Μείωση σε στρατιωτικούς / σώματα ασφαλείας

Γενικές πληροφορίες για τα Σώματα Ασφαλείας, Συνοριοφύλακες, Σωφρονιστικούς και την ΕΥΠ
Στρατός και θητεία
GUEST

Δημοσίευση από GUEST »

Στο υπουργείο σκέφτονται ψυχρά, σου λέει 15εκ ευρώ θα γλιτώσω αν δεν πάρω τους 800 πυροσβέστες και κόψω λιγότερο από τους ήδη υπάρχοντες.
alex

Δημοσίευση από alex »

Greek_Army έγραψε:Φυσικά και εξαιρούνται οι προσλήψεις μέσω πανελλήνιων

ξερεις κατι συγκεκριμένο ή κάνεις προσωπική υπόθεση;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ναι ότι δεν μπορεί ο εκάστοτε υπουργός του Πολίτη να παγώσει προσλήψεις που αφορούν και το υπουργείο Παιδείας

jali έγραψε:Γρεεκ Αρμυ παγωνει των 725; Τι λες;

έτσι φαίνεται
μηχανικός

Δημοσίευση από μηχανικός »

Greek_Army έγραψε:Ναι ότι δεν μπορεί ο εκάστοτε υπουργός του Πολίτη να παγώσει προσλήψεις που αφορούν και το υπουργείο Παιδείας

jali έγραψε:Γρεεκ Αρμυ παγωνει των 725; Τι λες;

έτσι φαίνεται

Των 50 αξιωματικών που έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί τα αγωνίσματα;

Ευχαριστώ

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Στην ουσία έχει παγώσει ο διαγωνισμός των 50 και θα συνεχιστεί μετά την αντιπυρική
Μηχανικός

Δημοσίευση από Μηχανικός »

Greek_Army έγραψε:Στην ουσία έχει παγώσει ο διαγωνισμός των 50 και θα συνεχιστεί μετά την αντιπυρική

Αγαπητέ γκρεεκ αρμι αυτό ξέραμε μέχρι χθές. Ουσιαστικά όμως ρωτάω αν θα γίνει η πρόσληψη; Εγώ προσωπικά έχω πετύχει στα αγωνίσματα για αυτό οπως καταλαβαίνεις όλο αυτο με έχει κάνει να κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα. Συγνώμη αν σε "έπρηξα"... ! Ξέραμε οτι μετα το τέλος θα συνεχιστεί η διαδικασία και θα μπούμε με το καλό στη σχολή. Τώρα τι συμβαίνει... Όχι οτι απαιτούμε απο σένα να ξέρεις τα πάντα΄ούτε είσαι αρμόδιος εννοείται... Απλά λίγο τα "φώτα" σου ζητάω...

Ευχαριστώ και πάλι

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Για εμένα δεν υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί ο διαγωνισμός, τώρα για το πότε θα ολοκληρωθεί αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω...

υπομονή και γερό στομάχι να έχουμε όλοι, η κατάσταση που βρίσκεται η Ελλάδα είναι δύσκολη, το μόνο που μας έχει μείνει είναι η αισιοδοξία και η ελπίδα για το καλύτερο
guest

Δημοσίευση από guest »

Και μετά σου πετάνε αυτό http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231210763 αλλά αυτές είναι για όσους πέρασαν με πανελλήνιες από ότι φαίνεται.
μηχανικός

Greek_Army έγραψε:Για εμένα δεν υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί ο διαγωνισμός, τώρα για το πότε θα ολοκληρωθεί αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω...

υπομονή και γερό στομάχι να έχουμε όλοι, η κατάσταση που βρίσκεται η Ελλάδα είναι δύσκολη, το μόνο που μας έχει μείνει είναι η αισιοδοξία και η ελπίδα για το καλύτερο

Σε ευχαριστώ Ειλικρινά θερμά Για την άμεση απάντηση σου... Και την αισιοδοξία/ελπίδα που μας βοηθάς να κρατήσουμε... Όταν είναι εφικτό!

Να σαι καλά

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από 310LELE »

Γερο στομαχι και εναλακτικες παιδια... Εγω παω να παρω το κακομοιρο το πτυχειο μου γιατι δεν μπορω να καθησω ετσι και να περιμενω...
μηχανικός

guest έγραψε:Και μετά σου πετάνε αυτό http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231210763 αλλά αυτές είναι για όσους πέρασαν με πανελλήνιες από ότι φαίνεται.

Δεν είναι μόνο για αυτούς φίλε μου... Είναι και απο άλλους φορείς που δεν έχουν σχέση με τις πανελλήνιες... Άρα θετικό αυτό... Αν ισχύει... ! Τέλοςπάντων υπομονή... Και βλέπουμε πρώτα ο θεός τι θα γίνει... Ελπίζω για το καλύτερο αλλα θα πρέπει να προετοιμαστούμε για όλα...

Άβαταρ μέλους
chris85
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από chris85 »

μηχανικός έγραψε:
guest έγραψε:Και μετά σου πετάνε αυτό http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231210763 αλλά αυτές είναι για όσους πέρασαν με πανελλήνιες από ότι φαίνεται.

Δεν είναι μόνο για αυτούς φίλε μου... Είναι και απο άλλους φορείς που δεν έχουν σχέση με τις πανελλήνιες... Άρα θετικό αυτό... Αν ισχύει... ! Τέλοςπάντων υπομονή... Και βλέπουμε πρώτα ο θεός τι θα γίνει... Ελπίζω για το καλύτερο αλλα θα πρέπει να προετοιμαστούμε για όλα...

Αυτές είναι οι προσλήψεις που υποχρεούνται, για τα μάτια του κόσμου, να κάνουν. Δέν καλύπτουν άμεσες και διαρκείς ανάγκες ούτε κατά Διάνοια. Το λιγότερο που μπορώ να Πω Είναι ότι είναι μπαλώματα τα οποία κάποια στιγμή θα ξεφτίσουν.

Άβαταρ μέλους
Vessty
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Vessty »

Οι μειωσεις διαβασα σημερα οτι δεν αφορουν τα παρακατω σωματα :
1) O. Υ. Κ
2) Ειδικες Δυναμεις Σ. Ξ
3) ΕΜΑΚ
4) Ιπταμενους τις Π. Α
fotispan
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από fotispan »

Γεια σας παιδια. Εγω πιστευω οτι αυτες τις θεσεις τις εχουν εγκρινει καιρο πριν. Απο τον ιουνιο γνωριζαμε ποσοι προκειται να εισαχθουν στις σχολες αστυφ. Και αξ. Αυτο εχει δυο μερες που εχει αναρτηθει στο σαιτ και μιλαει για προσληψεις που προκειται να γινουν στο τελος του 3 τριμηνου του 2012.
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Ναι φιλε fotispan εχεις δικιο. Αυτο που αναρτηθηκε χθες μιλαει για το γ τριμηνο. Οι προκηρυξεις της πυροσβεστικης εχουν βγει καιρο πριν.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης