Επιλαχόντες επαγγελματίες οπλίτες (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
epopina87
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από epopina87 »

ΕεεεεεεεεεεεΕικόνα

πος γινετε αυτο
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από kallitexnis »

energy έγραψε:
δηλαδη πιστευεις οτι οταν παρουνε επιλαχοντε θα υπαρχουν ατομα που θα φυγουν; Κ οτι θα παρουνε 2 φορες επιλαχοντεσ;
Πιστεύω πως μετά την ορκομωσία θα τους δώσουν ένα περιθώριο να παραιτηθούν χωρίς καμία επιβάρυνση, όπως γίνεται και στις σχολές. Οπότε στα όπλα που απαιτείται σθένος, αντοχή και γερά νεύρα κάποιοι μπορεί να απογοητευτούν και να αποχωρήσουν...
epopina87
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Καλιτεχνι ετζι ειχε γινι και περση το γνοριζεις αυτο;
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από kallitexnis »

epopina87 έγραψε:Καλιτεχνι ετζι ειχε γινι και περση το γνοριζεις αυτο;
Το 2007 που κοίταξα κάτι αρχεία είχαν εισέλθει 17 Μαρτίου και 26 αν δεν κάνω λάθος. Θα το επανεξετάσω αν σας ενδιαφέρει η προϊστορία αλλά πιστεύω πως δεν αξίζει. Απλά υπομονή λίγες μέρες ακόμα. Η ουρά έμεινε...
epopina87
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Οκ καλο βραδακιιιιιιιι
m15a4c.q.b
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από m15a4c.q.b »

epopina οσον αφορα το θεμα κοντρας μεταξυ ανωτερων και κατωτερων επειδη εχω υπηρετησει στις ειδικες δυναμεις ξερω οτι η κοντρα ισχυει αλλα σε λογικα πλαισια παντα εκτος απο κατι μεμονομενα περιστατικα και αυτα γινονται γιατι δν καταλαβαινουν καποιοι οτι στο στρατο πρεπει να κανεις και το μαλακα που και που για να τα βγαλεις περα χωρις να σπασουν τα νευρα σου[ασπρο; Ασπρο! Μαυρο; Μαυρο!]καταλαβατε πιστευω. Αντε καλα αποτελεσματα κ παλι!
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Πάντως κ εμένα το μέσο μου αυτό μου είπε! Ότι περιμένουν το οκ από το γες περιμένει να βγει η διαταγή από το μεϊμαράκη.TΩPA τι να πω ρε παιδιά μακάρι να μπούμε!
Anonymous

Δεν χρειαζεται να αγχωνεστε για τιποτα. Δυστυχως σαν πρωην εποπ του ναυτικου ευτυχως σαν πολιτικο προσωπικο στο υπουργειο σας λεω οτι τους επιλαχοντες τους εχουν επιλεξει ηδη και βεβαια ολοι με μεσον, αλλα θα βγει συντομα νεα προκυρηξη. Οσο για αυτους που θα μπουνε τωρα σαν επιλαχοντες θα τους καλεσουμε με ταχυδρομικη επιστολη
energy
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 147

Δημοσίευση από energy »

288 MARINE έγραψε:Δεν χρειαζεται να αγχωνεστε για τιποτα. Δυστυχως σαν πρωην εποπ του ναυτικου ευτυχως σαν πολιτικο προσωπικο στο υπουργειο σας λεω οτι τους επιλαχοντες τους εχουν επιλεξει ηδη και βεβαια ολοι με μεσον, αλλα θα βγει συντομα νεα προκυρηξη. Οσο για αυτους που θα μπουνε τωρα σαν επιλαχοντες θα τους καλεσουμε με ταχυδρομικη επιστολη

288 ΜΑΡΙΝΕ.. Λογικα εσυ θα γνωριζεις. Το μεσον μου, μου ειπε οτι ειναι τα πραγματα θετικα κ οτι 100% ειμαι μεσα.. Επισης δν εβαλα μονο ενα ατομο.. Εβαλα αρκετα.. Και ενα αλλο μεσον μου ειπε οτι το ονομα μου ειναι κοκκινο κ οτι θα με ειδοποιησουν με τους πρωτους επιλαχοντες.. Αυτα κατα ποσο στεκουν;Εικόνα

Πιστευω οτι ηδη εχουνε βγαλει τους επιλαχοντες. Απλα δν τα ανακοινωνουν!
kathrin1988
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από kathrin1988 »

Ασε energy εγω απο αυτα τα μεσον εχω καει... Περσι ειχα βαλει δυο πολιτικους και εναν στρατιωτικο μεσο και μου λεγαν οτι ειμαι μεσα... Αλλα ακομα εξω ειμαι...

energy
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 147

Δημοσίευση από energy »

kathrin1988 έγραψε:Ασε energy εγω απο αυτα τα μεσον εχω καει... Περσι ειχα βαλει δυο πολιτικους και εναν στρατιωτικο μεσο και μου λεγαν οτι ειμαι μεσα... Αλλα ακομα εξω ειμαι...

Δεν τους εχω καμια εμπιστοσυνη... Απλα εχω βαλει αρκετα ατομα.(δν μιλαω μονο Για 2 πολιτικους) Εικόνα
Θοδωρής
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 81
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Δεν τους εχω καμια εμπιστοσυνη... Απλα εχω βαλει αρκετα ατομα.(δν μιλαω μονο Για 2 πολιτικους) Εικόνα

Oτι και να βαλεις αν σε εχουν σιγουρη (για πολιτικους μιλαω) δεν γινετε τπτ απο οτι εχω δει στην προκυρηξη ολους τους πρασινους εχουν βαλει μεσα γιατι εχουν καταλαβει το παιχνιδι. Ασε ολα αυτα τα εχουμε φαει στιν μαπα εδω και 3 προκυρηξεις που ασχολουμε εχω δει και ακουσει του κοσμου τα ψεματα, αν το μεσον δεν σε βαλει στους επιτυχωντες τοτε δεν εχεις αρκετα καλο μεσον αυτο ειναι νομος. Εχω δει παιδια που ειχαν του κοσμου τα προβληματα και εχουν περασει με τιν μια. Οποτε σε ολους εσας που εχετε βαλει μεσον και εισται ακομα επιλαχωντες κατι καλο δεν εκανε το βιζμα σας και εισται στιν απεξω.

Υ. Γ. Oσο λιγοτερους βαζεις μεσα στο παιχνιδι τοσο το καλυτερο ειναιΕικόνα
m15a4c.q.b
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από m15a4c.q.b »

Αυτο ειναι γεγονος ρε θοδωρη και οπως και να ναι το βυσμα κ επιλαχων να μπεις δν ς χαλαει απλως τραβας ενα λουκι παραπανω με το περιμενε περιμενε.
Anonymous

Εγώ ξέρω τουλάχιστον 4 άτομα που μπήκαν με βουλευτές του Πασόκ! Ε ρέ τι μπάχαλο είμαστε. Πρέπει επιτέλους να μπαίνουμε αξιοκρατικά.
Θοδωρής
Posts in topic: 81
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Giakos έγραψε:Ε ρέ τι μπάχαλο είμαστε. Πρέπει επιτέλους να μπαίνουμε αξιοκρατικά.

χαχαχα ωραιος Εικόνα αντε γιατι πολυ στο offtopic το εχουμε ριξει το θεμα για καντε κανα repeat οσοι ξερουν ποσα ατομα εχουν φυγει, πλησιάζουν και οι μερες να ενθαρρύνουμε λίγοΕικόνα

Εικόνα

Εύχομαι σε όλους τους επιλαχόντες καλή επιτυχία!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες