Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό (2011)

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
kampf
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kampf »

Αν μπαινεις Αυγουστο, θα σου ρθει γυρω στις 15 μερες νωριτερα. Θα σε παρουν τηλεφωνο απτην Αστυνομια να πας να το παρεις. Αλλα επειδη αυτοι ειναι μλκες πολλες φορες ειδοποιουν 2 μερες πριν την ληξη της προθεσμιας να παρουσιαστιεις. Για καλο και για κακο παρε τηλ στην Στρατολογια και ρωτα.
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Greek_Army »

Xristoss έγραψε:Καλησπερα ξανα παιδεια τι γινεται ειμαι του 29/3/92 και δεν εχει ερθει το χαρτι δεν εχω παρει αναβολη Τι γινεται; Ποτε ειναι σιγουρα οτι θα φυγω;

Kαλησπέρα σε λίγες ημέρες λογικά θα ανανεώσουνε την εφαρμογή μάθε που θα καταταγείς στο army.gr

Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ
Xristoss
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Xristoss »

Greek_Army έγραψε:
Xristoss έγραψε:Καλησπερα ξανα παιδεια τι γινεται ειμαι του 29/3/92 και δεν εχει ερθει το χαρτι δεν εχω παρει αναβολη Τι γινεται; Ποτε ειναι σιγουρα οτι θα φυγω;

Kαλησπέρα σε λίγες ημέρες λογικά θα ανανεώσουνε την εφαρμογή μάθε που θα καταταγείς στο army.gr

Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ

Ok σε ευχαρηστω πολυ

sintoma lokatzis
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 5
Ενδιαφέροντα: Στρατός, Γυμναστική και Αθλητισμός, Φίλοι και Γυναίκες
Επάγγελμα: Μαθητής

Δημοσίευση από sintoma lokatzis »

Παντως ειναι πολυ πιθανο να μπεις τωρα τον αυγουστο
Xristoss
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Xristoss »

sintoma lokatzis έγραψε:Παντως ειναι πολυ πιθανο να μπεις τωρα τον αυγουστο

Μακαρι Εδω Παλοιοι σημαθητες μου και ποιο μικρη σε μηνες εχουν μπει Εικόνα

Teo19

Δημοσίευση από Teo19 »

Καλησπέρα, έκλεισα τα 18 τον Απρίλιο, και δήλωσα περιοδεύον Ειδικές Δυνάμεις. Πως γίνεται να δηλώσω εθελοντής; Και κάτι ακόμα εάν δηλώσω τώρα πότε θα με πάρουν στο περίπου;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Greek_Army »

Teo19 έγραψε:Καλησπέρα, έκλεισα τα 18 τον Απρίλιο, και δήλωσα περιοδεύον Ειδικές Δυνάμεις. Πως γίνεται να δηλώσω εθελοντής; Και κάτι ακόμα εάν δηλώσω τώρα πότε θα με πάρουν στο περίπου;

Δες εδώ
Άβαταρ μέλους
airblue
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Ενδιαφέροντα: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - ΗΧΟΛΗΨΙΑ - ΜΟΥΣΙΚΗ
Επάγγελμα: ΜΑΓΕΙΡΑΣ

Δημοσίευση από airblue »

Καλημερα παιδια... Εχω Αναβολη απο το 2006 καθως αρχισα τις σπουδες μου και την εχω τραβηξει μεχρι να τελειωσει...31-11-2011 τελειωνει οποτε απο 1/1/2012 ειμαι στην δικαιοδοσια του στρατου...
Μου ειχε ερθει ενα χαρτι οτι θα καταταγω στην αεροπορια το θεμα ομως ποιο ειναι τωρα;

Τωρα που τελειωνει η αναβολη μου θα με παρουν κατευθειαν στην Α ΕΣΣΟ η μπορει να με παρουν και σε αλλη;
Πως μπορω να το μαθω;
Επισης για να αλλαξω ΕΣΣΟ και να παω σε καποια αλλη τι θα πρεπει να κανω;

Ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
Sarge
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Sarge »

airblue έγραψε:Καλημερα παιδια... Εχω Αναβολη απο το 2006 καθως αρχισα τις σπουδες μου και την εχω τραβηξει μεχρι να τελειωσει...31-11-2011 τελειωνει οποτε απο 1/1/2012 ειμαι στην δικαιοδοσια του στρατου...
Μου ειχε ερθει ενα χαρτι οτι θα καταταγω στην αεροπορια το θεμα ομως ποιο ειναι τωρα;

Τωρα που τελειωνει η αναβολη μου θα με παρουν κατευθειαν στην Α ΕΣΣΟ η μπορει να με παρουν και σε αλλη;
Πως μπορω να το μαθω;
Επισης για να αλλαξω ΕΣΣΟ και να παω σε καποια αλλη τι θα πρεπει να κανω;

Ευχαριστω

Από τη στιγμή που δεν έχεις άλλη δυνατότητα αναβολής ΔΕΝ μπορείς να αλλάξεις ΕΣΣΟ, εκτός και αν υπάρχουν άλλοι λόγοι, οικογενειακοί και υγείας. Κανονικά πρέπει να σε πάρουν στην Α' ΕΣΣΟ. Καλό θα είναι όμως να πας στο Στρατολογικό Γραφείο να το ρωτήσεις...

neos

Δημοσίευση από neos »

Παιδια γεια σας, ειμαι γεννημενος Φεβρουαριο του 1992. Σημερα μπηκα στην εφαρμογη και μου εβγαλε οτι τελω σε αναβολη καταταξης μεχρι.(δεν ειχε διπλα ημερομηνια). Ειμαι πρωτοετης φοιτητης και εδωσε με το 10% για στρατιωτικες σχολες... Το θεμα ειναι ομως γιατι μου εδειξε οτι ειμαι σε αναβολη ενω αναβολη εγω δεν πηγα?
AnidaiosGR
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από AnidaiosGR »

ΚαλησπέραΚαλώς ήρθα...

Έχω κάνει διακοπή αναβολή πρίν της 31 Ιουλίου με είπαν οτι πάω με την ΕΣΣΟ την Δ' Νοεμβρίου.

Ήθελα να ρωτήσω επειδή εκείνη την ημέρα δεν με ενημέρωσαν παρότι ρώτησα, σαν να μην έδωσαν σημασία, και επειδή δεν ήθελα να χαλαστώ έφυγα. Θα μου έρθει κάποιο ενημερωτικό για το που υπηρετώ;

Η οικογενειακή μου μερίδα είναι Έδεσσα, ενώ εγώ γεννήθηκα και ζώ εδώ τόσα χρόνια, το στρατολογικό γραφείο της Εδεσσας με έχει αναλάβει.

Υπάρχει κάποια άποψη επί του θέματος;

Επίσης λογικά που θα παρουσιαστώ;

Ευχαριστώ να'στε καλά όλοι. Εικόνα
Epilarxos
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Epilarxos »

Η Στρατολογία αντλεί στοιχεία από τα Μητρώα Αρρένων που έχεις καταχωρηθεί. Λίγο καιρό πριν έρθει η ώρα να σε καλέσουν, θα έρθει χαρτί από το στρατολογικό γραφείο που υπάγεσαι, μέσω του αστυνομικού τμήματος της περιοχής σου, που θα σου λέει λεπτομέρειες για το Κέντρο Νεοσυλλέκτων που πρέπει να παρουσιαστείς. Αυτή τη στιγμή δε μπορείς να ξέρεις που θα παρουσιαστείς. Θα το ξέρεις λίγο καιρό πιο πριν ή από την ιστοσελίδα της Στρατολογίας όπου βάζοντας τα στοιχεία σου θα σου βγάλει κάποιες πληροφορίες.

Μπορείς να τα δεις αυτά στις ακόλουθες ιστοσελίδες:

http://www.stratologia.gr/

Κάτω αριστερά έχει links για την κατάταξή σου και την κατανομή σου.

Όπου η δόξα και το καθήκον!!!
AnidaiosGR
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από AnidaiosGR »

Ναι αυτά βγάζουν τα παλιά πράγματα που είχα συμπληρώσει δηλαδή οτι είχα αναβολή έως το 2010 οτι παρουσιαζόμουν πιο πριν κτλ κτλ. Δεν εχει ανανεωθει ο φακελος μου δηλαδη.
kalfas87
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από kalfas87 »

Γεια σας παιδια θα κοψω την αναβολη μου 16 αυγουστου επειδη περιμενω ενα χαρτι απο την σχολη μου αλλα θελω να μπω οπωσδηποτε τον νοεμβριο. ξερετε αν γινεται;
Άβαταρ μέλους
AnastasiosS
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από AnastasiosS »

Παλια γινοταν τωρα δεν το νομιζω τουλαχιστον στην δικια μου την στρατολογια δεν εγινε.
Ισχύς διά της γνώσεως
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης