Θητεία στο Σώμα Έρευνας - Πληροφορικής

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
mike_2408

Δημοσίευση από mike_2408 »

Καλησπέρα και από μένα,

Είμαι κάτοχος πτυχίου (ΑΕΙ) και μεταπτυχιακού στην Πληροφορική και θέλω να καταταγώ τον Σεπτέμβριο. Τα χαρτιά που θέλει να συμπληρώσουμε από το site του ΚΕ. Π. Υ. Ε. Σ. Πρέπει να τα καταθέσσω στην στρατολογία την ημέρα που θα κόψω την αναβολή ή τον Σεπτέμβριο στο κέντρο που θα πρέπει να παρουσιαστώ;

Ευχαριστώ.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Greek_Army »

Στο κέντρο.
Άβαταρ μέλους
mt
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από mt »

Επειδή έχω μπερδευτεί, υπάρχει κανείς που να έχει κόψει την αναβολή του και να έχει πάρει το πτυχίο του (σχετικό με πληροφορική, έστω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών) και όταν ήρθε το χαρτί για το που θα παρουσιαστεί, να μην έλεγε Σώμα ΕΠ; Ή όταν κόβεις την αναβολή με πτυχίο σου έρχεται σίγουρα για ΕΠ?
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Καλησπερα. Εγω εκοψα την αναβολη αφου πηρα το πτυχιο μου (Μηχανικος Πληροφορικης - ΤΕΙ Αθηνας) αλλα εχω επιλεγει για Πυροβολικο. Οποτε το ΕΠ δεν ερχεται σιγουρα. Απο κει και περα (κι αν εχω καταλαβει σωστα διαβαζοντας τα προηγουμενα ποστ) θα παρω ο, τι χαρτι χρειαζεται μαζι μου ωστε να το παραδωσω στο ΚΕΝ οταν παρουσιαστω.
aghahowa
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από aghahowa »

ο330ας έγραψε:Παίδες μπήκα Α/2014 Θήβα και παρέμεινα ΕΠ.Η εκπαίδευση έχει όντως καταργηθεί. Άρα από Θήβα κατευθείαν στις μονάδες του καθενός.

Δηλαδή θα φυγουμε την επόμενη μέρα απο Θήβα;

Που θα ορκιστούμε και πως θα μαθουμε να χαιρεταμε κτλ αν δεν περασουμε εκπαιδευση;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Παλαιότερα όσοι τελικά συνέχιζαν στο Σώμα Έρευνας - Πληροφορικής μετά το κέντρο πήγαιναν για εκπαίδευση και μετά στις μονάδες, αν διαβάσεις παλαιότερα μηνύματα θα καταλάβεις.
aghahowa
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από aghahowa »

Σε ευχαριστώ τα έχω διαβάσει όλα αλλα θελω να μάθω τι γίνεται τωρα οχι παλιότερα.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Και έχουνε απαντήσει παιδιά που παρουσιάστηκαν πρόσφατα, δεν υπάρχει εκπαίδευση, στην Θήβα θα κάνεις την βασική εκπαίδευση και μετά την ορκομωσία θα πάρεις μετάθεση, τώρα αν η μετάθεση σου είναι για μονάδα ΕΠ αυτή είναι άλλη ιστορία.
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Δηλαδή αν επιλεγείς στο ΣΕΠ μετά το κέντρο δεν πας πια Γουδί για εκπαίδευση ;

Με Δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού &Μηχανικού Η/Υ απο Πολυτεχνείο τι πιθανότητες έχω ; Εικόνα

zatara
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από zatara »

Γιαννης έγραψε:Δηλαδή αν επιλεγείς στο ΣΕΠ μετά το κέντρο δεν πας πια Γουδί για εκπαίδευση ;

Με Δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού &Μηχανικού Η/Υ απο Πολυτεχνείο τι πιθανότητες έχω ;Εικόνα

Από οτι έχω ακούσει και εγώ η εκπαίδευση στο Γουδί για ΕΠ έχει πλέον σταματήσει πας απευθείας στην μονάδα σου.
kwst13

Δημοσίευση από kwst13 »

Παιδιά εγω παρουσιαστηκα στη Σπάρτη και είχα επιλεγεί στο Σώμα Εφοδιασμού Μεταφορών !

Όταν ήρθαν οι μεταθέσεις και τα φύλλα πορείας στο κέντρο πήρα ειδικότητα αναλυτή προγραμματιστή που ανήκει στο σώμα Ερευνας και Πληροφορικής της Θήβας ! Το φύλλο πορείας μου αναφέρει συγκεκριμένα πάνω Στρτης Τάδε (ΕΠ) και όχι (ΕΜ) . Δηλαδή με λίγα λόγια άλλαξα σώμα, πήγα στο έρευνας και πληροφορικής απο το εφοδιασμου μεταφορών που ήμουν. Φαντάζομαι λόγο πτυχίου (Ηλεκτρ. Μηχανικος &Μηχανικος ηυ).

Το θέμα μου τώρα είναι το εξής : Στη στολή εξόδου έχω ραμμένο το διακριτικο του Εφοδιασμού Μεταφορών που μας δώσαν απο το κέντρο της σπάρτης ! Να το αλλάξω και να βάλω του Ερευνας και Πληροφορικής αφου πλέον έχω αλλάξει σώμα ;

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 3
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Παρουσιάσου με το παρόν διακριτικό και ρώτα στη μονάδα αν θα χρειαστεί να το αλλάξεις.
kwst13

Δημοσίευση από kwst13 »

Ευχαριστώ Νάσο για την απάντηση !Παρουσιάστηκα χτες στη μονάδα αλλα δεν το ανέφερα στο διοικητη για το διακριτικό, απλά του ανέφερα το περιστατικό και δεν μου πε τίποτα άλλο !

Θα του το αναφέρω αν είναι αυριο που θα ξαναμπω !

GoatJohn

Δημοσίευση από GoatJohn »

Μακρια απο το ΚΕΠΥΕΣ! Θα πηξετε!8:D

Galinho
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από Galinho »

Καλησπέρα παιδιά.

Θα μπω αρχές Ιουλίου Πυροβολικό Θήβας και μου έδωσαν ειδικότητα Έρευνας Πληροφορικής (έτσι με δείχνει στο σάιτ δηλαδή). Είμαι Πληροφορική Θεσσαλονίκης, χωρίς να έχω ορκιστεί ακόμα. Ωστόσο, έχω τελειώσει μαθήματα και παραδίδω πτυχιακή ακριβώς πριν φύγω φαντάρος. Θα κάνω και αίτηση ορκωμοσίας με εξουσιοδότηση, αλλά μπαίνω 6 Ιουλίου και οι αιτήσεις ορκωμοσίας ανοίγουν 6 Ιουλίου και κλείνουν 10, ενώ θα ορκιστούμε στη σχολή στις 24 Ιουλίου.

Υπάρχει περίπτωση να με αλλάξουν ειδικότητα; Μπορώ να προσκομίσω χαρτιά (αίτηση ορκωμοσίας) 2-3 μέρες αφού μπω μέσα; Υπάρχει κανένας με εμπειρία σε παρόμοια περίπτωση με τη δική μου; Να σημειώσω, ότι μπορώ να πάρω και συστατική επιστολή μπαίνοντας από καθηγητή μου. Με ενδιαφέρει κυρίως να μην χάσω την (έστω μικρή) προϋπηρεσία που προσφέρει το σώμα (όπως καταλαβαίνετε, δεν είμαι σίγουρος εκεί για ευνόητους λόγους, μάλλον με έβαλαν επειδή μπαίνω Ιούλιο και δεν έχει κόσμο στην συγκεκριμένη ΕΣΣΟ).

Ευχαριστώ. Τάσος

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης