Βάσεις - μόρια για Εμπορικό Ναυτικό (2012)
Σας παρακαλω οποιος μαθει ποτε θα βγουν οι βασεις ή βρει τις βασεις οταν βγουν για τα απολυτηρια να μας ενημερωσει που μπορουμε να τις βρουμε για να δουμε και εμεις τι καναμε
Ειχαν πει κατι για σημερα οτι θα βγαιναν αλλα δεν το βλεπω
Υπομονή, μπορεί να ανακοινωθούν / αναρτηθούν τα αποτελέσματα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.
Γνωρίζεται Ρε Αλάνια Πότε Μπορούμε Να Μάθουμε Σε ποια Πόλη Περάσαμε Ώστε Να Πάμε Να Κάνουμε Την Εγραφη; Ρωτάω Επιδη Μαζεύτηκαν Πολλά Μηνύματα Και δεν Μπόρεσα Να Καταλάβω. Είμαι Μέσω Πανελλήνιων Όχι Απολυτηρίου!
Αφου βγουν τα αποτελεσματα και με τα απολυτηρια θα συγκεντρωθουν ολα μαζι τα αποτελεσματα και απο πανελληνιες και απο απολυτηριο σε πινακες που θα τους ανακοινωσει το υπουργειο
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 12
Θα περιμένεις να βγουν και του απολυτηρίου τα αποτελέσματα, και ύστερα θα μάθεις
Διψάς χρυσάφι. Πάρε, ψάξε, μέτρα. Εδώ κοντά σου χρόνια αθάνατος να μένω, ως να μου γίνεις Μοίρα, Θάνατος και Πέτρα
Νικολέτα έγραψε:Θα περιμένεις να βγουν και του απολυτηρίου τα αποτελέσματα, και ύστερα θα μάθεις
οκ κουκλιτσα... Αν και ειμαι σιγουρος διωτι εχω καλη θεση δηλωσα μηχανιωνα απλα τι θα γινει οταν το μαθω θα χριαστει να παω στην σχολη για εγραφη;
- dimitris st
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Παιδια εχω απολυτηριο 11.8 και ειμαι πολυτεκνος εχω ελπιδες;
- thodoris94
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Απ οτι φαινεται απο δευτερα τωρα θα ξερουμε μαλλον... Παντως ηταν πολυ μεγαλη η ζητηση για αυτη το εμπορικο ναυτικο πριν 3-4 χρονια εμπαινες με 10 απολυτηριο και τωρα αν δν εχεις ενα 14+ ειναι και παλι δυσκολα
Κανενας για αεν μηχανικων μακεδονιας μονο εγω ;:pp
Οτι θελουν λενε στο υπουργειο ειχαν πει για πεμπτη με παρασκευει τους πηρα σημερα το πρωι εγω και μου ειπαν η σημερα η την δευτερα... Αντε βγαλε ακρη
Εγω εχω απολυτηριο 12,2 lower και ειμαι τριτεκνος. Τι λετε 8α περασω?
γιωργος7 έγραψε:Εγω εχω απολυτηριο 12,2 lower και ειμαι τριτεκνος. Τι λετε 8α περασω;
Ανετοτατα!
Λοιπον εδω θα δειτε τις περσινες βασεις μεσω απολυτιριου για να μν ρωτατε ολοι το ιδιο
http://kesyp.flo.sch.gr/www/images/stories/aen_2011-12.jpg
http://kesyp.flo.sch.gr/www/images/stories/aen_2011-12.jpg
Εγω απο ειδηκη κατηγορια περασα 9ος για πλοιαρχος μεσω παννεληνιων. Ο φιλος μου που εχει 15 απολυτηριο με lower λετε ειναι μεσα... ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης