Μεταθέσεις 8μηνων 2011 Δ2 ΕΣΣΟ
- George3
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
Παιδιά μήπως γνωρίζει κανένας πότε περίπου να περιμένουμε τις μεταθέσεις μας οι 8 μηνοι της 2011 Δ2 ΕΣΣΟ.
-
- Στρατηγός
Μέσα Απριλίου λογικά
Αναμένουμε ακόμα οι Δ1 γύρω στις 20-25 Μαρτίου ακούγεται. Δυστυχώς μας πήγε έναν μήνα εξτρα από κατατάξεως τους οκταμήνους. Αντίστοιχα μέσα Απριλίου λογικά έρχονται και των Δ2 οι μεταθέσεις.
- George3
- Υποδεκανέας
Ευχαριστωωωωωω...
Ακόμα τίποτ αμε τις μεταθέσεις της δ2 2011 για 317 σειρά. Γνωρίζει κανείς τίποτα; Παζίε ν ακαθυστερήσουν λόγω εκλογών?
-
- Στρατηγός
Υπάρχει ξεχωριστό θέμα για αυτό που ρωτάς, ψάξε (έχουμε την μηχανή αναζήτησης) και λιγάκι μην ντρέπεσαι
Εκλογές και μεταθέσεις
Εκλογές και μεταθέσεις
Παιδια μήπως γνωρίζει κανείς αν θα καθυστερήσουν να έρθουν οι μεταθέσεις των 8μηνητων Δ2 2011 ΕΣΣΟ λόγω εκλογών;
Τόση ώρα τι λένε από πάνω; Δεν διαβάζεις; Όχι δεν θα αναβληθούν!
Δυστυχώς έχουν ήδη αργήσει ελαφρώς!
Έχει κανένας κάτι νεότερο;
Εγώ άκουσα από ανεπίσημα χείλη ότι θα αρχίσουμε να φεύγουμε από την επόμενη εβδομάδα.(Πριν τις εκλογές)
Έχει κανένας κάτι νεότερο;
Εγώ άκουσα από ανεπίσημα χείλη ότι θα αρχίσουμε να φεύγουμε από την επόμενη εβδομάδα.(Πριν τις εκλογές)
Εχω3ρπππ μαθει για της μεταθεσεις τς 317 δ2 ΕΣΣΟ οτι 8α ειναι μετα της εκλογεσ
Το θεμα ειναι να τις παρουμε, τωρα αν ειναι απο δευτερα ή λιγο μετα τις εκλογες κλαιν μαιν, λιγες μερουλες ειναι...
Εγω ακουσα οτι θα μας Στείλουν Να Ψηφίσουμε Κάτω Στην αθηνα και οταν Γυρίσουμε Θα Πάρουμε Την Μετάθεση, δηλαδη σαν τα ζωα θα ανεβοκατεβαινουμε Χαλώντας Τα Χρήματά Μας Εβρος - Αθηνα λες και ειναι αλεξανδρας - Κηφισίας , λες και δεν Μπορούν Να μας Στείλουν Κατω να Ψηφίσουμε Εκει και να Ξεμπερδέψουμε , Ντροπή Τους. Την Μετάθεση Την Δικαιούμαστε Οι 8 μηνοι για καποιους λογους που εχουμε ο καθενας και δεν Μπορούν Να μας την Καθυστερούν. Υπ ' οψην οτι με εδιωξαν αναγκαστικα με αδεια λιγο πριν το πασχα γυρισα και ξαναεφυγα με γκρουπακι αν με ξαναστειλουν κατω για εκλογες θα εχω ανεβοκατεβει 7 φορες μεσα σε εναμιση μηνα, εχω αηδιασει με αυτη την κατασταση και εχω κουραστει, θα επρεπε να δειξουν λιγο σεβασμο σε εμας που μας στελνουν 900 χιλιομετρα απο την οικογενεια μας. Αυτα.
Απο δευτερα μου λενε, περιμενουμε τα στρατιωτηκα ταχειδρομεια.
υπάρχει περίπτωση να πάρουμε μετάθεση πριν τις εκλογές;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης