Έγγαμοι στο στρατό
Έγγαμοι στο στρατό
Φιλοι μου καλησπερα σας. Θα θελα να κανω την εξης ερωτηση για οποιον ξερει να απαντησει να μου πει τι προβλεπεται για την θητεια καποιου ο οποιος ειναι παντρεμενοσ... Δικαιουται να κανει λιγοτερες υπηρεσιες να χει εξεοδους την εβδομαδα κλπ σας ερωτω για τον λογο που καθενας στην θεση αντιπετωπιζει τις απαιτησεις ενος γαμου θελει να μαθει τι προβλεπεται για τετοιες περιπτωσεις. Σας ευχαριστω πολυ
Έγγαμοι στο στρατό
amo la Biblia έγραψε:Φιλοι μου καλησπερα σας. Θα θελα να κανω την εξης ερωτηση για οποιον ξερει να απαντησει να μου πει τι προβλεπεται για την θητεια καποιου ο οποιος ειναι παντρεμενοσ... Δικαιουται να κανει λιγοτερες υπηρεσιες να χει εξεοδους την εβδομαδα κλπ σας ερωτω για τον λογο που καθενας στην θεση αντιπετωπιζει τις απαιτησεις ενος γαμου θελει να μαθει τι προβλεπεται για τετοιες περιπτωσεις. Σας ευχαριστω πολυ
Αν εχεις παιδια δικαιουσε μειωμενη θητεια. Υπηρεσιες θα κανεις οπως ολοι και επισης θα πληρωνεσαι
35,22 ευρώ οι παντρεμένοι,88,04 ευρώ οι παντρεμένοι με ένα παιδί,140,87 ευρώ οι παντρεμένοι με δύο παιδιά
Έγγαμοι στο στρατό
Καλησπερα ειμαι πολυτεκνος με αλλα 3 αδερφες η μια σπουδαζει κ ειμαι κ παντρεμενος με ενα παιδι ποσο θα υπερετισω?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 1
Έγγαμοι στο στρατό
Γειά σας.
Ο άντρας μου παρουσιάζεται στις 12 Σεπτεμβρίου στην Θήβα. Θα ήθελα να μάθω πως είναι η κατάσταση εκεί απο θέμα εξόδων και επισκεπτηρίου. Επίσης θα ήθελα γενικά να μάθω πως είναι να είσαι παντρεμένος και να μπαίνεις στον στρατό από κάθε άποψη. Έχω πολλές φοβίες τώρα που φεύγει και δεν θέλω να του τις μεταδώσω ούτε να του δείξω τις ανασφαλειές μου. Κατα πάσα πιθανότητα θα έρθει κοντά στον τόπο διαμονής μας και θα έχει διανυκτέρευση. Δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω καθόλου γιατι θα μείνω πίσω με πολλές υποχρεώσεις με ένα παιδάκι και πολλές ανασφάλειες. Βοηθήστε με πλέασε.
Ο άντρας μου παρουσιάζεται στις 12 Σεπτεμβρίου στην Θήβα. Θα ήθελα να μάθω πως είναι η κατάσταση εκεί απο θέμα εξόδων και επισκεπτηρίου. Επίσης θα ήθελα γενικά να μάθω πως είναι να είσαι παντρεμένος και να μπαίνεις στον στρατό από κάθε άποψη. Έχω πολλές φοβίες τώρα που φεύγει και δεν θέλω να του τις μεταδώσω ούτε να του δείξω τις ανασφαλειές μου. Κατα πάσα πιθανότητα θα έρθει κοντά στον τόπο διαμονής μας και θα έχει διανυκτέρευση. Δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω καθόλου γιατι θα μείνω πίσω με πολλές υποχρεώσεις με ένα παιδάκι και πολλές ανασφάλειες. Βοηθήστε με πλέασε.
Έγγαμοι στο στρατό
Για σας ειμαι πατερας 2 παιδιον και ζουμε στο εξοτερικο εδο και 2 χρονια θα ηθελα να ξερο αν θα μπορουσα να κανο την θητεια μου καθε χρονο απο 2 μηνεσ
Έγγαμοι στο στρατό
ερρικοσ έγραψε:Για σας ειμαι πατερας 2 παιδιον και ζουμε στο εξοτερικο εδο και 2 χρονια θα ηθελα να ξερο αν θα μπορουσα να κανο την θητεια μου καθε χρονο απο 2 μηνες
Όχι, για να έχεις τέτοια προνόμια θα πρέπει να είσαι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού.
http://www.ellinikos-stratos.com/stratologia/tmimatiki.asp
Έγγαμοι στο στρατό
Καλημερα, εχω αναβολη μεχρι 23/5/19.Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι εαν θα καταταχθω με την Δ ΕΣΣΟ (ΙΟΥΛΙΟΣ) 'η με την Ε ΕΣΣΟ (ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ). Ειμαι 28 χρονων εγγαμος με ανηλικο τεκνο, εαν δικαιουμε εστω μερικη μειωμενη θητεια, που θα το δικαιολογησω, φανταζομαι με ενα πιστοποιητικο οικογενειακης κατασταση. Ευχαριστω προκαταβολικα.
Έγγαμοι στο στρατό
Δικαιούσαι 8μηνη θητεία ως πατέρας ενός τέκνου
Θα χρειαστεί να δώσεις και αντίγραφο ληξιαρχικής πράξης γεννήσεως του ανήλικου τέκνου γιατί ως έγγαμος και πατέρας θα λαμβάνεις περί τα 88,4 Ευρώ μισθό.
Θα χρειαστεί να δώσεις και αντίγραφο ληξιαρχικής πράξης γεννήσεως του ανήλικου τέκνου γιατί ως έγγαμος και πατέρας θα λαμβάνεις περί τα 88,4 Ευρώ μισθό.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Έγγαμοι στο στρατό
Αν και έχει ξαναερωτηθεί, φίλος μου είπε ότι στη μονάδα του ο έγγαμος κάνει λιγότερες υπηρεσίες. Ισχύει κάτι τέτοιο; υπάρχει κάποιος κανονισμός;
Έγγαμοι στο στρατό
Ο έγγαμος με παιδί, δεν κάνει απαραίτητα λιγότερες υπήρεσιες (ειδικά αν η μονάδα έχει εμπλοκή... ). Ωστόσο, υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση από τα στελέχη σε θέματα αδειών. Επίσης, προβλέπεται και 5ημερη γονική άδεια αν έχεις 1 τέκνο.
Η διαταγή εδώ: https://katataxi.army.gr/sites/katataxi.army.gr/files/attachments/rythmiseis_eg_klir_opl_1.pdf
Η διαταγή εδώ: https://katataxi.army.gr/sites/katataxi.army.gr/files/attachments/rythmiseis_eg_klir_opl_1.pdf
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες