Προκήρυξη Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2013)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Eirini86
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Eirini86 »

Επειδή για την επόμενη προκήρυξη που θα βγει θέλω να είμαι καλύτερα προετοιμασμένη από άποψη μορίων, πρέπει τουλάχιστον να έχω μεταπτυχιακό. Δε διευκρινίζεται όμως αν το μεταπτυχιακό κ το διδακτορικό πρέπει να είναι από συγκεκριμένα τμήματα Κ σχολές, όπως αναφέρει η προκήρυξη για τους πτυχιούχους ότι θέλει από συγκεκριμένα Τμήματα και Σχολές. Εγώ έχω τελειώσει Πληροφορική, θα πρέπει να βρω μεταπτυχιακό στα αντίστοιχα τμήματα που γράφει ή μπορώ να πάω να κάνω ένα μεταπτυχιακό οπουδήποτε κ με κατεύθυνση άλλη, πχ Ιατρική Πληροφορική κλπ ; Η λογική λέει ότι μάλλον δεν παίζει ρόλο η σχολή, αλλά για το αντικείμενο μάλλον θα παίζει. Βέβαια κάτι σχετικό εννοώ με την Πληροφορική, όχι βιοκαλλιέργειες -στροφή καριέρας!Εικόνα

Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από gate21ss »

Το μεταπτυχιακό δεν παίζει ρόλο που θα το κάνεις. Ακόμη και βιοκαλλιέργειες. Αυτό που μετράει είναι το βασικό σου πτυχίο να ανήκει στα πανεπιστημιακά τμήματα που αναφέρονται στην προκήρυξη.

Περιορισμός απ' ότι αναφέρει η προκήρυξη υπάρχει μόνον στο μεταπτυχιακό και διδακτορικό της ειδικότητας των φυσικών. Θα πρέπει δηλαδή να είναι Φυσικής Περιβάλλοντος (Μετεωρολογίας).
Dmtrs

Δημοσίευση από Dmtrs »

Το μεταπτυχιακό έχει σημασία και θα πρέπει να αναφέρει ρητά στον τίτλο τη λέξη πληροφορική, όπως στους οικονομολόγους θα έπρεπε να αναφέρει τη λέξη οικονομική! Παίζουν δηλαδή με τις λέξεις στους τίτλους επομένως προσοχή ποιό θα διαλέξεις!
Eirini86
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Eirini86 »

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Βιοκαλλιέργιες λοιπόν!ΕικόναΕικόναΕικόνα

Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από gate21ss »

Dmtrs έγραψε:Το μεταπτυχιακό έχει σημασία και θα πρέπει να αναφέρει ρητά στον τίτλο τη λέξη πληροφορική, όπως στους οικονομολόγους θα έπρεπε να αναφέρει τη λέξη οικονομική! Παίζουν δηλαδή με τις λέξεις στους τίτλους επομένως προσοχή ποιό θα διαλέξεις!

Σε ποιο σημείο της προκήρυξης αναφερόταν κάτι τέτοιο; Εσύ δηλαδή αντιμετώπισες παρόμοια κατάσταση όταν κατέθεσες δικαιολογητικά; Απ' όσο θυμάμαι μόνον η Αστυνομία στην προκήρυξη Αξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων ζητούσε συγκεκριμένα μεταπτυχιακά.

Επίσης, μου φαίνεται λίγο κουφό να αναφέρεται η λέξη του γνωστικού αντικειμένου στο τίτλο του μεταπτυχιακού. Π. Χ. Εάν είμαι της Πληροφορικής κι έχω κάνει μεταπτυχιακό στα Δικτυοκεντρικά Συστήματα ή την Ηλεκτρονική Μάθηση δεν θα μου το έπιανε η Πυροσβεστική σαν μεταπτυχιακό στην Πληροφορική; Εάν ισχύει κάτι τέτοιο οι τύποι είναι άσχετοι!
Giannis84
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Giannis84 »

Νομιζω οτι ο gate21ss εχει δικιο. Ακομα και σε ασχετο τομεα να κανει καποιος μεταπτυχιακο παλι του το μετρανε κανονικα στα μορια. Δεν αναφερει πουθενα η προκηρυξη οτι πρεπει το μεταπτυχιακο να ειναι στον ιδιο τομεα. Αντιθετα στην προκηρυξη της αστυνομιας αναφερονταν ρητα τα μεταπτυχιακα που γινονταν δεκτα και εκει επρεπε να ειναι στον ιδιο τομεα. Στην πυροσβεστικη οχι.
Dmtrs

Δημοσίευση από Dmtrs »

Παιδιά έχετε δίκιο για την προκήρυξη ότι δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο, όταν κατέθεσα όμως τα χαρτιά στη Μάτσα έψαχναν να βρουν τη λέξη Οικονομικό στο μεταπτυχιακό μου. Σε κάποιους μάλιστα κάλεσαν μέχρι και στο υπουργείο παιδείας και στη σχολή για να βεβαιωθούν, γιατί ήμουν μπροστά. Μπορεί να έτυχε απλά σε εμένα...
Βλαχος

Δημοσίευση από Βλαχος »

Βγαινει καθε χρονο προκηρυξη;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης