Γενικές πληροφορίες για Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Nikos.d
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Nikos.d »

Μου ήρθε το χαρτί τελικός και παρουσιάζομαι μεγάλο πεύκο αλλά έχω ένδειξη ΥΕΑ. Τι γίνετε στην περίπτωση που θέλω να μείνω πεύκο και να συνεχίσω την θητεία μου στις ειδικές δυνάμεις ; Μπορώ να αρνηθώ το ΥΕΑ και να παραμείνω πεύκο; Τι γίνετε σε αυτήν την περίπτωση; Ευχαριστώ εκ τον πρότερων.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 22
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Δηλώνεις ότι δεν ενδιαφέρεσαι για ΥΕΑ (χλωμό να σε πάρουν, ΔΕΑ Πεζικού θα καταλήξεις) και συνεχίζεις κανονικά τη θητεία σου στις ΕΔ.
atma
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από atma »

Χαιρετώ όλο το φορουμ. Θα ήθελα να μου διευκρινήσετε κάτι να δω αν το έχω καταλάβει σωστά. Θα πάω να κόψω την αναβολή με τον κολλητό μου σε μια δυο βδομάδες για να μπούμε Σεπτέμβρη και θα δηλώσουμε και οι 2 Ε. Δ.(συγκεκριμένα πεζοναύτες) . Η ερώτησή μου είναι η εξής. Αν μου έρθει το χαρτί για Μεγάλο Πεύκο θα σημαίνει ότι με βάλανε κατευθείαν στις Ειδικές Δυνάμεις ; Ενώ αν με στείλουν Πεζικό και δηλώσω στην επιτροπή ότι θέλω να μπω Ε. Δ τότε είναι που περνάω τα αθλήματα;
AΠΟΛΕΛΕ

Δημοσίευση από AΠΟΛΕΛΕ »

Και αυτοί στο Πεύκο κάνουν τις αθλητικές δοκιμασίες.
typos

Δημοσίευση από typos »

Τυπε, πλεον ολοι πρεπει να δωσουν τα αθληματα ανεξαρτητα με το που θα παρουσιαστουνε, αυτο για να μη την γλιτωνουν αυτοι του Πευκου (και παλαιοτερα του Αυλζωνα) και εχουμε το φαινομενο του γιωτομπαλου που δε μπορει να παρει 10 καμψεις.
Κατα τα αλλα, εαν τυχει να παρουσιαστεις αλλου, θα περασει το κλιμακιο, θα δηλωσεις, και θα δωσεις τα αθληματα την ιδια μερα. Συνηθως ειναι η πρωτη Δευτερα μετα την εβδομαδα καταταξης.
Και για να σε προλαβω, το τι αθληματα θα χρειαστει να δωσεις ειναι γραμμενο στο φορουμ, ψαξε το.
atma
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από atma »

typos έγραψε: Τυπε, πλεον ολοι πρεπει να δωσουν τα αθληματα ανεξαρτητα με το που θα παρουσιαστουνε, αυτο για να μη την γλιτωνουν αυτοι του Πευκου (και παλαιοτερα του Αυλζωνα) και εχουμε το φαινομενο του γιωτομπαλου που δε μπορει να παρει 10 καμψεις. Κατα τα αλλα, εαν τυχει να παρουσιαστεις αλλου, θα περασει το κλιμακιο, θα δηλωσεις, και θα δωσεις τα αθληματα την ιδια μερα. Συνηθως ειναι η πρωτη Δευτερα μετα την εβδομαδα καταταξης. Και για να σε προλαβω, το τι αθληματα θα χρειαστει να δωσεις ειναι γραμμενο στο φορουμ, ψαξε το.
ναι αδελφε τα αθληματα τα ξερω.
Άβαταρ μέλους
christos_ Κ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από christos_ Κ »

Παιδιά είμαι 17 χρονών και φέτος δίνω πανελλήνιες αλλά μάλλον δεν θα πιάσω τα μόρια για στρατιωτικές και σκέφτομαι τον Ιούλιο να Διακόψω Την αναβολή μου και να πάω στρατό. Όταν είχα περάσει Περιοδεύων είχα δηλώσει Πεζοναύτες και τώρα σκέφτομαι όταν πάω να δηλώσω ότι θέλω να γίνω ΥΕΑ στους πεζοναύτες, γιατί από μικρός μόνο στρατό ήθελα να πάω και πουθενά αλλού. Γίνεται να δηλώσω ΥΕΑ ειδικές δυνάμεις ή όχι και Αξίζει Τελικά να το κάνω αυτό;

Ευχαριστώ πολύ εκ των Προτέρων!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 89

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΔΕΑ στις Ειδικές Δυνάμεις σου δίνω το θέμα σου δίνω και τις σελίδες, διαβάζεις και μαθαίνεις, δεν θα λέμε τα ίδια.

Greek_Army έγραψε:

5. Μη δημοσιεύετε πάνω από μία φορά το ίδιο μήνυμα. Σε τέτοια περίπτωση, τα διπλά και τριπλά μηνύματα θα διαγράφονται, είτε βρίσκονται στην ίδια, είτε σε διαφορετική Θεματική Ενότητα, και θα παραμένει μόνο ένα.
Άβαταρ μέλους
Ορεινός Καταδρομέας
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Ορεινός Καταδρομέας »

Γεια χαρά σε όλους...
Είναι αλήθεια ότι αν έχεις πάρει αναβολή στράτευσης, μετά δεν μπορείς να πας στις Ειδικές Δυνάμεις;
Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Deathdiver »

Οχι
Άβαταρ μέλους
Ορεινός Καταδρομέας
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Ορεινός Καταδρομέας »

Οκ ς' ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
oden
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από oden »

Καλησπέρα

Τελικά (επειδή λογικά μπαινω σεπτεμβρη) και οι πεζοναυτες παρουσιαζονται στο μεγαλο πευκο πλέον;

anaktas
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από anaktas »

oden έγραψε:Καλησπέρα

Τελικά (επειδή λογικά μπαινω σεπτεμβρη) και οι πεζοναυτες παρουσιαζονται στο μεγαλο πευκο πλέον;

Όλοι όσοι έχουν δήλωσει, όταν πέρασαν περιοδεύοντες, πεζοναύτες, λοκ κλπ παρουσιάζονται και κάνουν βασική εκπαίδευση στο Μ. Πεύκο
Amat victoria curam
Άβαταρ μέλους
polydoros
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ενδιαφέροντα: μηχανάκια, αυτοκίνητα, υπολογιστές
Επάγγελμα: Μηχανικός Αυτοκινήτων - Computer Service
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από polydoros »

Με καλύψανε τα περισσότερα που είδα του 2013 2 σελίδες σχεδόν οκ από αυτό το ποστ πάμε στο επόμενο δυναμικά

Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών!

ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΥΛΑΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙ...
Παύλος

Δημοσίευση από Παύλος »

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω αν ακόμα μπορώ να καταταχτώ στα περίφημα Ο. Υ. Κ ; Συγνωμη αν εχει δοθει απαντηση δεν το διαβασα καπου. Μπαινω Σεπτεμβριο εχω δηλωσει ΕΔ Καταδρομεας προς το παρον αλλα το απωθημένο μου ειναι οι ΟΥΚ. Μπορει καποιος να μου απαντησει σας παρακαλω πολυ, ευχαριστω Παυλος.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες