Έγγαμοι στο στρατό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
amo la Biblia

Έγγαμοι στο στρατό

Δημοσίευση από amo la Biblia »

Φιλοι μου καλησπερα σας. Θα θελα να κανω την εξης ερωτηση για οποιον ξερει να απαντησει να μου πει τι προβλεπεται για την θητεια καποιου ο οποιος ειναι παντρεμενοσ... Δικαιουται να κανει λιγοτερες υπηρεσιες να χει εξεοδους την εβδομαδα κλπ σας ερωτω για τον λογο που καθενας στην θεση αντιπετωπιζει τις απαιτησεις ενος γαμου θελει να μαθει τι προβλεπεται για τετοιες περιπτωσεις. Σας ευχαριστω πολυ
Άβαταρ μέλους
wrccc
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Έγγαμοι στο στρατό

Δημοσίευση από wrccc »

amo la Biblia έγραψε:Φιλοι μου καλησπερα σας. Θα θελα να κανω την εξης ερωτηση για οποιον ξερει να απαντησει να μου πει τι προβλεπεται για την θητεια καποιου ο οποιος ειναι παντρεμενοσ... Δικαιουται να κανει λιγοτερες υπηρεσιες να χει εξεοδους την εβδομαδα κλπ σας ερωτω για τον λογο που καθενας στην θεση αντιπετωπιζει τις απαιτησεις ενος γαμου θελει να μαθει τι προβλεπεται για τετοιες περιπτωσεις. Σας ευχαριστω πολυ

Αν εχεις παιδια δικαιουσε μειωμενη θητεια. Υπηρεσιες θα κανεις οπως ολοι και επισης θα πληρωνεσαι
35,22 ευρώ οι παντρεμένοι,88,04 ευρώ οι παντρεμένοι με ένα παιδί,140,87 ευρώ οι παντρεμένοι με δύο παιδιά
χρηστος

Έγγαμοι στο στρατό

Δημοσίευση από χρηστος »

Καλησπερα ειμαι πολυτεκνος με αλλα 3 αδερφες η μια σπουδαζει κ ειμαι κ παντρεμενος με ενα παιδι ποσο θα υπερετισω?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Έγγαμοι στο στρατό

Δημοσίευση από Greek_Army »

8 μήνες και δεν είσαι πολύτεκνος, αφού έχεις δικιά σου οικογένεια!

Μειωμένη θητεία και μεταθέσεις

ninavlg

Έγγαμοι στο στρατό

Δημοσίευση από ninavlg »

Γειά σας.

Ο άντρας μου παρουσιάζεται στις 12 Σεπτεμβρίου στην Θήβα. Θα ήθελα να μάθω πως είναι η κατάσταση εκεί απο θέμα εξόδων και επισκεπτηρίου. Επίσης θα ήθελα γενικά να μάθω πως είναι να είσαι παντρεμένος και να μπαίνεις στον στρατό από κάθε άποψη. Έχω πολλές φοβίες τώρα που φεύγει και δεν θέλω να του τις μεταδώσω ούτε να του δείξω τις ανασφαλειές μου. Κατα πάσα πιθανότητα θα έρθει κοντά στον τόπο διαμονής μας και θα έχει διανυκτέρευση. Δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω καθόλου γιατι θα μείνω πίσω με πολλές υποχρεώσεις με ένα παιδάκι και πολλές ανασφάλειες. Βοηθήστε με πλέασε.
ερρικοσ

Έγγαμοι στο στρατό

Δημοσίευση από ερρικοσ »

Για σας ειμαι πατερας 2 παιδιον και ζουμε στο εξοτερικο εδο και 2 χρονια θα ηθελα να ξερο αν θα μπορουσα να κανο την θητεια μου καθε χρονο απο 2 μηνεσ
Gr_Ar

Έγγαμοι στο στρατό

Δημοσίευση από Gr_Ar »

ερρικοσ έγραψε:Για σας ειμαι πατερας 2 παιδιον και ζουμε στο εξοτερικο εδο και 2 χρονια θα ηθελα να ξερο αν θα μπορουσα να κανο την θητεια μου καθε χρονο απο 2 μηνες

Όχι, για να έχεις τέτοια προνόμια θα πρέπει να είσαι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού.

http://www.ellinikos-stratos.com/stratologia/tmimatiki.asp

Ορεστης

Έγγαμοι στο στρατό

Δημοσίευση από Ορεστης »

Καλημερα, εχω αναβολη μεχρι 23/5/19.Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι εαν θα καταταχθω με την Δ ΕΣΣΟ (ΙΟΥΛΙΟΣ) 'η με την Ε ΕΣΣΟ (ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ). Ειμαι 28 χρονων εγγαμος με ανηλικο τεκνο, εαν δικαιουμε εστω μερικη μειωμενη θητεια, που θα το δικαιολογησω, φανταζομαι με ενα πιστοποιητικο οικογενειακης κατασταση. Ευχαριστω προκαταβολικα.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Έγγαμοι στο στρατό

Δημοσίευση από Nassos »

Δικαιούσαι 8μηνη θητεία ως πατέρας ενός τέκνου

Θα χρειαστεί να δώσεις και αντίγραφο ληξιαρχικής πράξης γεννήσεως του ανήλικου τέκνου γιατί ως έγγαμος και πατέρας θα λαμβάνεις περί τα 88,4 Ευρώ μισθό.
marios2019
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Έγγαμοι στο στρατό

Δημοσίευση από marios2019 »

Αν και έχει ξαναερωτηθεί, φίλος μου είπε ότι στη μονάδα του ο έγγαμος κάνει λιγότερες υπηρεσίες. Ισχύει κάτι τέτοιο; υπάρχει κάποιος κανονισμός;
victor

Έγγαμοι στο στρατό

Δημοσίευση από victor »

Ο έγγαμος με παιδί, δεν κάνει απαραίτητα λιγότερες υπήρεσιες (ειδικά αν η μονάδα έχει εμπλοκή... ). Ωστόσο, υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση από τα στελέχη σε θέματα αδειών. Επίσης, προβλέπεται και 5ημερη γονική άδεια αν έχεις 1 τέκνο.

Η διαταγή εδώ: https://katataxi.army.gr/sites/katataxi.army.gr/files/attachments/rythmiseis_eg_klir_opl_1.pdf

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες