Τώρα κρατηθείτε για να δείτε πόσο προνοητικοί είναι οι αξιωματικοί του ναυτικού χωρίς πλάκα. Έχουμε στο σπίτι μέσα σε 4 σακίδια ορειβασίας τα εξής: 1) Ένα πιστόλι των 9 mm,4 γεμιστήρες και 40 σφαίρες (το έχει με άδεια φυσικά λόγω του ότι είναι και αξιωματικός)
2) Ένα 38αρι περίστροφο με 3 εφεδρικούς μύλους και 20 σφαίρες (με άδεια στο όνομα της μητέρας μου δικηγόρος)
3) Καραμπίνα beretta στο όνομα μου
4) Καραμπίνα beretta στο όνομα του (πάλι του πατέρα μου)
5) 100 φυσσίγια νούμερο 1 και 50 νούμερο 5
6) 2 μαχαίρια τύπου ειδικών δυνάμεων (το ένα είναι δώρο γεννεθλίων με χαραγμένη αφιέρωση στη θήκη: "Ξαδελφε μου αγαπημένε αυτό είναι δώρο αδελφικό, ξαδελφε μου αγαπημένε αν χρειαστεί πότισε το με αίμα τουρκικό. Ξαδελφε μου αγαπημένε ξέρεις πόσο ς αγαπώ. Να τα εκατοστήσεις! " Από έναν ξάδελφο μου που υπηρέτησε λοκ και είναι "τρελλάρας")
7) 4 υπνόσακοι
8) 2 φακοί
9) 4 σφυρίχτρες
10) 20 κονσέρβες φασόλια και 20 μοσχαρίσιο κρέας
11) 3 συσκευασίες γαλέτες
12) 3 συσκευασίες γάλα σε σκόνη
13) 2 συσκευασίες τσάι
14) ένα μπρίκι
15) εφεδρικά ρούχα (2 πλήρεις αλλαξιές σε κάθε σάκο)
16) 4 αδιάβροχα και 4 ζευγάρια κασκόλ και γάντια
17) Πλήρης χάρτης Ελλάδος με λεπτομέρειες όλων των περιοχών (στην ουσία βιβλίο είναι)
18) Μια συσκευή GPS με όλους τους δρόμους των μεγάλων πόλεων με οδηγίες στα ελληνικά)
19) Δύο γιλέκα κυνηγών με ενισχυμένο μαλακό υλικό στους ώμους για απορρόφηση της ανάκρουσης του κυνηγετικού όπλου
20) Λάδι συντηρήσεως όπλων
21) Κρατηθείτε τώρα.3 ΜΑΣΚΕΣ ΡΒΧΠ όπως των ΜΑΤ!

για περίπτωση που ριχτούν ελαφρά αέρια σε πόλεμο (πχ δακρυγόνα)
+ το φαρμακείο που προανέφερα σε κουτί μέσα στο 4ο σακίδιο μαζί με κάποια από τη παραπάνω λίστα.