Αθλήματα για κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Nικος

Δημοσίευση από Nικος »

tweeeety έγραψε:Και να συμπληρώσω πως πλέον πρέπει να έχετε και γερό βύσμα αλλιώς πάπαλα οι Ειδικές Δυνάμεις...

Δηλαδη ρε παιδια αν παμε και περασουμε τα αγωνισματα αξια και ομορφα, θα κοπουμε αν δεν εχουμε βυσμα;

Εχει παρατηρηθει κατι τετοιο;

Να περνας τα ορια και να σου πουνε κοβεσαι;

typos

Δημοσίευση από typos »

Παπατζες ειναι αυτα απο ατομα που κοπηκαν απο ειδικες δυναμεις ή δεν περασαν τα αθληματα. Οι ειδικες παντα εχουν αναγκη απο κοσμο. Σκεψου λιγακι, αυτο που λενε στην ουσια ειναι οτι για να μην παρουν πχ εσενα που περασες τα αθληματα ωραια και καλα, οοοοολοι η σειρα σου που πηγε ειδικες δυναμεις, επανδρωσε οοοολες οι μοναδες των ειδικων δυναμεων (λοκ, πζν, αμφιβιοι, αλεξιπτωτιστες) με βυσματα. Ειναι δυνατον να ειναι ολοι βυσματα; Μαλλον οχι, κατι αλλο συμβαινει.

Άβαταρ μέλους
tweeeety
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από tweeeety »

Λοιπόν δεν είναι καμία παπάτζα απο άτομα που δεν μπόρεσαν να περάσουν τα αθλήματα (της πούτσας κατά την γνώμη μου) η που δεν άντεξαν την εκπαίδευση... Εγώ ο ίδιος ΣΤ εσσό 2012 έδωσα αθλήματα στο Μεσολόγγι, βγήκα δεύτερος στους 30 με επιδόσεις 1χιλιόμετρο σε 3:20 70 κάμψεις και 17 έλξεις... Και μάλιστα δεν επιλέξανε 6 άτομα απο τους 30. Το ότι οι Ειδικές δυνάμεις χρειάζονται άτομα ισχύει αλλά τα μόρια που δίνουν κάνουν τον καθένα να βάλει ότι βύσμα έχει για να περάσει μήπως βρει κάποια στιγμή δουλεία σε κάποιο απο τα σώματα ασφαλείας. ΄Και αυτό έχει αποτέλεσμα να παρνάνε άτομα που με το ζόρι κάνουν 20 κάμψεις... Τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ πλέον σε σχέση με παλιότερα και όταν παρουσιαστείτε και μόνο τότε θα καταλάβετεπόσο Μπουρδέλο έχουν καταντήσει τον ελληνικό στρατό. Και αυτό σας το λέει ένας στρατόκαυλος, γιατί είμαι, ο οποίος ήθελε με όλη του την ψυχή να υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις όπως έκανε και ο πατέρας και ο παππούς του, που κάθε φορά που ακούει τον εθνικό ύμνο δακρύζει με την κατάντια αυτής της χώρας... Και δεν είπα ποτέ ότι είναι όλοι βύσματα απλά είπα ότι μόνο οι επιδόσεις δεν φτάνουν γιατί πλέον δηλώνουν πάρα πολλά άτομα ειδικές... Οπότε εαν θέλετε να μπείτε σίγουρα καλό θα είναι να το βάλετε το βυσματάκι...
typos

Δημοσίευση από typos »

Ενταξει τυπε,1η 2α ΜΑΛ, Β, Δ, Ε ΜΚ, Η, Θ, Ι, Γ, Α ΜΑΚ απο μια ολοκληρη σειρα επανδρωθηκαν απο βυσματα μονο για αυτο και εσυ που τα πηγες καλα αλλα δεν ειχες βυσμα εμεινες απ'εξω. Πρεπει να μιλαμε ανετα για 1000 ατομα ισως και παραπανω, ολοι βυσματα ε; Οποιος εχει λιγο μυαλο καταλαβαινει. Πολλες μοναδες δεν βγαζουν υπηρεσιες καλα καλα, οταν εγω εδωσα αθληματα πηραν ατομα που πηραν 0 καμψεις και ελξεις, σε αλλους τους ειπαν να κρεμαστουν απο το μονοζυγο και απλα να κουνησουν το πηγουνι μπροστα (σαν να γνεφουν καταφατικα) και θα τους μετρανε τις ελξεις ετσι. Κρεμασμενοι σα τσαμπια τωρα ετσι, κουνουσαν μονο το κεφαλι. Και δεν πηραν εσενα τον κομμαντερο για να παρουν τα βυσματα; Σε παρακαλω, μπαινουν ατομα που δεν ξερουν και ειναι ψαρωμενοι και ισως σε πιστεψουν, αλλα διαβαζουμε και αλλοι που υπηρετησαμε και τα ειδαμε με τα ματια μας.

Ειχα παει στη Χιο για ασκηση και μου ελεγε ενας φανταρακος εκει οτι ειχε δηλωσει Ειδικες Δυναμεις στο Πευκο αλλα τον εκοψαν διοτι ταχα μου ταχα μου, του βρηκαν μια παθηση που αυτος δεν ειχε. Φυσικα αν τον εβλεπες οχι για ειδικες δυναμεις δεν εκανε, ουτε για να περασει εξω απο το υπουργειο εθνικης αμυνης δεν ηταν. Ιφευγα με γιωτεξ. Ακομα και τα στελεχη του ελεγαν "ναι οκ καταλαβαμε".

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 17
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

tweeeety έγραψε: Το ότι οι Ειδικές δυνάμεις χρειάζονται άτομα ισχύει αλλά τα μόρια που δίνουν κάνουν τον καθένα να βάλει ότι βύσμα έχει για να περάσει μήπως βρει κάποια στιγμή δουλεία σε κάποιο απο τα σώματα ασφαλείας. ΄Και αυτό έχει αποτέλεσμα να παρνάνε άτομα που με το ζόρι κάνουν 20 κάμψεις... Τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ πλέον σε σχέση με παλιότερα και όταν παρουσιαστείτε και μόνο τότε θα καταλάβετε πόσο Μπουρδέλο έχουν καταντήσει τον ελληνικό στρατό. μόνο οι επιδόσεις δεν φτάνουν γιατί πλέον δηλώνουν πάρα πολλά άτομα ειδικές... Οπότε εαν θέλετε να μπείτε σίγουρα καλό θα είναι να το βάλετε το βυσματάκι...

Παραθέτω και κρατάω το κομμάτι αυτής της τοποθέτησης, και συμφωνώ απόλυτα, έχουν αλλάξει τα πράγματα και είμαι απόλυτα σίγουρος οτι περνάνε άτομα που κάνουν με το ζόρι 20 κάμψεις όπως αναφέρεται λόγω βίσματος.φυσικά κ δεν έχουν όλοι βίσμα κ κάποιοι θα κοπούν που δεν τα κατάφεραν. Πλέον όποιος φάει τον άλλον, αυτός με το καλύτερο βίσμα (που δεν έπιασε τις επιδόσεις) θα προωθηθεί. Υπάρχουν κ κάποιοι που περνάνε χωρίς βοήθεια γιατί απλά πιάνουν τις επιδόσεις. Αυτό ακριβώς είναι το καθεστώς.

Πολυβολιτής

Δημοσίευση από Πολυβολιτής »

Παιδιά (καινούργιος είμαι), όσοι δεν τα καταφέρουν στα αθλήματα αλλά τους περάσουν, κάποια στιγμή θα πουν "δεν την παλεύω" και θα σηκωθούν να φύγουν.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Πολυβολιτής έγραψε:Παιδιά (καινούργιος είμαι), όσοι δεν τα καταφέρουν στα αθλήματα αλλά τους περάσουν, κάποια στιγμή θα πουν "δεν την παλεύω" και θα σηκωθούν να φύγουν.

Κάνοντας μια παρένθεση, η πειθαρχία που υπήρχε σε άλλες εποχές, και η αυστηρότητα της εκπαίδευσης έχει εκλείψει στις ειδικές δυνάμεις. Θέλω να πω ότι όσοι δεν τα καταφέρουν στα αθλήματα αλλά τους περάσουν (με τον γνωστό τρόπο), είναι καθαρα θέμα ψυχολογίας αν θα αντέξουν, τίποτα παραπάνω απο αυτό.9 μήνες πλέον είναι ευτελές χρονικό διάστημα.

Πολυβολιτής

Δημοσίευση από Πολυβολιτής »

Σωστός. Οι ειδικές δυνάμεις (για τους έφεδρους τουλάχιστον) έχουν χάσει την ποιότητά τους. Αυτό δεν είναι ο κανόνας βέβαια. Όσο για το θέμα ψυχολογίας δεν ξέρω. Αλλά μπορεί να δεις μποντυμπιλντεράδες να τα παρατάνε και άλλους πιο "λαπάδες" να τα καταφέρνουν. Έτσι κι'αλλιώς δεν είναι πρωτάθλημα τσίμπινγκ αλλά πόσο καλά κάνεις τη δουλειά σου.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Πολυβολιτής έγραψε: Όσο για το θέμα ψυχολογίας δεν ξέρω. Αλλά μπορεί να δεις μποντυμπιλντεράδες να τα παρατάνε και άλλους πιο "λαπάδες" να τα καταφέρνουν.

+1 αυτό εννοώ.

Άβαταρ μέλους
tweeeety
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

typos έγραψε:Ενταξει τυπε,1η 2α ΜΑΛ, Β, Δ, Ε ΜΚ, Η, Θ, Ι, Γ, Α ΜΑΚ απο μια ολοκληρη σειρα επανδρωθηκαν απο βυσματα μονο για αυτο και εσυ που τα πηγες καλα αλλα δεν ειχες βυσμα εμεινες απ'εξω. Πρεπει να μιλαμε ανετα για 1000 ατομα ισως και παραπανω, ολοι βυσματα ε; Οποιος εχει λιγο μυαλο καταλαβαινει. Πολλες μοναδες δεν βγαζουν υπηρεσιες καλα καλα, οταν εγω εδωσα αθληματα πηραν ατομα που πηραν 0 καμψεις και ελξεις, σε αλλους τους ειπαν να κρεμαστουν απο το μονοζυγο και απλα να κουνησουν το πηγουνι μπροστα (σαν να γνεφουν καταφατικα) και θα τους μετρανε τις ελξεις ετσι. Κρεμασμενοι σα τσαμπια τωρα ετσι, κουνουσαν μονο το κεφαλι. Και δεν πηραν εσενα τον κομμαντερο για να παρουν τα βυσματα; Σε παρακαλω, μπαινουν ατομα που δεν ξερουν και ειναι ψαρωμενοι και ισως σε πιστεψουν, αλλα διαβαζουμε και αλλοι που υπηρετησαμε και τα ειδαμε με τα ματια μας.

Ειχα παει στη Χιο για ασκηση και μου ελεγε ενας φανταρακος εκει οτι ειχε δηλωσει Ειδικες Δυναμεις στο Πευκο αλλα τον εκοψαν διοτι ταχα μου ταχα μου, του βρηκαν μια παθηση που αυτος δεν ειχε. Φυσικα αν τον εβλεπες οχι για ειδικες δυναμεις δεν εκανε, ουτε για να περασει εξω απο το υπουργειο εθνικης αμυνης δεν ηταν. Ιφευγα με γιωτεξ. Ακομα και τα στελεχη του ελεγαν "ναι οκ καταλαβαμε".

Άκου φίλε μου νομίζω ότι μιλάω στο βρόντο η απλά δεν διάβασες αυτά που είπα... Δεν είπα ότι όλοι είναι βύσματα και το έχω τονίσει αυτό... Απλά αυτό που είπα είναι ότι υπάρχει πάρα μα πάρα πολύ μεγάλη ζήτηση πλεόν... Και για τα 1000 άτομα που μου λες σαν αριθμός δεν μου λέει τίποτα αν φανταστείς ότι περίπου τόσοι μπήκανε μόνο απο το πεύκο,1026 άτομα για την ακρίβεια... Φαντάσου και απο τα άλλα κέντρα... Απλά αυτό που θέλω να πώ είναι πως η ζήτηση είναι πάρα πολύ μεγάλη... Και το γεγονός οτι μπήκανε άτομα που με το ζόρι κάνανε 20 κάμψεις και 1 έλξη έγινε και φέτος στο κέντρο μου... Και αυτοί για εμένα είναι βύσματα φίλε μου και δεν είναι απλά ανάγκη για κάληψη θέσεων, γιατί αν ήταν έτσι θα πέρνανε και εμένα με τις επιδόσεις μου... Οσό για τις μονάδες που με το ζόρι βγάζουν υπηρεσίες σε πληροφορώ πως πλέον οι μονάδες καταδρομων είναι μέρα παρα μέρα έξω... Δεν είσαι καλά ενημερωμένος μάλλον φίλε μου... Και δεν είπα ποτέ ότι είμαι κομμαντερό είπα τις επιδόσεις μου και αν θέλεις δεν έχω κανένα πρόβλημα να τις κάνω και μπροστά σου. Βλέπεις γυμνάζομαι απο πολύ μικρη ηλικία, πάνω απο 10ετία εντατικά κάθε μέρα μιας και ασχολούμαι με πολεμικές τέχνες και γι αυτό το λόγο θεωρώ της πούτσας αυτά όρια που είχαν. Κομμάντο ενημερώσου πρώτα πριν μιλήσεις για το τι γίνεται πλέον...
typos

Δημοσίευση από typos »

Μεγαλε, ενημερωμενος ειμαι.

Ειμαι σιγουρος οτι τα αθληματα τα περνας, και δεν εχω λογω να αμφισβητησω τις επιδοσεις σου.
Αυτο που λεω ειναι πολυ απλο, εστω οτι υπαρχουν 100 θεσεις για ΕΔ για μια σειρα, εσυ δινεις αθληματα και εισαι αντικειμενικα πρωτος σε ολα, αλλα βλεπεις οτι αρχιζουν και παιρνουν κοσμο απο τη βαση και κατω, τοτε τι σημαινει αυτο, οτι ολους απο τη κορυφη μεχρι τη βαση τους εφαγαν αυτοι απο τη βαση και κατω, αρα οτι ολοι απο τη βαση και κατω ειναι βυσματα; Αυτο σου λεω και δε καταλαβαινεις.
Αποψη μου ειναι να μη λεμε μεγαλα λογια, δεν σε φαγανε τα βυσματα, εγινε καποια παπαρια σε καποιο γραφειο, ποιος ξερει τι. Δεν θελω να δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις απο ραδιο αρβυλα, ειμαι τελειως αντιθετος.

Άβαταρ μέλους
tweeeety
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Σίγουρα μπορεί να έγινε ***** και σε κάποιο γραφείο δεν αντιλέγω... Γι'αυτό και πάλι για να μην γίνει σε κάποιον άλλον το ίδιο λάθος και φάει την ξενέρα που έφαγα εγώ όποιος το έχει ας το χρησιμοποιήσει...
Gabriel

Δημοσίευση από Gabriel »

Χαιρετω τη παρεα. Μπαινω σε λιγες μερες φανταρος και εχω καποιες αποριες. Ειχα ξαναγραψει πριν κανα χρονο εδω, αλλα εχω καινουργια θεματα.Ηθελα να παω αλεξιπτωτα, αλλα πλεον θελω να παω ΛΟΚ για να ειμαι κοντα στον τοπο μου.(Βορεια Ελλαδα).

Τις ασκησεις κανονικα δεν τις βγαζω. Τρεξιμο, κοιλιακους το εχω. Ειμαι σε κανονικη εως καλη φυσικη κατασταση. Καμψεις βγαζω μολις 5 και ελξεις καμια.

Με το σκεπτικο οτι εχω ενα δυνατο "κονε"

1) Στα αθληματα θα με περασουνε; Δεν θελω να κανω την θητεια μου βαρωντας μυγες, θελω να μ εχουν λιγο-πολυ στο τρεξιμο και να κανω μια πιο σοβαρη εκπαιδευση.

2) Υπαρχει περιπτωση λογω "κονε" να περασουν εμενα και να κοψουν καποιον που το αξιζει; Να πω στο κονε μου "κοιτα θελω σαν τρελος να παω, αλλα δεν θελω να παρω τη θεση ενος παιδιου που το αξιζει. Οποτε καντο ετσι ωστε Εαν με παρουν, μην γινει εις βαρος καποιου αλλου... Στην τελικη ας με κοψουν, αλλα εαν υπαρχει η δυνατοτητα ΘΕΛΩ να παω. " Απο ηθικης αποψης δεν θα ειμαι λιγοτερο λαθος ετσι;

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Άβαταρ μέλους
tweeeety
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Εγώ αυτό που θα σου πώ είναι πρώτον πως έχεις χρόνο ακόμα να ασχοληθείς λίγο να ανεβάσεις τις επιδόσεις σου. Αν και το κονέ μόνο του αρκεί φίλε μου. Όσον αφορά για το εαν θα πάρεις την θέση κάποιου άλλου που την αξίζει αυτό δεν το ξέρεις με σιγουριά γιατί μπορεί απλά να πάρεις και την θέση ενός άλλου που είχε βάλει το κονέ του... Απο εκεί και πέρα να ξέρεις οτι και στις ειδικές δυνάμεις θα κάνεις 4 εβδομάδες εκπαίδευση για να πάρεις μπερέ και μετά όπως και όλα τα υπόλοιπα σώματα ετοιμάσου με γερή υπομονή για υπηρεσία υπηρεσία και αγκαρία... Ότι και να γίνει καλή θητεία σου εύχομαι...
typos

Δημοσίευση από typos »

Προσπαθησε να τη παλεψεις με τα αθληματα πριν μπεις, γιατι ακομα και με κονε να μπεις, θα πεφτουν ολοι και θα παιρνουν καμψεις ή το πρωι στη γυμναστικη, και εσυ θα κοβεσαι στις 5 ή δε θα παιρνεις καμια ελξη; Δε λεει...

Οσο για το αν θα φας τη θεση καποιου, αυτο ειναι το μονο σιγουρο, σιγα μη κατσει να ασχοληθει το κονε τωρα να δει εαν υπαρχει πλεονασμα θεσεων ή οχι κτλπ, θα σε βαλει, το πολυ πολυ να σου πει καμια ιστορια οτι το τσεκαρε για να εχεις και εσυ το κεφαλι σου ησυχο αλλα κλαιν. Αυτα σε συνδυασμο με την ιστορια του παιδιου πιο πανω και με τη γυμναστικη που δε θα τη παλευεις, δε θα σε κανουν και ιδιαιτερα δημοφιλη...
Παλεψε τα αθληματα απο τωρα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες