Λεγεώνα των ξένων

Επισόδεια κατασκοπείας, οι αλλαγές στην οργάνωση του στρατού και την θητεία, ατυχήματα, κλοπές υλικού και θέματα επικαιρότητας
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
aris 1943
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 19
Ενδιαφέροντα: Πολεμικες Τεχνες

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από aris 1943 »

ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:Φιλε μου αυτες ειναι πραγματικα αποφασεις ζωης. Η λεγεωνα αποπνεει μια γοητεια η οποια προσωπικα με ειλκυε και ελκυει ακομα απο τα φοιτητικα μου χρονια. Πιστευω πως για να πας εκει και να μπορεις να ανταπεξελθεις και να εχεις μια σχετικη ψυχικη ηρεμια πρεπει να εχεις αποκοψει ΟΛΟΥΣ τους δεσμους με παρελθον, οικογενεια, κοπελα κλπ κλπ. Ακομα καλυτερα αν αυτοι οι δεσμοι εχουν αποκοπει απο μονοι τους, εν πολλοις να μην εχεις τιποτα, να εισαι απελπισμενος. Ειναι μια ιδιοτυπη μορφη καλογηρικης. Υπαρχει βεβαια και το θεμα της υπηρεσιας σε αλλη σημαια το οποιο με ενοχλει, αλλα αυτη ειναι μεγαλη συζητηση
Εχεις δικιο οπως εισαι πρεπει να εισαι απελπισμενος λλα γεια σκεψου καποιος που δεν εχει φραγκο πιτη η καποιον να τον συντηρησει ειναι μονοδρομος παντως 5 χρονια δεν ειναι πολλα και ειναι μια εμπειρια ζωης πιστευω με τοσα που θα περασεις εκει παντως ειναι Γεια λιγους θελει τρομερα κοτσια να παει καποιςο εκει ικαι οποιος εχει παει και εχει τελειωσω ειναι αξιος! Δεν ειναι ευκολο να φυγεις και να πας καπου στο αγνωτο χωρις να ξερεις τι σε περιμενει κα ειδικα αυτη που δεν γνωριζουν καθολου ξενα και σθγκεκριμενα γαλλικα
δε με σέβεσαι τότε θα με φοβάσαι
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 62

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από D.Y.K »

aris 1943 έγραψε: Εγω ειμαι 50-50 πιστυεω και οτι αξιζει και οχι 50-50 καποτε θα πηγαινα τωρα δυσκολα δε το αποκλειω αλλα πολυ ποιο δυσκολα απ οτι καποτε που ηθελα πολυ και δεν ειχα λευτα να φυγωΕικόνα Τωρα δουλευω αμα με διωξουν απ τη δουλεια βλεπουμε.Εικόνα

Φίλε μου σύμφωνα με παλαιότερο μήνυμα σου σε κάποιο άλλο θέμα γράφεις

aris 1943 έγραψε:EΓω ημουν καποτε μια 5ετια στο ποιο σκληρο σωμα υλικου πολεμου Αλλα δεν την παλεψα με τις μεταθεσεις

Ειλικρινά και χωρίς να έχω την διάθεση να σε κρίνω, υποθέτω ότι υπήρξες κάποτε ΕΜΘ ή ΕΠΟΠ και σύμφωνα με τα λεγόμενα σου δεν την πάλεψες λόγω των μεταθέσεων και μάλιστα στο ΥΠ και πιστεύεις ότι μπορείς να τα παρατήσεις / διαγράψεις όλα πίσω σου και να καταταχθείς στην Λεγεώνα έτσι απλά; Εντελώς φιλικά μήπως είναι λίγο υπερβάλλον ζήλος; Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαντάζεσαι και αυτό στο λέει κάποιος που έχει στην πλάτη του ήδη 13 σχολεία Ειδικών Δυνάμεων και έχει φάει το φούμο με το κουτάλι με συνεκπαιδεύσεις μονάδων του εξωτερικού κλπ (αλλά δεν είναι της παρούσης). Αν πάντως πραγματικά το θέλεις και σε ψήνει τόλμησε το. Δεν χάνεις τίποτα, ίσα ίσα θα κερδίσεις σε εμπειρία Εικόνα

Άβαταρ μέλους
aris 1943
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Λεγεώνα των ξένων

D.Y.K έγραψε:
aris 1943 έγραψε: Εγω ειμαι 50-50 πιστυεω και οτι αξιζει και οχι 50-50 καποτε θα πηγαινα τωρα δυσκολα δε το αποκλειω αλλα πολυ ποιο δυσκολα απ οτι καποτε που ηθελα πολυ και δεν ειχα λευτα να φυγωΕικόνα Τωρα δουλευω αμα με διωξουν απ τη δουλεια βλεπουμε.Εικόνα

Φίλε μου σύμφωνα με παλαιότερο μήνυμα σου σε κάποιο άλλο θέμα γράφεις

aris 1943 έγραψε:EΓω ημουν καποτε μια 5ετια στο ποιο σκληρο σωμα υλικου πολεμου Αλλα δεν την παλεψα με τις μεταθεσεις

Ειλικρινά και χωρίς να έχω την διάθεση να σε κρίνω, υποθέτω ότι υπήρξες κάποτε ΕΜΘ ή ΕΠΟΠ και σύμφωνα με τα λεγόμενα σου δεν την πάλεψες λόγω των μεταθέσεων και μάλιστα στο ΥΠ και πιστεύεις ότι μπορείς να τα παρατήσεις / διαγράψεις όλα πίσω σου και να καταταχθείς στην Λεγεώνα έτσι απλά; Εντελώς φιλικά μήπως είναι λίγο υπερβάλλον ζήλος; Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαντάζεσαι και αυτό στο λέει κάποιος που έχει στην πλάτη του ήδη 13 σχολεία Ειδικών Δυνάμεων και έχει φάει το φούμο με το κουτάλι με συνεκπαιδεύσεις μονάδων του εξωτερικού κλπ (αλλά δεν είναι της παρούσης). Αν πάντως πραγματικά το θέλεις και σε ψήνει τόλμησε το. Δεν χάνεις τίποτα, ίσα ίσα θα κερδίσεις σε εμπειρία Εικόνα

Kοιτα ποιο πολυ δεν την παλεψα στο να καιθομαι ολοι μερα εκπεδευση 0 λογικο σε αυτο το σωμα. Αλλα γενικα ειμαι ενας ανθρωπος που του αρεσει να κανει τα αντιθετα απ τους συνηθισμενους, δεν ειχα μπει ειδικες δυναμεις γεια ενα προβλημα που ειχα ευτηχως ξεπεραστηκε και ειμαι ακμαιοτατος! Τωρα ειναι δυσκολο να παω εκει γιατι δοξα το θεο η δουλεια που κανω σωμαατοφυλακας ειμαι σε υψηλο πρωσοπο εχει καλο μεροκαματο θα μουν τρελος να παω τωραΕικόνα Αν καποτε γινει η στραβη και μεινω χωρις δουλεια ψηνομαι να παω αλλα δυσκολα γιατι η δουλεια μου ειναι δουλεια που εχει ψωμιΕικόνα
Ευγενικος

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Ευγενικος »

Ερωτηση 1) Ποσα λευτα θα χρειαστω περιπου γεια να παω στη λεγεωνα δλδ ποσα θα πρεπει να εχω μαζι μου περιποου;2) Mετα τα πεντε χρονια εχεις κανει καλο κομποδεμα?
Αναλωσιμος

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Αναλωσιμος »

Εγω την κανω γεια λεγεωνα η αληθεια ειναι αν μου πηγαιναν καλα τα πραγματα δεν θα πηγαινα αλλα δεν εχω να φαω η μονη λυσης η μονη ελπιδα. Τωρα που λετε μερικοι αν τυχη και γινει πολεμος και πολεμησει με την Ελλαδα η απαντηση ειναι ε και; Αν αυτη η χωρα μου προσφερει φαι για αυτη θα πολεμησω Αν μεινω εδω ειμαι νεκρος ια πεθανω απο την πεινα δεν υπαρχει δουλεια ουτε λευτα απ τη στιγμη που η αλλη χωρα θα μου δωσει ζωη σαφως και θα πολεμησω γι αυτη
φφφφ

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από φφφφ »

3 ερωτησεις παιδια ποσα λευτα χρειαζεται να παει καποιος; Δεχονται ολο το χρονο; Ειμαι 23 με καλη φυσικη κατασταση παιζει να μη με δεχτουν?
Άβαταρ μέλους
aris 1943
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Λεγεώνα των ξένων

Ειχα μια απορια λεγεωνα πεφτει ξυλο; Κατι τετοιο εχει ακουστει και πολυ μαλιστα ισχυει; Ξερει κανενανς?
spiros

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από spiros »

Ρε φιλε παμε παρεα?
Άβαταρ μέλους
aris 1943
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Λεγεώνα των ξένων

Τι ειναι αυτο που κανει τους αλλους να θελουν μα πανε λεγεωνα; Ισως παρετε την απαντηση απο αυτο που θα γραψω που μου τα εγραψε ενα φιλος σε γραμμα που εφυγε ξαφνικα για την λεγεωνα λοιπον μου γραφει: Αδερφε φευγω δεν αντεχω αλλο να με ζουν οι γονεις μου δεν ειναι ζωη αυτη ειμαι νεος βραζω μεσα μου δεν εχω δουλεια δεν θελω να γερασω πριν την ωρα μου, δε στο ειπα οτι φευγω γτ θα με σταματαγες φευγω για ενα καλυτερο αυριο ξερω εκει που παω δεν ειναι μελιι γαλα αλλα ποιος ξερεις ισως μου φερθει καλα η τυχη και φτιαχτω οτι ειναι δυσκολα ειναι σιγουρα ο καιρος θα δειξει σε αφηνω αδερφε και να συμπαραστεκεσαι στους γονεις μου και αν δε σας ξαναδω να πεις τους αγαπω δεν αντεχα αλλο με τη πρωτη ευκαρια θα σε παρω τηλ. Αυτο ελεγεΕικόνα Τα συμπερασματα δικα σας ας ειναι καλα εκει που παει ο Θεος να ναι μαζι του
PERIKLHS

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από PERIKLHS »

Οποιος ενδιαφερεται να στειλει το fb του να κανονισουμε
ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από ΣΤΕΦΑΝΟΣ »

Πραγματικα μερικοι ειστε για γελια, χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν φυσικα. αλα ρε αλανια οταν ειστε εδω και ζητατε πληροφοριες για τη λεγεωνα (μισθοφορικο στρατο) και κολατε στο οτι το εθνοσιμο θα ειναι γαλλικο και οχι ελληνικο, ε sorry κιολας αλα! μισθοφοροι παν εκει οχι ιδεολογοι... το παραδακι μετραει και οχι η σημαια. οπος και ενας επαγγελματιας ποδοσφαιριστης, μπορει η καρδια του λεει ¨"κολοπετινιτσα μια ζωη" αλα θα παει εκει που του δινουν τα περισοτερα φραγκονια.
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 1

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από panos2171 »

Εδώ έχει κάποιες πληροφορίες για τη Λεγεώνα...

http://www.livepedia.gr/content-providers/periskopio/panzer/278LEGEON.pdf
Άβαταρ μέλους
aris 1943
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Λεγεώνα των ξένων

ΣΤΕΦΑΝΟΣ έγραψε:Πραγματικα μερικοι ειστε για γελια, χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν φυσικα. Αλα ρε αλανια οταν ειστε εδω και ζητατε πληροφοριες για τη λεγεωνα (μισθοφορικο στρατο) και κολατε στο οτι το εθνοσιμο θα ειναι γαλλικο και οχι ελληνικο, ε sorry κιολας αλα! Μισθοφοροι παν εκει οχι ιδεολογοι... Το παραδακι μετραει και οχι η σημαια. Οπος και ενας επαγγελματιας ποδοσφαιριστης, μπορει η καρδια του λεει ¨"κολοπετινιτσα μια ζωη" αλα θα παει εκει που του δινουν τα περισοτερα φραγκονια.
Καταρχην αυτη που θελουν να πανε δεν λενε για σημαιες και εθνοσημαΕικόνα Και δευτερον απ τπυς 10 που ρωτανε εδω αντε να πηγαν οι 2Εικόνα Αμα ρωτας για λεγεωνα δεν εισαι σιγουρος αλλιως πας με τη μια εκει
ntamadd

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από ntamadd »

Καλησπερα σας δεν ξερω καμια ξενη γλωσσα ουτεαγγιλα θα με δετουν; Τωρα το πως θα παω θα παω με ετοιμες λεξεις που θα μ γραψει ενας φιλος που ξερει γαλλικα παιζει να μην με δεχτουν γ αυτο τον λογο σας παρακαλω απαντηστε μου καιγομαι ευχαριστω
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 27
Επικοινωνία:

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Nassos »

Και λέξη Γαλλικά να μην ξέρεις, θα σου τα μάθουν εκεί.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης