Επιλαχόντες επαγγελματίες οπλίτες (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από sauraki....4 »

Απλα... Κυνηγα... Οσο δε παει... ! Ασε ναι... Μπλεξαμε... ***** τα θελω μου! Τεσπα
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 104

Δημοσίευση από Marina2 »

Ελα τουλάχιστον εσεις εχετε κάποιες ελπίδες. Μην στεναχωριεσαι, θα δεις οτι ολα για καλό ειναι! Περιμένω και εγω οσο και εσεις να δω τι θα παιχτεί τωρα... Ελπίζω να πάνε ολα καλά.
sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Να σαι καλα κουκλιτσα... Και σε σενα σε οτι κανεις... ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 104

Δημοσίευση από Marina2 »

Αργα ή γρηγορα θα δουμε τι Θα γινει! Λιγο υπομονή και να φανειται δυνατοί τωρα στο τελος... Καλυνυχτα και θα τα πουμε αυριο...
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από kallitexnis »

Υπομονή παίδες
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

xristinaki 25 έγραψε:Νηπιαγωγος... Να χει φυγει κανεις απο υγειονομικο; Μηπως γνωριζει κανεις που παρουσιαζεται υγ;
χριστνακι25 κ εγω την ιδια ειδιοτητα εχω αλλα οπως ειπα κ πιο πριν δεν εχω ελπιδες να εχουν φυγε ι απο αυτην την ειδικοτητα. Σε τι σειρα εισαι επιλαχουσα;

Anonymous

Σειρα δεν ξερω ιολλη αλλα ειμαι 20 μορια απο τελευταια. Ρωτησα κεντρικα γραφεια κ μου παν πρωτη. Εσυ; Και παλι ομως δεν μετραν τα μορια ολοι το ξερουμε...
Anonymous

Τωρα που το σκεφτομαι λετε αντι για δευτερα που ακουγεται να βγουν νωριτερα οπως κ το γεναρη που μας αιφνιδιασαν κ αντι για τριτη που ηταν η ημερομηνια ανακοινωθηκαν απο παρασκευη;
Anonymous

xristinaki 25 έγραψε:σειρα δεν ξερω ιολλη αλλα ειμαι 20 μορια απο τελευταια. ρωτησα κεντρικα γραφεια κ μου παν πρωτη. εσυ; και παλι ομως δεν μετραν τα μορια ολοι το ξερουμε...
πρωτη;κ μια αλλη κοπελα που ξερω κ ειναι στην ειδκοτητα μας, κ εκεινη την ειπαν οτι ειναι πρωτη... τι γινεται ρε παιδια ποσες ειστε πρωτες;

Θοδωρής
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 81
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Θοδωρής »

xristinaki 25 έγραψε:Τωρα που το σκεφτομαι λετε αντι για δευτερα που ακουγεται να βγουν νωριτερα οπως κ το γεναρη που μας αιφνιδιασαν κ αντι για τριτη που ηταν η ημερομηνια ανακοινωθηκαν απο παρασκευη;

Εδω καναμε αμαν για μια συγκεκριμένη ημερομηνία θες τώρα να τα βγάλουν πιο νωρίς; Χάχα καλό Εικόνα
Θοδωρής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Θοδωρής »

iolli έγραψε:
xristinaki 25 έγραψε:σειρα δεν ξερω ιολλη αλλα ειμαι 20 μορια απο τελευταια. Ρωτησα κεντρικα γραφεια κ μου παν πρωτη. Εσυ; Και παλι ομως δεν μετραν τα μορια ολοι το ξερουμε...
πρωτη;κ μια αλλη κοπελα που ξερω κ ειναι στην ειδκοτητα μας, κ εκεινη την ειπαν οτι ειναι πρωτη... Τι γινεται ρε παιδια ποσες ειστε πρωτες;

όσοι έχουν γερο βύσμα πρώτοι είναι μην το ψάχνεις
Anonymous

Θοδωρής έγραψε:
iolli έγραψε:
xristinaki 25 έγραψε:σειρα δεν ξερω ιολλη αλλα ειμαι 20 μορια απο τελευταια. Ρωτησα κεντρικα γραφεια κ μου παν πρωτη. Εσυ; Και παλι ομως δεν μετραν τα μορια ολοι το ξερουμε...
πρωτη;κ μια αλλη κοπελα που ξερω κ ειναι στην ειδκοτητα μας, κ εκεινη την ειπαν οτι ειναι πρωτη... Τι γινεται ρε παιδια ποσες ειστε πρωτες;

όσοι έχουν γερο βύσμα πρώτοι είναι μην το ψάχνεις
α ετσι παει; Εγω τοτε ειμαι τελευταια...

sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Χχαχαχα Δωσε... Αχ ετσι και δε μπω...8α γινει τις επιχροιμαση γυναικος το σιδερον κυκλιδωμα! ΤΟ ΛΕΩΩΩΩ Εικόνα Χριστινακι 25; Λες ρε να μας τα βγαλουν παλι οποτε να ναι Ναι ρε θοδωρη Τι λεμε τωρα ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ! ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΕΣ! ΟΕΟΟΟΟΟΟ

Θοδωρής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Θοδωρής »

sauraki...4 έγραψε:Χχαχαχα Δωσε... Αχ ετσι και δε μπω...8α γινει τις επιχροιμαση γυναικος το σιδερον κυκλιδωμα! ΤΟ ΛΕΩΩΩΩ Εικόνα Χριστινακι 25; Λες ρε να μας τα βγαλουν παλι οποτε να ναι Ναι ρε θοδωρη Τι λεμε τωρα ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ! ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΕΣ! ΟΕΟΟΟΟΟΟ

keep the low profile sauraki Εικόνα λίγες μέρες ειναι και με αυτά που ακούγονται για τα άτομα που φεύγουν και τώρα κοντά στην ορκωμοσία πιστεύω να περάσω και εγώ αν και δύσκολο στην ειδικότητα που δήλωσα αλλά δεν πειράζει

sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Εικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες