Δυσχρωματοψία και Στρατιωτικές Σχολές
Απο οτι φενεται εχω δυσχρωματοψια αλλα γενικα βλεπω μια χαρα και ξεχωριζω τα βασικα χρωματα (απλως δεν βρισκω μερικα απο τα νοιυμερα μεσα στους κυκλους και κατα τα αλλα τα ματια μου ειναι μια χαρα. τι επιλογες εχω για το στρατο?
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 5
- Ενδιαφέροντα: - free running -
- Επάγγελμα: kommanto junior
ΛΑΖΑΡΟΣ έγραψε:Απο οτι φενεται εχω δυσχρωματοψια αλλα γενικα βλεπω μια χαρα και ξεχωριζω τα βασικα χρωματα (απλως δεν βρισκω μερικα απο τα νοιυμερα μεσα στους κυκλους και κατα τα αλλα τα ματια μου ειναι μια χαρα. Τι επιλογες εχω για το στρατο;
οτι γουσταρεις

Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 έγραψε: δεν θα σε απασχόληση μόνο για μια σχολή
ΛΑΖΑΡΟΣ έγραψε:Απο οτι φενεται εχω δυσχρωματοψια αλλα γενικα βλεπω μια χαρα και ξεχωριζω τα βασικα χρωματα
Τιμή και δόξα στους νεοσύλλεκτους! Εύχομαι να μην υπάρξει τέτοιος συμβιβασμός.
-
- Ταγματάρχης
Εσυ τωρα αστιευεσαι;Dhmhtrhs έγραψε:ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 έγραψε: δεν θα σε απασχόληση μόνο για μια σχολήΤιμή και δόξα στους νεοσύλλεκτους! Εύχομαι να μην υπάρξει τέτοιος συμβιβασμός.ΛΑΖΑΡΟΣ έγραψε:Απο οτι φενεται εχω δυσχρωματοψια αλλα γενικα βλεπω μια χαρα και ξεχωριζω τα βασικα χρωματα
Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Δεν καταλαβα την απαντηση στο ερωτιμα μου: ποες σχολες μπορω να ακολουθυησω ενω εχω δυσχρωματοψια;
-
- Ταγματάρχης
ΛΑΖΑΡΟΣ έγραψε:Δεν καταλαβα την απαντηση στο ερωτιμα μου: Ποες σχολες μπορω να ακολουθυησω ενω εχω δυσχρωματοψια;
δηλωσε εσυ οτι θες. Και βλεπεις αν σε κοψουν στα ιατρικα εκεινη την ωρα! Ελεος να ασχολησε με τα τεστ απο το ιντερνετ.

Το θεμα ειναι οτι ειμαι 15 χρονων (1 λυκειου) και ο μονος λογος που θελω να ακολουθησω τεχνολογικη κατευθηνση ειναι οτι θελω να μπω στο στρατο. Για αυτο ρωταω. Αν ειναι ν μην εχω προσβαση σε καμια στρατιωτικη σχολη να ακολουθησω αλλη κατευθηνση...
-
- Ταγματάρχης
Και εγω θεωρητικη ημουν. Και για το στρατο πηγα τεχνολογικη. Απο τεχνολογικη μπαινεις παντου. Εκτος σσας στρατολογικο και ψυχολογων. Αναλογα φυσικα και το μαθημα που θα διαλεξεις για τις πανελλαδικες εχεις παραπανω επιλογες
Για αυτο ρωταω τοσο επιμονα. Αν δεν μπορω να μπω στον επαγγελματικο στρατο, τουλαχιστον να μην παω τεχνολογικη...
Αμα πας 3η γυμνασιου θα δωσεις Με νεο συστημα οποτε δεν εχουν να σου πουν οι τωρινοι πολλα
1 λυκειου παω. εσεις μπορειτε να μου πειτε με ποιον τροπο σε εξετασαν; Πρπει να τους πεισ για να σε εξετασουν η γινεται εξεταση ετσι και αλλιωσ?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 7
ΛΑΖΑΡΟΣ έγραψε:1 λυκειου παω. Εσεις μπορειτε να μου πειτε με ποιον τροπο σε εξετασαν; Πρπει να τους πεις για να σε εξετασουν η γινεται εξεταση ετσι και αλλιωσ;
Θα σε εξετάσουνε έτσι κι'αλλιώς είναι μια από τις διαδικασίες επιλογής
Καλημέρα σας! Έχω την εξης απορία, εχο δυσχρωματοψία ως προς αποχρώσεις του ροζ και του καφε. Υπαρχει περίπτωση να απορριφθω απο την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων; Και οταν λενε οτι εξεταζουνε εάν ξεχωρίζεις ερυθρο πρασινο και κιτρινο, υπάρχει καποιος συγκεκριμενος αριθμός των πινάκων ISHIHARA που πρέπει να περνάω ; Π. Χ να αναγνωρίζω 7 στα 10 νούμερα ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Με τη δυσχρωματοψια τι παιζει; Εχω και λιγο απο αυτο και θελω να μου πειτε αν μπορω Να κανω τιποτα... Ειναι κριμα παντως. Βγαζω 19, παω στιβο και τα αθλητικα τα εχω ανετα... Μονο τα καταραμενα τα ματια μου με εμποδιζουν!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες