Λεγεώνα των ξένων

Επισόδεια κατασκοπείας, οι αλλαγές στην οργάνωση του στρατού και την θητεία, ατυχήματα, κλοπές υλικού και θέματα επικαιρότητας
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Antwnhs

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Antwnhs »

Σας προτεινω να μην! Πατε λεγεωνα... Αμα ξερετε λιγο αγγληκα πατε καμια αμερικη... (στην λεγεωνα δεν εχει πρωσοποικη ζωη για 5 χρονια... Δε μπορεις ν αγορασεις ουτε αμαξι τιποτα!) στην αμερικη ειναι πολυ πολυ καλητερα.
Άβαταρ μέλους
DaMon
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από DaMon »

AΜερικη ρε φιλε πως δηλαδη; Εχουν και και τα Αμερικανακια αντιστοιχο σωμα μισθοφορων?
Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Apache »

Antwnhs έγραψε:Φιλε σορρυ κ ολας αλλα κοψε κατι... Αμα μπορεις να κανεις καμια 14 ελξεις.50 καμψεις και να τρεξεις 8-10 χιλιομετρακια θα εισαι μια χαρα... Μην τους κανουμε και θεους τους γαλλους... Τους εχουν πηδηξει στο Μαλι :D

Και πολλα λες, το test cooper (3χλμ σε 12 λεπτα) πρεπει να βγαλεις, μετα εχει τρεξιμο αποστασης 20 μετρων που πρεπει μετα απο καθε ολοκληρωση να ανεβαζεις ρυθμο (αυτο νομιζω πρεπει να γινει 7 φορες) και αντε να σου πουν να τσιμπησεις 7-8 ελξεις.
Αυτα, ουτε κολυμπι, ουτε μαραθωνιος και δεν ξερω και εγω τι αλλο.
Το θεμα ειναι να τους αρεσεις στη συνεντευξη για να σε κρατησουν, σε κοβουν ακομα και αν εχεις βγαλει τα αθλητικα-ιατρικα...
Αντωνης

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Αντωνης »

Οχι φιλε δεν εχει αντιστοιχο σωμα μισθοφορων... Λεω να πατε κανονικα στον στρατο τους. Οχι σαν μισθοφορος κατσε 5-6 χρονια και αμα δε σου αρεσει μετα φυγε
Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Apache »

Αντωνης έγραψε:Οχι φιλε δεν εχει αντιστοιχο σωμα μισθοφορων... Λεω να πατε κανονικα στον στρατο τους. Οχι σαν μισθοφορος κατσε 5-6 χρονια και αμα δε σου αρεσει μετα φυγε

Δεν γινεται αν δεν παρεις την υπηκοοτητα
Άβαταρ μέλους
Cptmcdonald
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Cptmcdonald »

Γιατι δεν Κάνετε Τον στρατό σας στις Ειδικές Δυνάμεις (να Δείτε Αν τις Σηκώνετε κιόλας ) και μετα απο κανα 1-2 χρόνια αν δεν Βρειτε Δουλειά Που να σας Αρέσει Να πάτε Ένοπλοι Φρουροί Σε Καράβια?
LEGION

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από LEGION »

Καποιες ποιο σημαντικες πληροφοριες εχουμε;Eννοω απο κανεναν που να εχει παει προσφατα να μας πει πανω κατω τι παιζει
Aντωνης

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Aντωνης »

Μην πατε λεγεωνα... Μονο κακα εχει... Για 5 χρονια δεν θα μπορειτε να παρατετε ουτε αμαξι αμα δεν παρετε αδεια απο ανωτερο... Θα γαμηθειτε στις αγγαριες... Και μη νομιζετε οτι ειναι ειδιες δυναμεις η λεγεωνα πεζικο ειναι... Μπορειτε να πατε πολυ ευκολα αμερικη. Ειναι πολυ καλητερα απ ολες τις αποψεις
Άβαταρ μέλους
elias17
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από elias17 »

Γνωριζει κανενας απο που χορηγηται η λεγεωνα των ξενων ή αν ο εξοπλισμος ειναι απο τις ενοπλες δυναμεις της Γαλλιας?
Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Apache »

LEGION έγραψε:Καποιες ποιο σημαντικες πληροφοριες εχουμε;Eννοω απο κανεναν που να εχει παει προσφατα να μας πει πανω κατω τι παιζει

Οπως; Δεν εχω παει, αλλα ενα-δυο πραγματακια τα ξερω.

elias17 έγραψε:Γνωριζει κανενας απο που χορηγηται η λεγεωνα των ξενων ή αν ο εξοπλισμος ειναι απο τις ενοπλες δυναμεις της Γαλλιας;

Στο στρατο της Γαλλιας ανηκει φιλε μου, απο εκει παιρνει τα απαραιτητα.
Και οσο για το οπλο, εχουν το famas.

prohn-legionarios

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από prohn-legionarios »

Καλησπέρα,

μεταξύ Των Διαφόρων Που διάβασα εδώ μέσα θα ήθελα να τονίσω μερικά πράματα από την Προσωπική Μου Εμπειρία:

1) στην Λεγεώνα πας καθαρά και μόνο για τον μισθό και μια νέα αρχή

2) ο βασικός μισθός είναι 1200 ευρώ, για αποστολές εκτός έδρας Πληρώνεστε extra

3) όλη η Λεγεώνα δεν είναι επίλεκτο σώμα, μπορεί να πας και απλά να κάθεσαι σε ένα γραφείο

4) βαθμούς κτλ δίνουν βάσει IQ, Ηγετικών Δυνατοτήτων, φυσικής κατάστασης και υπηρεσίας στην μάχη

5) αν θες να πας σε μάχη, θα πας. Όχι μόνο σε εμπόλεμες περιοχές αλλά και σε περιοχές που έχουν εμφιλίους

6) μετά από 5 χρόνια μπορείς να ξανακάνεις συμβόλαιο

7) πριν τα 5 χρόνια, μπορείς να φύγεις, αλλά χωρίς το όπλο σου και φυσικά με το προηγούμενο σου όνομα

8) σου μαθαίνουν γαλλικά

9) έχεις 45 μέρες άδεια τον χρόνο

10) όταν πήγα εγώ δεν σου ζητούσαν ποινικό μητρώο, απλά αν υπήρχε κάποιο θέμα μπορούσες να αποκτήσεις γαλλικό όνομα κτλ

11) μετά τα 3 χρόνια μπορείς να ζητήσεις Γαλλική Υπηκοότητα, δεν θα στην δώσουν εκτός και αν έχεις διακριθεί σε μάχη. Μετά τα 5 χρόνια μπορεί να την πάρεις

12) είσαι απλά Αναλώσιμος, δεν Σκέφτεσαι, εκτελείς

13) η εκπαίδευση έχει πολύ ταλεπορία αν θες να πας σε κάποια επίλεκτη ομάδα

14) αν θες να βγάλεις λεφτά από εκεί μέσα, κοίτα να πάρεις βαθμό και να κάνεις άλματα

15) ήμουν από το 2000 μέχρι το 2010 εκεί μέσα, συνάντησα πολύ κόσμο, Γνώρισα Ακόμη Περισσότερο, έκανα ένα καλό κομπόδεμα, η εκπαίδευση δεν ήταν κάτι τραγικό (λ. Χ σαν αντίστοιχο με σχολείο Αιχμαλώτων Και καταδρομών του ΚΕΑΠ κάποτε, με στοιχεία από Μυκ)

σε πολλές αποστολές δεν έπεφτε ούτε σφαίρα, ο κόσμος τρομάζει όταν βλέπει την Λεγεώνα γιατί ποιο πριν τους κάνουν πλύση εγκεφάλου, μερικοί όπως οι αλβανοί στην Σερβία Απλά Κατέβασαν Τα όπλα. Αν θες μια Οικογένεια Πάνε, αλλά κάποια μέρα θα κουραστείς εκτός και αν έχεις ψυχολογικά προβλήματα...
αυτά από μένα, καλή σας μέρα

νικοσ 33χρ

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από νικοσ 33χρ »

Ρε φιλε ειμαι 33 χρονων Ανεργος ολα καλα με ποινικο μητροω βγαζω 10χιλ σε κατω απο 45 λεπτα γενικα μαρεσει ο αθλητισμος το θεμα ειναι οτι η μονη γλωσσα που ξερω ειναι τα ελληνικα θα με κρατησουν χωρις να ξερω ουτε καν αγγλικα; Και ακουσα οτι αν φυγεις πριν την 5ετια πας φυλακι υσχυει; Αν μπορεις να μου πεις βοηθες πολυ
KS7F6

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από KS7F6 »

eimai 32 kai θελω να μπω
Νότης

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Νότης »

prohn-legionarios έγραψε:Καλησπέρα,

μεταξύ Των Διαφόρων Που διάβασα εδώ μέσα θα ήθελα να τονίσω μερικά πράματα από την Προσωπική Μου Εμπειρία:

1) στην Λεγεώνα πας καθαρά και μόνο για τον μισθό και μια νέα αρχή

2) ο βασικός μισθός είναι 1200 ευρώ, για αποστολές εκτός έδρας Πληρώνεστε extra

3) όλη η Λεγεώνα δεν είναι επίλεκτο σώμα, μπορεί να πας και απλά να κάθεσαι σε ένα γραφείο

4) βαθμούς κτλ δίνουν βάσει IQ, Ηγετικών Δυνατοτήτων, φυσικής κατάστασης και υπηρεσίας στην μάχη

5) αν θες να πας σε μάχη, θα πας. Όχι μόνο σε εμπόλεμες περιοχές αλλά και σε περιοχές που έχουν εμφιλίους

6) μετά από 5 χρόνια μπορείς να ξανακάνεις συμβόλαιο

7) πριν τα 5 χρόνια, μπορείς να φύγεις, αλλά χωρίς το όπλο σου και φυσικά με το προηγούμενο σου όνομα

8) σου μαθαίνουν γαλλικά

9) έχεις 45 μέρες άδεια τον χρόνο

10) όταν πήγα εγώ δεν σου ζητούσαν ποινικό μητρώο, απλά αν υπήρχε κάποιο θέμα μπορούσες να αποκτήσεις γαλλικό όνομα κτλ

11) μετά τα 3 χρόνια μπορείς να ζητήσεις Γαλλική Υπηκοότητα, δεν θα στην δώσουν εκτός και αν έχεις διακριθεί σε μάχη. Μετά τα 5 χρόνια μπορεί να την πάρεις

12) είσαι απλά Αναλώσιμος, δεν Σκέφτεσαι, εκτελείς

13) η εκπαίδευση έχει πολύ ταλεπορία αν θες να πας σε κάποια επίλεκτη ομάδα

14) αν θες να βγάλεις λεφτά από εκεί μέσα, κοίτα να πάρεις βαθμό και να κάνεις άλματα

15) ήμουν από το 2000 μέχρι το 2010 εκεί μέσα, συνάντησα πολύ κόσμο, Γνώρισα Ακόμη Περισσότερο, έκανα ένα καλό κομπόδεμα, η εκπαίδευση δεν ήταν κάτι τραγικό (λ. Χ σαν αντίστοιχο με σχολείο Αιχμαλώτων Και καταδρομών του ΚΕΑΠ κάποτε, με στοιχεία από Μυκ)

σε πολλές αποστολές δεν έπεφτε ούτε σφαίρα, ο κόσμος τρομάζει όταν βλέπει την Λεγεώνα γιατί ποιο πριν τους κάνουν πλύση εγκεφάλου, μερικοί όπως οι αλβανοί στην Σερβία Απλά Κατέβασαν Τα όπλα. Αν θες μια Οικογένεια Πάνε, αλλά κάποια μέρα θα κουραστείς εκτός και αν έχεις ψυχολογικά προβλήματα...
αυτά από μένα, καλή σας μέρα

να σε ρωτήσω πότε πέρνουν κόσμο;
όποτε θες πας; Ή έχουν ημερομηνίες συγκεκριμένες;

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης