ΥΕΑ - Υποψήφιοι Έφεδροι Αξιωματικοί
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 87
Όσοι παρουσιάζονται εξ'αναβολής δεν έχουνε την ένδειξη ΥΕΑ στο χαρτί κατάταξης και λογικά δεν θα μπορείς να γίνεις ΥΕΑ, στείλε και ένα email στο ges_dsl@stratologia.gr.
Θα στειλω ναι. Ευχαριστω.
- vasilisvolos
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Λάθος! Εάν πάρεις αναβολή μπορείς να μπεις ΥΕΑ αρκεί να έχεις τελειώσει Λύκειο!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 87
Έχεις πάρει αναβολή για λόγους υγείας;
Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω για την ποινη κακης χρησης αναβολης ποσο ειναι και ποσο εξαγωραζεται και αν μπορεις να πας δεα ενω εισαι ιδιοκτητης ατομικης επιχειρησης. Ευχαριστω
Να ρωτήσω κάτι; Εγώ περιμένω όπου να ναι το χαρτί κατάταξης και θέλω ΥΕΑ
αν μου έρθει και γράφει πυροβολικό εγώ μπορώ να δηλώσω ΥΕΑ Τεθωρακισμένα ή ΥΕΑ αναγκαστικά πυροβολικό;
αν μου έρθει και γράφει πυροβολικό εγώ μπορώ να δηλώσω ΥΕΑ Τεθωρακισμένα ή ΥΕΑ αναγκαστικά πυροβολικό;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
Εισαι Υποψηφιος Εφεδρος Αξιωματικος για το σωμα που θα επιλεχθεις. Εαν σου ερθει το χαρτι για Τεθωρακισμενα, πας ΥΕΑ εκει.
Δεν ειναι ακριβως ετσι, οταν ειμασταν κεντρο και μας ρωτησανε ποιοι θελουν να πανε δοκιμοι συμπληρωσαμε κατι χαρτια οπου μας ρωτουσανε που θελουμε να παμε. Υπηρχαν παιδια απο ΤΘ πχ που δηλωσανε ΔΒ. Δυσκολο βεβαια να γινει μια αλλαγη αλλα εχεις την επιλογη να το δηλωσεις.
rettop έγραψε:Δεν ειναι ακριβως ετσι, οταν ειμασταν κεντρο και μας ρωτησανε ποιοι θελουν να πανε δοκιμοι συμπληρωσαμε κατι χαρτια οπου μας ρωτουσανε που θελουμε να παμε. Υπηρχαν παιδια απο ΤΘ πχ που δηλωσανε ΔΒ. Δυσκολο βεβαια να γινει μια αλλαγη αλλα εχεις την επιλογη να το δηλωσεις.
Αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω! Τώρα βεβαια που τα κέντρα έχουν γίνει μεικτά με πολλά όπλα και σώματα να παρουσιάζονται ταυτόχρονα στο ίδιο κέντρο, ίσως να γίνεται κάπως έτσι, όμως πριν μερικά χρόνια όπως και σε εμένα ότι στρατιώτης είχες επιλεγεί να ήσουν πήγαινες για αντίστοιχος δόκιμος εκτός απο μια αμοιβαία ανταλλαγή που είχαμε!
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
- vasilisvolos
- Στρατιώτης
Παιδια με το ωράριο στην εκπαιδευση τι παιζει... Δηλαδη απο την ωρα που ξυπναει ο ΥΕΑ τι γινεται... Καπου ακουσα οτι ειναι μεχρι τις 11 (πρωι) τα τρεξιματα μετα κάθεσαι... Ισχύει;Ευχαριστώ.
vasilisvolos έγραψε:Παιδια με το ωράριο στην εκπαιδευση τι παιζει... Δηλαδη απο την ωρα που ξυπναει ο ΥΕΑ τι γινεται... Καπου ακουσα οτι ειναι μεχρι τις 11 (πρωι) τα τρεξιματα μετα κάθεσαι... Ισχύει;Ευχαριστώ.
Για τη ΣΕΑΠ όχι δεν ισχύει. Έχει όλη μέρα (σχεδόν) κάθε μέρα απο κάτι. Πλην Τετάρτης κ Παρασκευής Απόγευμα όπου έχει εξοδούχους και φυσικά Σάβατο μετά της 12 και Κυριακή.
Θελω και μπορώ !
- vasilisvolos
- Στρατιώτης
Ρε παιδιά διαβάζω στο thread και δεν έχω βρει ακόμα αυτό που θέλω.Σαν ΥΕΑ ορκίζεσαι 2 φορές πριν πας σχολή για εκπαίδευση και μετά όταν ονομαστείς ΔΕΑ ή μόνο μία φορά όταν ονομάζεσαι ΔΕΑ.
Ορκίζεσαι στρατιώτης στο κέντρο και μετά γίνεται μια τελετή ονομασίας όπου ονομάζεσαι ΔΕΑ. Άλλη μία τελετή γίνεται την ημέρα που θα γίνεις ανθυπολοχαγός.
Θελω και μπορώ !
- vasilisvolos
- Στρατιώτης
Αα μάλιστα και μετά τι γίνεται; Μόλις ορκίζεσαι παίρνεις άδεια μαζί με τους άλλους στρατιώτες ή φεύγεις κατευθείαν για εκπαίδευση;
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
vasilisvolos έγραψε:Αα μάλιστα και μετά τι γίνεται; Μόλις ορκίζεσαι παίρνεις άδεια μαζί με τους άλλους στρατιώτες ή φεύγεις κατευθείαν για εκπαίδευση;
Ευχαριστώ.
Ορκίζεσαι κανονικά στρατιώτης όπως όλοι, παίρνεις την άδεια ορκωμοσίας σου και όταν επιστρέψεις στο κέντρο όπως οι άλλοι πηγαίνουν για ειδικότητες ή απευθείας στις μονάδες τους οι ΥΕΑ πηγαίνουν στα αντίστοιχα σχολεία εκπαίδευσής τους για 4 μήνες μέχρι να ονομαστούν ΔΕΑ. Μέχρι την ημέρα που ονομάζεσαι Δόκιμος θα έχεις και την ταυτότητα του στρατιώτη και τότε θα πάρεις την ταυτότητα αξιωματικού.
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες