Λεγεώνα των ξένων

Επισόδεια κατασκοπείας, οι αλλαγές στην οργάνωση του στρατού και την θητεία, ατυχήματα, κλοπές υλικού και θέματα επικαιρότητας
Απάντηση
Στρατός και θητεία
pol 44

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από pol 44 »

Αμα δε ξερεις καν τι παιζει πως θες να πας λεγεωνα; Για ενημερωση ψαξε ολες τις σελιδες. Δεν εισαι ετοιμος απο τη στιγμη που λες εαν ειμαι ετοιμος πρεπει να εισαι 1000 τα εκατο σιγουρος για να πας και μη διαβαζεις τη λενε μεσα ειναι η αληθεια...
Δημοσθένης

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Δημοσθένης »

Διάβασα πολύ προσεχτικά όλα τα status και της 19 σελίδες του φόρουμ και το μονό που είδα είναι ο χλευασμός και το κράξιμο από μερικά άτομα για το ότι δεν είναι σωστό και δεν αντέξεις να πας στην Λεγεώνα τον ξένων εάν μερικά άτομα είναι φοβητσιάρικα και πιστεύουν δεν θα αντέξουν αυτα ας μην πάνε

Είμαι 18 ετών και τα ιδανικά τα δικά μου είναι ίδια με την λεγεώνα και είναι αυτό ακριβώς που ψάχνω και ενδιαφέρομαι να πάω και άμεσα

1 Για να πας αν ξέρεις μονό Ελληνικα σε περνούν; Η πρέπει να ξέρεις έστω αγγλικά; Γαλλικά στα μαθαίνουν αυτό το ξέρω

2 Σε ποιο μερος της Γαλλίας ειναι η λεγεώνα τον ξένων; Πως γίνετε η διαδικασία για να μπω

3 Δεν είμαι ουτε φονιάς ουτε εγκληματίας ουτε τίποτα απλα η ζωή μου χωρίς περιπέτεια και δράση ειναι ενα τίποτα

4. Ποσα λεφτά χρειάζονται σύνολο να έχω μαζι μου; Από πατρα να φύγω για να φτάσω στην λεγεώνα

Παρακαλώ πολυ αν ξερει καποιος ας με κατατοπίσει κατάλληλα διοτι ενδιαφέρομαι πραγματικα να πάω άμεσα

μην βάλετε γαλλικές η αγγλικές σελίδες ξέρω μονο Ελληνικά

ευχαριστώ

pol 44

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από pol 44 »

Παιδια οι καταταξης καθε ποτε γινονται; Συνεχεια η εχει συγκεκριμενες ημερομηνιες?
Δημος

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Δημος »

Αν λεει καποιος να παει τωρα σχετικα προσφατα να μου πει να κανονισουμε να παμε μαζι
pol44

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από pol44 »

Εγω δημο παμε?
Xaris

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Xaris »

Να ερθω και εγω ειμαι ετοιμος;

pol44

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από pol44 »

Εμας ρωτας εαν εισαι ετοιμος; Δωσε ηλ η faebook να συνενοηθουμε αλλιως εγω φευγω τωρα οπιος θελει ας πει
Xaris

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Xaris »

Αμα στα γραψω εδω ρε μεγαλε δεν διαγραφονται μετα

Lxias
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Lxias »

Κύριοι και νεαροί, η Λεγεώνα των Ξένων δεν είναι παιδική χαρά η αυτά που βλέπετε στο διαδίκτυο, είχα την τύχη να συνηπηρετήσω στο Αφγανιστάν.
<<MOΛΩΝ ΛΑΒΕ >>
pol44

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από pol44 »

Αστο χαρη μη πας οπιος γουσταρει παει μονος και δε ψαχνει ατομα...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 62

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όσοι ενδιαφέρεστε για την Λεγεώνα των Ξένων μπορείτε κάλλιστα να γίνετε μέλη ώστε να ανταλλάξετε απόψεις ή και να κανονίσετε να πάτε μαζί (όπως λέτε). Εδώ δίνουμε και ανταλλάζουμε πληροφορίες για την Λεγεώνα κλπ, δεν είναι χώρος ανταλλαγής κινητών - emails - facebook κλπ! Αυτά σε προσωπικά μηνύματα!
vergio

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από vergio »

Για καποιον που θελει να καταταγει σιγουρα μπορω να δωσω καποιο προγραμμα σωματικης καταστασης... κολυμπι 5χιλ καθε 2 μερες, καθημερινο τρεξιμο σε ορεινο περιβαλλον με κλησεις 8-10km, πολλες καμψεις με επιθυμητο αποτελεσμα 3 σετακια των 100 Σε μια ωρα (προσοχη μην προκαλεσετε προβληματα στους καρπους) , Ελξεις... Πρεπει να φτασετε σε επιπεδο να κανετε 40-50 ελξεις με τριγωνη λαβη και μια δεξια μια αριστερα 2 σετ Σε μια ωρα. Οι καταστασεις υποθερμιας πρεπει να σας γινουν συνηθες βιωμα οποτε προσοχη. Το τρεξιμο πρεπει να γινει η δευτερη σας φυση και να μπορειτε να διανυεται αποστασεις 10χιλ με 27κιλα στην πλατη τρεχοντας. Με ενα 6μηνο καθημερινη προπονηση με πολυ καλους υπνους θα σας δωσει τα σωματικα πλεονεκτηματα στην καταταξη... Τα πνευματικα ειναι το ποιο δυσκολο και το συνηθες ακατορθωτο. Πολλοι Ελληνες τελευταια παντως πανε... Οι περισσοτεροι γυριζουν πισω αν οχι ολοι... Πρεπει να εισαι αποφασισμενος να πας να πεθανεις εκει περα και αν την γλυτωσεις... Τοτε Κανεις καλη αρχη για πολλα χρηματα σε καποια μισθοφορικη προς ανατολη πλευρα. Καλη τυχη

ΑNDREAS

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από ΑNDREAS »

Εικόναεγώ λέω να πάω
pavlos23 έγραψε:

Antwnhs

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Antwnhs »

Φιλε σορρυ κ ολας αλλα κοψε κατι... Αμα μπορεις να κανεις καμια 14 ελξεις.50 καμψεις και να τρεξεις 8-10 χιλιομετρακια θα εισαι μια χαρα... Μην τους κανουμε και θεους τους γαλλους... Τους εχουν πηδηξει στο Μαλι :D
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης