Βάσεις - μόρια για Εμπορικό Ναυτικό (2012)
Μιχος δεν μπορεις να ξερεις ποσο και αν θα ανεβουν οι βασεις γιατι οπως λες μπορει να εχουν δηλωση πανω απο 1000 για αεν ετσι ;
εγω θα σου πω οτι εχουν δηλωση και 2000 ατομα αν ολοι αυτοι εχουν γραψει χαλια δεν προκειτε να ανεβουν οι βασεις εξαρταται απο το τι εχει γραψει ο καθενας δεν μπορει και οι 1000 να εχουν γραψει τελεια μην λεμε κ οτι θελουμε καντε υπομοπνη μεχρι την δευτερα και θα τα μαθουμε ολα
εγω θα σου πω οτι εχουν δηλωση και 2000 ατομα αν ολοι αυτοι εχουν γραψει χαλια δεν προκειτε να ανεβουν οι βασεις εξαρταται απο το τι εχει γραψει ο καθενας δεν μπορει και οι 1000 να εχουν γραψει τελεια μην λεμε κ οτι θελουμε καντε υπομοπνη μεχρι την δευτερα και θα τα μαθουμε ολα
Το ότι έχουν δηλώσει τόσα άτομα την ΑΕΝ δεν σημαίνει κιόλας ότι θα περάσουν ή ότι δεν θα προτιμήσουν άλλες σχολές εκτός απο την ΑΕΝ τελικά. Όλα είναι πιθανά! Συνήθως σχεδόν όλοι περνάνε στις ΑΕΝ είτε μέσω πανελληνίων, είτε μέσω των άλλων 2 κατηγοριών (απολυτήριο και γλώσσα). Μην σας πιάνει αμόκ.
Με απολυτηριο 11.5 κ προφισενσι που δινει αλα 2 (συνολο 13.5) μηπως περναω μηχανικος; ευχαριστο πολυ

-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 6
Φιλε, λιγο δυσκολα τα πραγματα αλλα ποτε μην λες ποτε γιατι πολλοι δηλωνουν αεν αλλα λιγοι τελικα γραφονταιυπομονη μεχρι τη δευτερα, και εγω τα αποτελεσματα περιμενω για πλοιαρχος με 12400 μορια 
καλη τυχη

καλη τυχη

Σπάνια κατέληγα εκεί που ήθελα να πάω, αλλά πάντα κατέληγα εκεί που θα έπρεπε να είμαι
ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε:Με απολυτηριο 11.5 κ προφισενσι που δινει αλα 2 (συνολο 13.5) μηπως περναω μηχανικος; Ευχαριστο πολυ
Πιστεύω ότι έχεις αρκετές πιθανότητες φίλε μου. Το proficiency σου δίνει αρκετά μεγάλο αβαντάζ.
Ρε παιδια υπαρχει περιπτωσει να ξερουμε ποσα ατομα εχουν δηλωση αεν; Η οχι;
και κατι αλλο τα 955 ατομα πουπερνουν ειναι και απο γενικο λυκειο και απο επαλ ετσι;
και κατι αλλο τα 955 ατομα πουπερνουν ειναι και απο γενικο λυκειο και απο επαλ ετσι;
Εγω εδωσα πανελλαδικες απο γενικο λυκειο εβγαλα βαθμο 12.155 και ειμαι σε στην ειδικη κατηγορια των πολυτεκνων και εχω και λοουερ... Εχω βαλει πρωτη επιλογη μηχανικος... Υπαρχει περιπτωση να μην περασω;
Καλησπερα παιδια ! Θα ηθελα να σας κανω κ γω μια ερωτηση γιατι οσο περναει ο καιρος η αγωνια κορυφωνεται! Ειμαι απο επαλ, με 1674 μορια, και απολυτηριο 17. Πιστευω πως ειμαι μεσα αλλα ποτε δεν ξερεις με πρωτη επιλογη μηχανικος και μετα πλοιαρχος. Εσεις πως το βλεπετε; Ευχαριστω εκ των προτερων.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 12
Από ότι κατάλαβα ο 955 είναι μικτοί.(πανελλαδικές+απολυτήριο)
Διψάς χρυσάφι. Πάρε, ψάξε, μέτρα. Εδώ κοντά σου χρόνια αθάνατος να μένω, ως να μου γίνεις Μοίρα, Θάνατος και Πέτρα
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 6
Ναι μικτοί είναι
όποιος έχει όρεξη μπορεί να διαβάσει την προκήρυξη αναφέρει αναλυτικά πόσους παίρνει από πανελλήνιες και το ποσοστό θέσεων που θα καλύψουν οι απόφοιτοι
όποιος έχει όρεξη μπορεί να διαβάσει την προκήρυξη αναφέρει αναλυτικά πόσους παίρνει από πανελλήνιες και το ποσοστό θέσεων που θα καλύψουν οι απόφοιτοι
λενα έγραψε:Καλησπερα παιδια ! Θα ηθελα να σας κανω κ γω μια ερωτηση γιατι οσο περναει ο καιρος η αγωνια κορυφωνεται! Ειμαι απο επαλ, με 1674 μορια, και απολυτηριο 17. Πιστευω πως ειμαι μεσα αλλα ποτε δεν ξερεις με πρωτη επιλογη μηχανικος και μετα πλοιαρχος. Εσεις πως το βλεπετε; Ευχαριστω εκ των προτερων.
Άνετα είσαι μέσα μικρή.
Ρε παιδια τι δευτερα τι ωρα θα ανακοινοθουν ρτα αποτελεσματα;
Από τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας θα δίνονται στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου http://results.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο - Όνομα -Πατρώνυμο - Μητρώνυμο).
Ταυτόχρονα τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά και στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, στα οποία θα αναρτηθούν εντός της Δευτέρας. Επίσης τη Δευτέρα 27/08/2012 στις 10:00 θα ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε. Ε μη ελληνικής καταγωγής.
Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου http://results.minedu.gov.gr.
Πηγή : skai.gr
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 12
Του απολυτηρίου πότε ανακοινώνονται;
Διψάς χρυσάφι. Πάρε, ψάξε, μέτρα. Εδώ κοντά σου χρόνια αθάνατος να μένω, ως να μου γίνεις Μοίρα, Θάνατος και Πέτρα
Λογικά θα βγεί σχετική ανακοίνωση στο υπουργείο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες