Επιλαχόντες επαγγελματίες οπλίτες (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
energy
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 147

Δημοσίευση από energy »

m15a4c.q.b έγραψε:Αααα! Και επισης 2μερες μετα τν ορκομωσια πεφτει κυριακη! Ποιος θα μας ειδοποιησει ακριβως;

Απ'οτι εχω ακουσει θα καλεσουνε επιλαχοντες απο 16-20/3... Δηλαδη απο δευτερα!
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλησπερα. Η κοπελα μου ειχε βαλει βυσμα για να μπει με την τελευταια προκυρηξη Και την εβγαλαν ως επιλαχουσα. Για να καταλαβω και εγω υπαρχει περιπτωση με το ιδιο μεσο που ειχε βαλει στην αρχη για να μπει κατευθειαν να την παρουν τωρα ως επιλαχουσα; Δηλαδη μπορει το ονομα της να ηταν απο την αρχη στις καταστασεις για να μπει ως επιλαχουσα και οχι με τους επιτυχοντες; Αν μπορει καποιος και ξερει Παρακαλω να Μου απαντηση. Ευχαριστω

m15a4c.q.b
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από m15a4c.q.b »

Ρε παιδια να σας πω κ μια μεγαλη ανησυχια π εχω το κινητο π εδωσα στα χαρτια για εποπ το εχω αλλαξει και τα πρωινα λειπω αν δν με βρουν τι γινεται τοτε; Ας απαντησει καποιος ευχαριστω.

Anonymous

Νομιζω σου στελνουν και χαρτι στο σπιτι αλλα στο λεω με επιφυλαξει γιατι δεν ειμαι 100% σιγουρος. Μηπως ξερεις τιποτα για το θεμα που Γραφω παραπανω
m15a4c.q.b
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Φιλε ειναι πολυ πιθανο να μν ασχοληθηκε το βυσμα της κοπελας πολυ στην αρχη αλλα αν σαν επιλαχων ειναι πιο ευκολα γι'αυτον τα πραγματα το βυσμα τι της ειπε για το γεγονος οτι δν περασε κατευθειαν;
Anonymous

Φιλε και γω μεσον εβαλα αλλα ειμαι επιλαχουσα. Απο οτι μου ειπε θα ειμαι μεσα με τους επιλαχωντες! Τωρα δεν τους εχω και πολυ εμιστοσυνη!

m15a4c.q.b
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Και καλα κανεις κατερινα δν ξερω ουτε εναν που να του ειπε το βυσμα οτι δν θα ειναι μεσα ασε ολοι τα ιδια λενε... Υπομονη και επιμονη θελει καλη επιτυχια σου ευχομαι!
Anonymous

Αυτο που της ειπαν ειναι πως το συγκεκριμενο πολιτικο γραφειο ειχε σπρωξει πολλα ατομα στην προηγουμενη προκυρηξη και ετσι ειχαν σειρα αλλα πολιτικα γραφεια πρωτα. Παντως κατερινα δικαιο εχεις. Δεν ειναι να τους εχεις και πολυ εμπιστοσυνη απο την στιγμη μαλιστα που στην περιπτωσει της κοπελας μου μεσολαβει τριτο ατομο; Αλλα δεν μπορεις να κανεις και τιποτα αλλο απο το να ελπιζεις

m15a4c.q.b
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Παντως παιδια μειναν λιγες μερες και θα δουμε αντε γιατι δν τη παλευω αλλο ετσι ειναι τελικα πολυ ψυχοφθορο να εισαι επιλαχων... Αχ...
Anonymous

Στην ελλαδα εισαι φιλε. Αυτη η γραφειοκρατεια θα μας φαει. Τελικα αυτο που διαβασα για 16 με 20 μαρτιου Θα αρχισουν να φωναζουν τους επιλαχοντες Ειναι σιγουρο; Παντως σου ευχομαι να σε φωναξουν τελικα και να μην παει τσαμπα η αναμονη και η ταλαιπωρια σου

m15a4c.q.b
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Σ'ευχαριστω φιλε μου ναι ισχυει μεχρι τις 20 του μηνος και γω ευχομαι σε ολους οσους περνανε τα ιδια με μενα να τους παρουν αφου το θελουν και σε οσους το εχουν αναγκη βεβαια καλα αποτελεσματα λοιπον...
energy
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από energy »

no name έγραψε:Καλησπερα. Η κοπελα μου ειχε βαλει βυσμα για να μπει με την τελευταια προκυρηξη Και την εβγαλαν ως επιλαχουσα. Για να καταλαβω και εγω υπαρχει περιπτωση με το ιδιο μεσο που ειχε βαλει στην αρχη για να μπει κατευθειαν να την παρουν τωρα ως επιλαχουσα; Δηλαδη μπορει το ονομα της να ηταν απο την αρχη στις καταστασεις για να μπει ως επιλαχουσα και οχι με τους επιτυχοντες; Αν μπορει καποιος και ξερει Παρακαλω να Μου απαντηση. Ευχαριστω

Νο ναμε. Οσοι επιτυχοντες μπηκα 26/1 μπηκαν με τα μορια τους..
Και τους Επιλαχοντες θα τους βαλει το μεσον τους. Σε αυτο ειμαι 100% σιγουρη γιατι κανενας πολιτικος δν βαζει το κεφαλι του στον τορβα για κανεναν μας!
Το μεσον θα δωσει τα ονοματα που εχει κ ετσι θα μπει.. Συνηθως τα ονομα που ειναι να περασουν (μιλαω για τους επιλαχοντες) ειναι σημειωμενα με κοκκινο κτλ Εικόνα
energy
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από energy »

κατερινα έγραψε:Φιλε και γω μεσον εβαλα αλλα ειμαι επιλαχουσα. Απο οτι μου ειπε θα ειμαι μεσα με τους επιλαχωντες! Τωρα δεν τους εχω και πολυ εμιστοσυνη!

κατερινα Κ εγω εβαλα μεσον και μου ειπε οτι τα πραγματα ειναι θετικα και ειμαι 100% μεσα κ να περιμενω να με καλεσουν.. Αλλα ουτε κ εγω τους εχω εμπιστοσυνη!Εικόνα
epopina87
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από epopina87 »

Γεια χαρα

μιλισα με το βισμα μου και μου ειπε πος ακομα δεν τους εχει δοσει απο το γες στους βουλευτες το οκ για το ποσοστο ποσα ατομα θα μπουνε και θα βαλει καθε βουλευτης

εσας τι σας λεει το δικο σας βισμα ισχυουν αυτα η ειναι μπαρουφες;

energy
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από energy »

Εποπινα87 διαβασε λιγο πιο πανω τη εγγραψα στην κατερινα..
Το δικο μου μεσον δν μου ειπε τπτ τετοιο!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης