Βάσεις - μόρια για Εμπορικό Ναυτικό (2012)

Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
tzo_

Δημοσίευση από tzo_ »

Είμαι απόφοιτος Γενικού Λυκείου. Τι βαθμός απολυτηρίου χρειάζεται για να εισαχθεί κάποιος στις ΑΕΝ κάνοντας αίτηση αποφοίτων;
tzo__

Δημοσίευση από tzo__ »

Είμαι απόφοιτος Γενικού Λυκείου. Τι βαθμός απολυτηρίου χρειάζεται περίπου, για να εισαχθεί κάποιος στις ΑΕΝ κάνοντας αίτηση αποφοίτων;
Άβαταρ μέλους
diplomaths
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από diplomaths »

tzo, με 17 και πάνω. Από εκεί και πέρα θα σε βοηθούσε κάποιο πτυχίο αγγλικων
Εδώ θα βρείτε όλα τα νέα που αφορούν τις στρατιωτικές σχολές... και για ερωτήσεις, η ομάδα μας στο facebook
tzo_

Δημοσίευση από tzo_ »

Ευχαριστώ για την πλροφόρηση! Από τη μία μου φένεται "τρελό", σχολές που έχουν μικρή βάση στις Πανελλαδικές να χρειάζονται τόσο μεγάλο βαθμό απολυτηρίου, αλλά από την άλλη, νομίζω πως αυτό συμβαίνει λόγω της μεγάλης ζήτησης πλέον για τις ΑΕΝ.
Άβαταρ μέλους
thodoris94
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από thodoris94 »

Καλησπερα και απο μενα... Απο δευτερα θα παω σε λιμενικο για να παρω το χαρτι να περασω απο υγειονομικες εξετασεις... Θελω να παω για μηχανικος στο εμπορικο ναυτικο... Εδωσα πανελληνιες δεν τα πηγα και πολυ καλα βαρια βαρια 1000 μορια ειμαι απο επαλ α ομαδα και εχουμε αλλες βαθμολογιες... Εχω ενα απολυτηριο στο 16... Πως το βλεπετε φετος με της βασης μεσω απολυτηριου η μεσω πανελληνιες εχω καποιες ελπιδες για να μπω σε καποια σχολη;
Άβαταρ μέλους
diplomaths
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από diplomaths »

Κάνε την αίτηση και για τις δύο επιλογές, και μέσω πανελληνίων και με απολυτήριο, και μπορεί κάτι να πιάσεις. Όπως τα λες και συ, είναι διαφορετικά στο ΕΠΑΛ, είναι άλλες οι βαθμολογίες
Εδώ θα βρείτε όλα τα νέα που αφορούν τις στρατιωτικές σχολές... και για ερωτήσεις, η ομάδα μας στο facebook
γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Δυστυχως δεν βρισκω απαντηση στο ερωτημα μου. Θα εχω απολυτηριο γυρω στο 15 εχω lower ειμαι και τριτεκνος. Θελω να μου πειτε αν εχω καλες ελπιδες για εισαγωγη μου ως μηχανικος στο εμπορικο ναυτικο. Παρεπιπτοντως εβγαλα 6600 μορια απο τις πανελληνιες. Ευχαριστω περιμενω απαντηση
ste

Δημοσίευση από ste »

Καλησπερα κατα αρχην... Θελω να περασω εμπορικο ναυτικο με απολυτηριο λυκειου ΕΠΑΛ πιστευω θα βγαλω γυρω στο 16-17 εχω ελπιδες; Και κατι 2ο εχω και απο το σχολειο πτυχειο ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ υπαρχει τπτ ++ με αυτο; Ευχαριστω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Greek_Army »

ste έγραψε:Και κατι 2ο εχω και απο το σχολειο πτυχειο ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ υπαρχει τπτ ++ με αυτο; Ευχαριστω

όχι

Άβαταρ μέλους
thodoris94
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Γεια σας... Βλεπω οτι υπαρχει μεγαλη ζητηση για την σχολη και οτι υπαρχει μια περιπτωση να αναιβουν οι βασεις... Στην προκυρηξη Λεει οτι μεσω απολυτηριου... Καλύπτει ποσοστό 20% του αριθμού εισακτέων και περιλαμβάνει υποψηφίους/ιες αποφοίτους Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑΣ Α΄) ... Και κατι ακομη βρηκα ενα αρχειο που λεει ποια ατομα περασαν μεσω απολυτηριου για το 2011 και ειχε μορια σε μια κλιμακα απο 7.000 μεχρι 17.000... Αυτα τα μορια πως τα υπολογιζουν απο το απολυτηριο...

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ο τελικός βαθμός επιλογής προκύπτει από τον Γενικό Βαθμό του

απολυτηρίου τίτλου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που κατέχει ο υποψήφιος

προσαυξημένο κατά 1.000,1.500 ή 2.000 μόρια για τυχόν γνώση της Αγγλικής Γλώσσας

(όπως αναλυτικά αναφέρεται στη παρ.2.6. Του κεφαλαίου ΣΤ και στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α) και

από 1.200 έως 5.400 μόρια από Θαλάσσια Υπηρεσία (2μηνη έως 9μηνη) που τυχόν έχει

πραγματοποιηθεί (όπως αναλυτικά αναφέρεται στη παρ.2.5. Του κεφαλαίου ΣΤ).

Άβαταρ μέλους
thodoris94
Στρατιώτης
Στρατιώτης

http://kesyp.flo.sch.gr/www/index.php/2008-12-31-17-46-17/2010-01-10-18-13-07/690--2011-2012
δηλαδη εγω που εβγαλα 16 απολυτηριο θα εχω 16.000 μορια γτ αν δειτε σε αυτη την σελιδα που δειχνει τους επιτυχοντες του 2011 τα αρχεια μεσα γραφουν και μορια
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δεν ξέρω ρε φίλε, βαριέμαι να κάθομαι να ψάχνω για τα μόρια, αυτό που σου έδωσα το γράφει μέσα στην προκήρυξη
γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Γεια σας δεν μπορω να σας περιγραψω την ταλαιπωρια μου αυτες τις μερες. Πειτε μου σας παρακαλω εαν με απολυτηριο 13 με lower και με τριτεκνια μπορω να περασω μηχανικος. Ευχαριστω και περιμενω την απαντηση σας.
Κατερινα

Δημοσίευση από Κατερινα »

Σε καταλαβαιιιινωω... εχω απολυτηριο 14.9 lower michigan και ielts 5.5(πραγματικα πολυ δυνατο βρετανικο πτυχιο) ... επισης ειμαι και εγω τριτεκνη!! αναλογως τις θεσεις ειναι παντως... κανεις δεν ξερει... υπομονη και θα δουμε!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης