ΥΕΑ - Υποψήφιοι Έφεδροι Αξιωματικοί
Μια ερωτηση: Εγω ας πουμε εχω επιλεγει στις διαβιβασεις και παρουσιαζομαι νοεμβριο στο κετθ αυλωνα. Οταν παω υεα μετα διαλεγω ειδκοτητα ή παραμενω στις διαβιβασεις και ως ΔΕΑ?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 87
Εσύ να διαλέξεις ειδικότητα δεν γίνεται μόνο αν εχεις βύσμα, το ό, τι παρουσιάζεσαι με ένδειξη υεα διαβιβάσεων δεν σημαίνει ότι αν τελικά επιλεχθείς για δόκιμος ότι θα γίνεις και στις διαβιβάσεις, μπορεί να σε πετάξουν σε άλλο σώμα/όπλο.
Καλησπέρα σε όλους,
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Οι ΔΕΑ πού διαμένουν; Σε στρατιωτικές λέσχες ή σε σπίτια τα οποία νοικιάζουν; Διότι αν μένουν σε στρατιωτικές λέσχες τότε συμφέρει να πας αφού λογικά δεν θα πληρώνεις νοίκια, φαγητό κλπ. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Οι ΔΕΑ πού διαμένουν; Σε στρατιωτικές λέσχες ή σε σπίτια τα οποία νοικιάζουν; Διότι αν μένουν σε στρατιωτικές λέσχες τότε συμφέρει να πας αφού λογικά δεν θα πληρώνεις νοίκια, φαγητό κλπ. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
- Επάγγελμα: Μηχανικός Οχημάτων
billdevil έγραψε:Μια ερωτηση: Εγω ας πουμε εχω επιλεγει στις διαβιβασεις και παρουσιαζομαι νοεμβριο στο κετθ αυλωνα. Οταν παω υεα μετα διαλεγω ειδκοτητα ή παραμενω στις διαβιβασεις και ως ΔΕΑ;
Παρουσιάστηκα Αυλώνα στα Τεθωρακισμένα, για 2 βδομάδες με κράτησαν εκεί και μετά με πήγαν στις Διαβιβάσεις σε έναν θάλαμο που είχε 2 άτομα. Δήλωσα ΥΕΑ Τεθωρακισμένα (λόγω παρέας), αλλά με πήραν ΥΕΑ Τεχνικού διότι δήλωσα το πτυχίο Μηχανικού Οχημάτων (ΕΠΑΛ) και ότι ο πατέρας μου έχει συνεργείο.
Ήμασταν 6 ΥΕΑ Τεχνικού (2 Ηχολήπτες,1 Πληροφορικάριος,1 Γεωπόνος, και εγώ που ήμουν ο μόνος που είχε επαφή με το αντικείμενο.)
Οπότε στα ζάρια θα παιχτεί το που θα πας...
NΟικιάζεις. Στις λέσχες μπορείς απλά να τρως.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
- Επάγγελμα: Μηχανικός Οχημάτων
Κανονικά παίρνεις έναν μισθό με το που ονομάζεσαι, δεν θα τον πάρεις.Κανονικά παίρνεις μισθό τον πρώτο μήνα αλλά ούτε αυτόν θα πάρεις.
Τον δεύτερο μήνα θα πάρεις 3 μαζεμένους.
Λέσχη Διδυμότειχου τουλάχιστον το φαγητό παίζεται, ενώ άλλες λέσχες φημίζονται για το φαγητό τους. Αν δεν μαγειρέψεις Στο σπίτι οικονομικά δεν βγαίνεις.
Μην πας να μείνεις σε ξενοδοχείο για 8 μήνες.
Ενοίκιο το χαμηλότερο που βρήκα ήταν 180Ε και μου το πήραν 2 φοιτήτριες Νοσηλευτικής, τώρα νοικιάζω με 200Ε.

Λέσχη Διδυμότειχου τουλάχιστον το φαγητό παίζεται, ενώ άλλες λέσχες φημίζονται για το φαγητό τους. Αν δεν μαγειρέψεις Στο σπίτι οικονομικά δεν βγαίνεις.
Ενοίκιο το χαμηλότερο που βρήκα ήταν 180Ε και μου το πήραν 2 φοιτήτριες Νοσηλευτικής, τώρα νοικιάζω με 200Ε.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 87
giorgos_ts έγραψε:Κανονικά παίρνεις έναν μισθό με το που ονομάζεσαι, δεν θα τον πάρεις.Κανονικά παίρνεις μισθό τον πρώτο μήνα αλλά ούτε αυτόν θα πάρεις.
Έ! Και δέν έμενες με τις φοιτήτριες. Διά 3 θαρχότανε

Παιδια να ρωτησω και εγω με τη σειρα μου. μπορεις να πας ΔΕΑ στην κυπρο;
Παρουσιαζομαι την δευτερα και μου εχει ερθει χαρτι δεα. Θελω να παω. Τι χαρτι πρεπει να προσκομισω του τει; Δεν εχω παρει πτυχιο ακομη.
Βεβαίωση σπουδών ότι φοιτείς στο συγκεκριμένο ΤΕΙ. Διάβασε το παρακάτω θέμα για πληροφορίες
Ευχαριστω παρα πολυ αλλα και για υεα πρεπει να εχς πιστοποιητικο ποινικου μιτρωου τυπου α?
Το βρίσκουν ενδουπηρεσιακά, δεν χρειάζεται να τρέχεις εσύ για να το πάρεις.
Καλησπερα θα ηθελα μια βοηθεια για μια απορια που εχω. Πριν δυο χρονια παρουσιαζομουνα. Λογο καποιων υποχρεωσεων πηρα αναβολη για λογους υγειας 2χρονια γιατι δεν ειχα αλλο τροπο. Φετος παρουσιαζομαι ξανα θελω να υπηρετησω υεα. Υπαρχει περιπτοση να εχω καποια προβλημα λογω τις αναβολης που ειχα παρει; Εχω διαβασει τις προυποθεσεις στο νετ και τις πληρω ολες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης