Λεγεώνα των ξένων

Επισόδεια κατασκοπείας, οι αλλαγές στην οργάνωση του στρατού και την θητεία, ατυχήματα, κλοπές υλικού και θέματα επικαιρότητας
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
JohnKramer
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 3

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από JohnKramer »

http://en.Wikipedia.org/wiki/List_of_minimum_wages_by_country#cite_note-87

Από εδώ λέει ότι η Γαλλία έχει 1400 περίπου min μισθό το μήνα.

Δεν ξέρω τι αφαιρέσεις γίνονται μετά, αλλά ουσιαστικά συμπεραίνω ότι παίρνεις το min μισθό ξεκινώντας. Και μετά θα αυξηθεί στα 3 χρόνια (caporal).

http://foreignlegion.info/joining/

Εδώ έχει και πίνακα με μισθούς 2010.

Ε, χωρίς να το αναλύσουμε περισσότερο, για εμένα είναι ξεφτίλα να παίρνεις βασικό μισθό όταν υπερασπίζεσαι τη χώρα...

Άβαταρ μέλους
aris 1943
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 19
Ενδιαφέροντα: Πολεμικες Τεχνες

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από aris 1943 »

Ειναι η γνωμη σου για μενα ειναι καλα αυτα τα λευτα... Αλλοι παλι δεν πανε για τα λευτα ειναι πολλοι οι λογοι που πορει να καταταγει καποιος στην γαλλικηε λεγεωνα των ξενων, τωρα εγω και εσυ δεν μπορουμε να κρινουμε αλλα μπορει να κρινει μονος που καποιος εχει παει αλλα και παλι... Ο καθενας το βλεπει αλλιως αλος το βλεπει κολαση αλλος παραδεισος! Αλλα σε γενικες γραμμες αξινει να πεις εστω και γιαι την εμπειρια
δε με σέβεσαι τότε θα με φοβάσαι
Aναλψσιμος

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Aναλψσιμος »

Παιδια σκεφτομαι για λεγεωνα εχω να φοβο ομως για το τι θα βρω εχει πολυ ψυχολογικο πολεμο; Και ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα βρεθεις σε μαχημη ζωνη η απλα σκετο σιγουρο?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 62

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από D.Y.K »

Aναλψσιμος έγραψε:Παιδια σκεφτομαι για λεγεωνα εχω να φοβο ομως για το τι θα βρω εχει πολυ ψυχολογικο πολεμο; Και ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα βρεθεις σε μαχημη ζωνη η απλα σκετο σιγουρο;

Καλύτερα να ασχοληθείς με κάτι άλλο φίλε μου.

αναλωσιμος

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από αναλωσιμος »

Γιατι δυκ το λες αυτο να ασχληθω με κατι αλλο?
Αναλωσιμος

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Αναλωσιμος »

Ισως επειδη φοβαμαι να συπληρωσω ο φοβος σε συντηρη και οποιον και να ρωτησεις ειτε βατραχανθρωπο ειτε μπραβο πχ που ειναι επικινδυνα θα σου πει σιγουρα οτι φοβαται και αυτο ειναι λογικο εσυ δυκ βαη το ονομα ανν εχεις τελειωσει ΟΥΚ δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχεις φοβηθει καθολου σωστα?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ο φόβος είναι ένα ανθρώπινο φυσιολογικό συναίσθημα που όλοι βιώνουν η νιώθουν σε κάποιες φάσεις της ζωής τους.Οι κομάντος δεν διαφέρουν σε κάτι από τους υπόλοιπους ανθρώπους.

Ωστόσο κάποιους αυτό ακριβώς το συναίσθημα τους συντηρεί σε συνδυασμό με το πείσμα, την υπομονή, την επιθυμία και την αδρεναλίνη. Φαντάζομαι καταλαβαίνεις που το πάω και το θέλω να πω.

Αν θεωρείς ότι διαθέτεις τα παραπάνω τότε εγώ πρώτος σου εύχομαι να πας και τα υπόλοιπα θα τα δεις στην πορεία.

Το αν θα τα καταφέρεις φυσικά είναι κάτι που μόνο εσύ θα το δεις και θα διαπιστώσεις εν καιρώ.

Δες το σαν μία πρόκληση.

Καλή τύχη σε ότι και αν κάνεις.

αναλωσιμος

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από αναλωσιμος »

Ευχαριστω δυκ για τις ευχες οπως ειπες σωστα ειναι προκληση και εχω ολα τα παραπανω που ειπες.
ακης

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από ακης »

Καλησπερα αλανια φευγω για λεγεωνα καμια πληροφορια η συμβουλη να μου δωσει καποιος; θα ηταν χρησιμηΕικόνα
Αναλωσιμος

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Αναλωσιμος »

Εκλεισα εισητηρια σε 2 μερες αναχωρω και ο θεος βοηθος αν ζησω θα σας πω τις εμπειριες μου οτι πιτρεπεται να πω γεια σας και σας ευχαριστω για τις απαντησεις
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από D.Y.K »

Καλό ταξίδι και καλή τύχη φίλε! Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Cptmcdonald
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Cptmcdonald »

Αναλωσιμος έγραψε:Εκλεισα εισητηρια σε 2 μερες αναχωρω και ο θεος βοηθος αν ζησω θα σας πω τις εμπειριες μου οτι πιτρεπεται να πω γεια σας και σας ευχαριστω για τις απαντησεις

Καλή τύχη αδερφε

Aναλωσιμος

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Aναλωσιμος »

Ευχαριστω να σται καλα
Άβαταρ μέλους
Bourne
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Bourne »

Ρε παιδια εχω ακουσει τοσα για την περιβοητη λεγεωνα ολοι λενε οποιος παει δυσκολα να βγει ζωντανος ο λογος; Τοσο σκληρα ειναι τα πραγματα; Και ειναι σιγουρο οτι θα βρεθεις σε εμπολεμη ζωνη; Οι ολα αυτα ειναι ενας ΜΥΘΟΣ; Εντελως πληροφοριακα ρωταω δεν ενδιαφερει ας μας πει καποιος που ξερει σιγουρα
Θνητός γεγονώς άνθρωπε, μη φρόνει μέγα.
βοηθεια

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από βοηθεια »

Ξερει κανεναςτο e-mail της λεγεωνας?
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες