Βάσεις - μόρια για Εμπορικό Ναυτικό (2012)
Παιδια μηπως γνωριζεται ο τελευτεος που μπηκε περσι αεν με απολυτηριο απο επαλ ομαδα α τι βαθμο ειχε;
γιατι γενικα ακουσα οτι ο τελευτεος ηταν με 14 αλλα απο τι ηταν απο γενικο η επαλ...
ευχαριστω
γιατι γενικα ακουσα οτι ο τελευτεος ηταν με 14 αλλα απο τι ηταν απο γενικο η επαλ...
ευχαριστω
Πεμπτη - παρασκευη τα αποτελεσματα μεσω απολυτιριου...
stiv έγραψε:Πεμπτη - παρασκευη τα αποτελεσματα μεσω απολυτιριου...
Που το διάβασες αυτό αρχηγέ;
Πηρε φιλαρακι μου στο υπουργειο και του το ειπαν
Εμενα απο το υπουργειο μου ειχαν πει απο Δευτερα. Τελοσπαντων... Ξερετε που θα δουμε τα αποτελεσματα για το απολυτηριο?
Η τριτεκνια τι πλεονεκτηματα δινει; Μορια?
- diplomaths
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 9
γιωργος έγραψε:Η τριτεκνια τι πλεονεκτηματα δινει; Μορια;
Στην ουσία, δεν σου δίνει έξτρα μόρια, αλλά μπαίνεις σε ειδική κατηγορία, η οποία έχει μικρότερη βάση
φέτος οι πλοίαρχοι στην κατηγορία τριτέκνων ήταν 400 μόρια μικρότερη, και στους μηχανικούς 100 μόρια μικρότερη
Γεια σας παιδια, θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις που μπορω να βρω το λινγκ με τους περσινους επιτυχοντες μεσω απολυτηριου για α. ε. ν! τελικα παρασκευη ή δευτερα θα βγουν τα αποτελεσμτατα μεσω απολυτηριου;
ευχαριστω!
ευχαριστω!
kai το υπουργειο μου φαινεται οτι θελει λεει σε αλλους λεει παρασκευει σε αλλους απο δευτερα καντε υπομονη λογικα απο δευτερα ουτε αυτοι δεν ξερουνε
Ο πινακας επιλαχωντων τι ειναι ;
Καλημερα σε ολους. Θα ηθελα να μαθω τι ειναι προτιμοτερο, να συνεχισω το φροντιστηριο για να εχω εξτρα πιθανοτητες να μπω σε αεν ή ειναι ας πουμε πχ 99% σιγουρο οτι θα μπεις με απολυτηριο (με καλους βαθμους). Για να μην δινουν οι δικοι μου 300 και κατι ευρω σε φροντιστηρια, οι οποιοι δεν ειναι και στην καλυτερη κατασταση οπως οι πιο πολλοι. Ευχαριστω
- diplomaths
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 9
@Θοδωρής. Αν έχεις απολυτήριο 9 χωρίς Αγγλικά, μην περιμένεις να μπεις. Δεν είναι καθόλου σίγουρο. Εξαρτάται τι βαθμούς έχεις
@stiv. Αν δεν εμφανιστεί κάποιος που πέρασε, καλούνται οι επόμενοι, που ναι μεν δεν περάσανε, αλλά επειδή αδιάσανε θέσεις λόγω αυτών που δεν εμφανίστηκαν για εγγραφή (πρέπει μέχρι 10 μέρες από τότε που τοιχοκολλούνται οι λίστες επιτυχόντων). Αυτοί που καλούνται λέγονται επιλαχόντες.
@ΚΩΣΤΑΣ. Εδώ θα βρεις τις λίστες με όλους τους επιτυχόντες πέρσι
@stiv. Αν δεν εμφανιστεί κάποιος που πέρασε, καλούνται οι επόμενοι, που ναι μεν δεν περάσανε, αλλά επειδή αδιάσανε θέσεις λόγω αυτών που δεν εμφανίστηκαν για εγγραφή (πρέπει μέχρι 10 μέρες από τότε που τοιχοκολλούνται οι λίστες επιτυχόντων). Αυτοί που καλούνται λέγονται επιλαχόντες.
@ΚΩΣΤΑΣ. Εδώ θα βρεις τις λίστες με όλους τους επιτυχόντες πέρσι
Ευχαριστω διπλοματη
Και σε περιπτωση που εισαι στο πινακα επιλαχωντων και περασεις επιδη καποιος δεν πηγε σε ειδοποιουνε;
Και σε περιπτωση που εισαι στο πινακα επιλαχωντων και περασεις επιδη καποιος δεν πηγε σε ειδοποιουνε;
Εγω εχω απολυτηριο 12,2 με lower και τριτεκνια. Με εχει φαει η αγωνια...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης