Αναβολή κατάταξης στην Εθνική Φρουρά

Συζητήσεις για τον εξοπλισμό της Κυπριακής Εθνοφρουράς, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και τα τρέχοντα ή μελλοντικά προγράμματα προμήθειας
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 5

Αναβολή και Εθνική Φρουρά

Δημοσίευση από Greek_Army »

Η συγκεκριμένη αναβολή όπως σου προανέφερα δίνεται εύκολα γιατί οι λόγοι κυρίως που επικαλείται κάποιος είναι οικονομικοί-οικογενειακοί και σπουδών, λόγοι οι οποίοι εκτιμούνται από τους γιατρούς.

α) ναι σε εξετάζει στρατιωτικός γιατρός

β) δεν θα σε επηρεάσει η αναβολή αυτή στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία

Γιώργος

Αναβολή και Εθνική Φρουρά

Δημοσίευση από Γιώργος »

Παιδιά, γεία σας!Θέλω να μου πείτε και την γνώμη σας (και καποια πράγματα).

Εγω ειμαι του 2016 ΕΣΣΟ...

Είχα διάφορα θέματα στον στρατό,-κατατάγηκα, ορκίστηκα, έκανα εκπαίδευση, όλα. Λυποθημούσα σχεδόν καθημερινά νιώθοντας το πολλές ώρες πριν! Τους το έλεγα. Κανένας δεν νοιάστηκε. Με αφήνανε εκεί μέχρι να πέσω απο την σκοπιά!-έσπασα χέρι.

Απο αυτη την ημέρα συνέχεια μου έδιναν άδειες για να ειμαι εκτός ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΌΝΤΟΥΣΑΝ (αν κ δν το έλεγαν).

Πέρασε 1 μήνας χωρίς να κάνω στρατό! ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ Ι1 ΜΕ ΠΉΓΑΝ i4 και τώρα πριν λίγες μέρες με ΑΝΆΓΚΑΣΑΝ να περάσω 5 διαφορετικούς γιατρούς. Κανένας όμως δεν έβρισκε δυστυχώς κάτι παθολογικό (μακάρι να βρήσκαν).

Με πέρασαν και απο ψυχολόγο! Μου βρήκαν προβλήμα άγχους-ΨΕΜΑ, ναι έχω άγχος αλλα όχι και ετσι! Αμαν δλδ...

ΠΡΙΝ λίγες μέρες με βγάλανε με αναβολή 1 χρόνου! Φοβάμαι πολυ και δεν ξέρω τι να κάνω...

Πείτε μ σας παρακαλώ. Υπάρχει περίπτωση να μην μου δώσουν απολυτήριο στρατού Ι5 (όπως κάποιοι λένε ότι ειναι τρελοί και δεν παίρνουν απολυτήριο; )

ΑΝΉΚΩ στο στρατό τις Κύπρου.

Σας παρακαλώ απαντήστε μου...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης