Ονειρώξεις στη διάρκεια της θητείας

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
armyman
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από armyman »

Σε λίγο καιρό παρουσιάζομαι και εγώ να υπηρετήσω. Το έχω πάρει πολύ θετικά και χαλαρά (ευτυχώς) το όλο πράμα. Έχω μόνο ένα πρόβλημα που θα φανεί αρκετά γελοίο ή και αστείο για μερικούς αν και ξέρω οτι είναι κάτι το φυσιολογικό πυ έχει-θα συμβεί σε πολλούς είτε είναι κάποια στιγμή στον στρατό είτε όχι... Μερικές φορές μέσα στον μήνα έχω παρατηρήσει να υπάρχει ονείρωξη (για όσους δεν είναι ενήμεροι περί τίνος πρόκειται αυτό μπορούν να δουν εδώ... http://el.Wiktionary.org/wiki/%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CF%81%CF%89%CE%BE%CE%B7

Είναι κάτι το φυσιολογικό για το οποίο δεν ανησυχούσα όταν συνέβαινε μια στο τόσο. Τώρα στον στρατό πιστεύω οτι αυτό ίσως είναι μια λίγο πιο δύσκολη κατάσταση να "καθαρίσεις" ή γενικώς αν σου συμβεί. Ειδικά δεδομένου οτι τα πιθανά διαστήματα αποχής θα αυξηθούν όπως είναι αναμενόμενο και λογικό...

Άν έχει κανείς κάτι να προτείνει ή να σχολιάσει ας το κάνει. Και προς θεού. Μπορεί να σας φανεί αστείο το θέμα αλλα ας μειωθούν όσο γίνεται τα άκυρα ή αστεία σχόλια... :P

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Είχα στη θητεία μου αρκετά άτομα με το συγκεκριμένο θέμα. Συνήθως τις πρώτες ημέρες πριν την ορκομωσία το πάθαιναν λόγω άγχους και φυσικά λόγω της... Κοπελιάς.

Αφού προσαρμόστηκαν στο κλίμα του Στρατού έπαψαν να το έχουν. Όσον αφορά το "καθάρισμα", πάς αθόρυβα στη τουαλέτα με αλλαξιά και καθαρίζεις το άλλο με σαπούνι και ζεστό νερό. Εικόνα

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Εκτός και αν η ονείρωξή σου είναι ότι θα πάρουμε την Κωνσταντινούπολη Εικόνα

Πέρα από το χιούμορ, χειρισμός με διακριτικότητα όπως αναφέρθηκε και παραπάνω.

Απλά ελπίζω να μην πέσεις σε τίποτα κάγκουρες.

Άβαταρ μέλους
bauhaus
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από bauhaus »

Σαν θαλαμοφυλακας θα ακουσεις πολλους να ονειρευονται οτι κανουν σεξΕικόνα
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες