Σ ευχαριστώ Nassos αλλά έχω διαβάσει όλο το θέμα αλλά δεν λέει κάπου ξεκάθαρα ποια είναι τα αθλήματα... Εντάξει Greek_Army τα βρήκα, σ ευχαριστώ... Αν χάσουμε κανά δευτερόλεπτο κόβουν ή είναι πιο χαλαρά;
Ο_ΤΟΛΜΩΝ_ΝΙΚΑ έγραψε:Σ ευχαριστώ Nassos αλλά έχω διαβάσει όλο το θέμα αλλά δεν λέει κάπου ξεκάθαρα ποια είναι τα αθλήματα... Εντάξει Greek_Army τα βρήκα, σ ευχαριστώ... Αν χάσουμε κανά δευτερόλεπτο κόβουν ή είναι πιο χαλαρά;
Εξαρτάται την προσφορά και την... Ζήτηση φίλε μου όπως καταλαβαίνεις. Εάν έχουν ανάγκη απο κόσμο και θέλουν να πάρουν άτομα και εφόσον δεν έχουν εκδηλώσει αρκετοί ενδιαφέρον για να το καλύψουν τότε ναι, είναι πιο χαλαροί. Άν πάλι όχι τότε ίσως δεν περάσουν κάποιους.
Στο σημείο ''Να είσαι υπόχρεος ολοκλήρου θητείας'' τι ακριβώς εννοεί; Εγώ πχ είμαι ο μεγαλύτερος από τα 3 αδέρφια και κανονικά δικαιούμαι μειωμένη θητεία δεν μπορώ να πάω ΔΕΑ εφόσον το επιθυμώ;
νεος έγραψε:Καλησπέρα!ακουσα οι εξετάσεις για υεα ειναι οι :
1) αγωνισματα
2) αυτο με τους γιατρους που ειναι ολοι τσιτσιδοι γυρω γυρω.(για εμφανιση- για αν εχεις κανεις εγχειρησεις κτλ)
3) και γραπτες και προφορικα (ψυχοτεχνικες)
σε γενικες γραμμες αυτες...
Καλησπέρα φίλε μου, επειδή βασικός κανόνας του φόρουμ είναι να μην απαντάμε σε λάθος θέματα κ ξανααπαντημένες ερωτήσεις, σου παραθέτω το αντίστοιχο θέμα ΥΕΑ: Προϋποθέσεις για κατάταξη
Σου έδωσε ένα θέμα για το να διαβάσεις και όχι για να ξανά στείλεις το ίδιο μήνυμα άρα το μήνυμα που έστειλες στο παραπάνω θέμα σβήστηκε.
Έχουμε τόσα ενδιαφέροντα άρθρα στο φόρουμ και αντί να κάτσετε να τα διαβάσετε στέλνετε τα ίδια πράγματα, αυτά τα άτομα δεν τα βοηθάμε, έτσι λειτουργεί το φόρουμ.