Επιτρέπονται τα κινητά στο στρατό;

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Απάντηση
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μπαίνεις ΚΕΝ με μία μπακατέλα των 20 ευρώ και στο πρώτο επισκεπτήριο σου φέρνει η μάνα σου ή όποιον άλλον έχεις το κινητό με την κάμερα! Προσωπικά βέβαια δεν θα έπαιρνα έτσι κ αλλιώς πολύ ακριβό κινητό μαζί μου στην θητεία για ευνόητους λόγους Εικόνα
zatara
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από zatara »

D.Y.K έγραψε:Μπαίνεις ΚΕΝ με μία μπακατέλα των 20 ευρώ και στο πρώτο επισκεπτήριο σου φέρνει η μάνα σου ή όποιον άλλον έχεις το κινητό με την κάμερα! Προσωπικά βέβαια δεν θα έπαιρνα έτσι κ αλλιώς πολύ ακριβό κινητό μαζί μου στην θητεία για ευνόητους λόγους Εικόνα
Στους περισσότερους απο εμάς έτσι έγινε Ε ΕΣΣΟ 2014 Μεσολόγγι ΠΖ. Μέχρι που έπεσαν οι πρώτες καμπάνες για κινητά με κάμερα και το 80% τα εξαφάνησε και επέστρεψε στις μπακατέλες για καμια βδομάδα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
aris 1943
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 3
Ενδιαφέροντα: Πολεμικες Τεχνες

Δημοσίευση από aris 1943 »

Στο κεντρο ειναι καλυτερα να μπεις με μπακατελα γιατι και θα σου την πουνε αλλα και πολυ πιθανο να στο φανε σε εμας ειχαν φαει 4 i-phone κινητα στη μοναδα ειναι αλλιως δεν υπαρχει θεμα να στο κλεψουν λιγα ατομα εε και γενικα πολυ δυσκολο...
δε με σέβεσαι τότε θα με φοβάσαι
antonis12
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από antonis12 »

Ισχύει πως όταν μπαίνεις στο κέντρο απαγορεύεται να έχεις μαζί σου φορτιστή κινητού;Εικόνα Για παλιό κινητό μιλάω πάντα, όχι με κάμερα.

Άβαταρ μέλους
aris 1943
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

antonis12 έγραψε:Ισχύει πως όταν μπαίνεις στο κέντρο απαγορεύεται να έχεις μαζί σου φορτιστή κινητού;Εικόνα Για παλιό κινητό μιλάω πάντα, όχι με κάμερα.

Εννοειτε πως δεν ισχυει κατι τετοιο
antonis12
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από antonis12 »

aris 1943 έγραψε:Εννοειτε πως δεν ισχυει κατι τετοιο
OK ευχαριστώ. Μπορείς να έχεις τον φορτιστή κανονικά μέσα στον πολιτικό σάκο σου όταν μπαίνεις ή πρέπει να τον έχεις πάνω σου;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από D.Y.K »

antonis12 έγραψε:OK ευχαριστώ. Μπορείς να έχεις τον φορτιστή κανονικά μέσα στον πολιτικό σάκο σου όταν μπαίνεις ή πρέπει να τον έχεις πάνω σου;

Μπορείς να τον έχεις οπουδήποτε θέλεις εσύ τον φορτιστή. Επιτρέπεται κανονικότατα και δεν θα έχεις σε καμία περίπτωση πρόβλημα ούτε και θα στον κρατήσουν στο ΚΕΝ.

Άβαταρ μέλους
spyros91
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από spyros91 »

Καλησπέρα, παρουσιάζομαι αύριο φαντάρος με ΣΤ ΕΣΣΟ και θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να περασώ κινητό smartphone.
Το προβλημά μου Είναι οτι δεν το θέλω για να περνάω την ώρα μου, απλά είμαι αρραβωνιασμένος και η γυναίκα μου στην Γερμανία, αν το παω με sms κοστίζει 0.25Ε το ένα όποτε θα χαλάσω μια περουσία και δεν μου περισσεύουν.
Εσείς οι έμπειροι που τα έχετε περάσει αυτά καταφέρατε να περάσετε κανα smartphone ή είδατε κανέναν μου μπόρεσε;
Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
aris 1943
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

spyros91 έγραψε:Καλησπέρα, παρουσιάζομαι αύριο φαντάρος με ΣΤ ΕΣΣΟ και θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να περασώ κινητό smartphone.
Το προβλημά μου Είναι οτι δεν το θέλω για να περνάω την ώρα μου, απλά είμαι αρραβωνιασμένος και η γυναίκα μου στην Γερμανία, αν το παω με sms κοστίζει 0.25Ε το ένα όποτε θα χαλάσω μια περουσία και δεν μου περισσεύουν.
Εσείς οι έμπειροι που τα έχετε περάσει αυτά καταφέρατε να περάσετε κανα smartphone ή είδατε κανέναν μου μπόρεσε;
Ευχαριστώ.
Αν το κρυψεις και δεν το δουν ναι γιατι στο κεντρο απαγορευεται το κινητο με καμερα εμενα μου το ειχαν παρει βαιβαια μετα απο 3 μερες μου το ξαναδωσαν...
τασος

Δημοσίευση από τασος »

Παιδιά αν με ποιασουν με τηλ καλά κρυμμένο εκτός από να μου το πάρουν τι άλλο μπορεί να μου κάνουν; φυλακή παίζει. Τπτ άλλο; τι μπορο να τους πω;
Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Avatar »

Το πιο σίγουρο στο φέρνει κάποιος στο πρώτο επισκεπτήριο κι μετά προσέχεις μην σε δει κανένα στέλεχος με αυτό ή παλιός φαντάρος κι στο πάρει να στο κρατήσει για λίγες μέρεςκαι φυσικά να προσέχεις τα υπόλοιπα φαντάρια που έχουν μακρύ χέρι

Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
ziaba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Επάγγελμα: Βοηθός χειριστή πριονοκορδέλας

Δημοσίευση από ziaba »

Για πρώτες μέρες πηρα το νοκια 207 είναι χωρίς καμερα το δοκίμασα και είναι ότι πρέπει για να μπεις σε καμία σελίδα ή να τσεκάρεις τα emails μετά θα δω πως είναι τα πράγματα και είναι ανάγκη ίσως θα πω να μου φερουν το σμαρτφων μου...
skidrow
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από skidrow »

Σκέφτομαι να πάρω παλαιό κινητό που και να μου το πάρουν δε θα με νοιάζει καθόλου μαζί με ένα χωρίς κάμερα στο κέντρο. Το θέμα ειναι ότι αν το κρύψω πάνω μου δεν υπάρχει κίνδυνος να το δουν όταν πχ αλλάζω ρούχα / γιατρό / μέτρηση για ρούχα;

Άβαταρ μέλους
Kourtembeu
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από Kourtembeu »

Απλά το κρύβεις καλά και πρόβλημα δεν θα έχεις. Πάρτε και ένα δεύτερο για καβάτζα ΧΩΡΙΣ κάμερα και είσαστε οκ. Μην αγχώνεστε για τα κινητά. Για άλλα να προσέξετε (όπως η συμπεριφορά σας κτλ.).

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ »

Μαγκες μπαινω 10 μαρτιου β εσσο τεθορακισμενα αυλωνα οπλ. Να σας πω ξερεται αν ψαχνουν εκει για κινιτα και αλλα πραγματα?

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης