαρτί γιατρού/βεβαίωση αγροτικών εργασιών κλπ κλπ)
χρόνια πολλά
καλή συνέχεια
Καλησπερα
θα ήθελα να μάθω ποιό είναι το σύνολο των ειδικών αδειών - μαζί με την αναρρωτική. Άλλοι μου λένε 12 και άλλοι 15. Μιλάω για 9μηνη θητεία
Ευχαριστώ
θα ήθελα να μάθω ποιό είναι το σύνολο των ειδικών αδειών - μαζί με την αναρρωτική. Άλλοι μου λένε 12 και άλλοι 15. Μιλάω για 9μηνη θητεία
Ευχαριστώ
-
- Στρατηγός
Έχει απαντηθεί σε παλαιότερη ανάρτηση .
Καλησπέρα και καλη χρονιά σε όλους. Έχω τελειώσει φαρμακευτική αλλα η ορκωμοσία θα γίνει τον Γενάρη μάλλον θα πέσει στις ημερομηνίες της εκπαιδευτικής κατάταξης. Δίνουν άδεια για να παραβρεθώ στν ορκωμοσία;
Επίσης Η γυναίκα μου, θα γεννήσει τις ημερομηνίες αυτές. Μπορούν πάλι για αυτο το λόγο να δώσουν άδεια;
Με εκτίμηση
Επίσης Η γυναίκα μου, θα γεννήσει τις ημερομηνίες αυτές. Μπορούν πάλι για αυτο το λόγο να δώσουν άδεια;
Με εκτίμηση
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 4
Και για τα 2, θα πρεπει να μιλησεις με τον διοικητη σου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες