Μηχανογραφικό για Αστυνομία

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από panos2171 »

Εγώ που θέλω να δώσω για αστυνομία το 2013 πότε πρέπει να ενημερώσω ότι θα ξαναδώσω πανελλήνιες και γένικα οτιδήποτε γραφειοκρατικό χρειάζεται;
Υποθέτω στο προσεχές μέλλον (καλοκαίρι) δεν θα χρειαστεί τίποτα σωστά;
Άβαταρ μέλους
diplomaths
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από diplomaths »

Όχι, τον φεβρουάριο του 13 θα κάνεις την αίτηση στο πλησιέστερο λύκειο, όπου θα δηλώσεις και αστυνομία
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ωραία, οπότε δεν αγχώνομαι από τώρα.
Έχω ρωτήσει και αλλού αλλά απάντηση δεν πήρα, επειδή είμαι στους τρίτεκνους δηλώνω ότι θέλω να μπώ σε εκείνη την κατηγορία μόνο; Πχ έστω ότι η βάση της γεν. Σειράς είναι 15000 μόρια και εγώ βγάλω 15100, μπαίνω με τη γεν. Σειρά άσχετα αν είμαι τρίτεκνος;
Άβαταρ μέλους
diplomaths
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Εσύ δηλώνεις κανονικά την ειδική κατηγορία
Τώρα για αυτό που λες για τα μόρια, εξαρτάται από τον αριθμό των επιτυχόντων, η βάση διαμορφώνεται από τον τελευταίο εισακτέο. Δηλαδή
Η σχολή λέει: Θα πάρω 20 άτομα γενική σειρά, και 5 άτομα ειδικής κατηγορίας.
Οι 20 πρώτοι, ανεξάρτητα αν έχουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για ειδική κατηγορία ή όχι, περνάνε ως γενική σειρά. Μετά από αυτούς που μένουν, βλέπει ποιοι ανήκουν σε ειδική κατηγορία, και από αυτούς, παίρνει με την σειρά τους 5 πρώτους
Έτσι και αλλιώς, δεν έχει σημασία αν περάσεις ως ειδική κατηγορία ή ως γενική σειρά
Άρα αν ο τελευταίος της γενικής σειράς έχει 15.000 και ο τελευταίος της ειδικής κατηγορίας 13.000 τότε με 15.100 περνάς ως ειδική κατηγορία
Το παραπάνω σύστημα δεν γίνεται στις ακαδημίες εμπορικού ναυτικού, γιαυτό και πολλές φορές η βάση των τριτέκνων είναι μεγαλύτερη της γενικής σειράς
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

MΠερδεύτικα λιγάκι.
Ας πούμε ότι η βάση της γενικής είναι 15000μόρια και της ειδικής 13000. Εγώ έχω δηλώσει την ειδική κατηγορία και έστω ότι βγάζω είτε 13500 έιτε 15500, και στις σύο περιπτώσεις μπαίνω σωστά; Απλά στην 2η περίπτωση θα μπω με τη γενική σειρά ασχέτως αν δήλωσα ειδική κατηγορία έτσι δεν είναι;
Άβαταρ μέλους
diplomaths
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Ναι πάνο, μπαίνεις και στις δύο περιπτώσεις
Εδώ θα βρείτε όλα τα νέα που αφορούν τις στρατιωτικές σχολές... και για ερωτήσεις, η ομάδα μας στο facebook
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες