Βάσεις - μόρια για Εμπορικό Ναυτικό (2012)
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 6
Οκ διπλωμάτη, ευχαριστώ, α αν επιτρέπεται εσυ εχεις καποια σχεση με το εμπορικο ναυτικο; Δηλαδη, εισαι πλοιαρχος; Μηχανικος ;
Σπάνια κατέληγα εκεί που ήθελα να πάω, αλλά πάντα κατέληγα εκεί που θα έπρεπε να είμαι
Μαριος εχεις μεγαλο δικιο εγω πηγενα φροντηστηρια και τα θεματα που πευτουν δεν βλεπονται οκ τα μαθημτικα ητανε πιο οκ αλλα και παλη τσιμπιμενα οποτε και εγω εκει το δινω καμενο χαρτι η πανελληνιες τελος πανον ευχαιστω πολυ για την απαντηση φιλε :)
Παιδια εγω μπηκα περυσι στην αεν μηχανικων... Και αυτο χωρις πανελληνιες αλλα με το απολυτηριο μου... Και αυτο γιατι επαναπαυθηκα (στο διαβασμα για πανελληνιες) εχοντας στο μυαλο μου πως αποκλειεται το γεγονος να ανεβει τοσο η βαση στους μηχανικους αεν... Και να που επεσα εξω... Το 2010 η βαση ηταν γυρω στα 2.500 μορια... Το 2011 (η χρονια μ δλδ) ανεβηκε στα 8.500!!! Αυξηθηκε κατα 6 χιλιαδες μορια παιδια... Οποτε μν ειστε σιγουροι για τπτ... Αν και γω πιστευω πως μπορι να ανεβει και αλλο δυστυχως... Μια η κριση της εποχης μας που μεγαλωνει, μια η περικοπη σιτησης, μια τα ενδεχομενα να κλεισουν ορισμενες αεν... Ε δεν θελει σκεψη πολυ... Παντως δν ειναι και σιγουρο παιδια... Υποθεσεις κανω
Γεια σας παιδια απο οτι ειδα και ποιο πανω γνωριζετε αρκετα πραγματα για το εμπορικο ναυτικο και θελω να σας κανω μια ερωτηση. Εγω απο οτι ειδα στην προκυρηξη για Αυτούς Που παν με απολυτηριο λυκειου αν εχουν θαλασσια υπηρεσια παιρνουν καποια μορια σαν μπονους και επειδη εγω δεν γνωριζω τιποτα για αυτο οποιος ξερει κατι ας μου πει γιατι ειμαι ασχετος! Η καθε πληροφορια ειναι Χρήσιμη γιατι εγω δεν γνωριζω τιποτα για την θαλασσια υπηρεσια. Εγω εχω Απολυτήριο 14 και αμα παω μονο με αυτο λογικα δεν Μπαίνω Με τιποτα
- diplomaths
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 9
Με την θαλάσσια υπηρεσία Βασίλη, αν πας με απολυτήριο, και έχεις εργασθεί σε πλοίο, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που τίθενται (θα βρεις εδώ την προκήρυξη), τότε παίρνεις παραπάνω μόρια. Άρα αφού δεν έχεις εργασθεί καθόλου σε πλοίο, θα πρέπει να εργασθείς από αύριο, μέχρι 31/07/2012 σε πλοίο. Για κάθε μέρα, παίρνεις 20 μόρια (με άριστα το 20.000) Θα πρέπει να είναι όμως η εργασία από 60 μέχρι 270 μέρες, άρα αν λάβεις υπόψιν σου πως πρέπει να είναι 60 μέρες, και τελευταία μέρα μπορεί να είναι η 31/07/2012, τότε είναι αδύνατο να το ακολουθήσεις, ακόμα και αν σε πάρει σε πλοίο κάποια εταιρία από την Δευτέρα. Αν θες, μπορείς να ψάξεις για εργασία σε πλοίο φέτος, ώστε του χρόνου, να έχεις μαζέψει μέρες άρα και μόρια
-
- Υποδεκανέας
Εγω παιδια θα παω με πανελληνιες αλλα για παν ενδεχομενο θα παω και με απολυτηριο λυκειου και proficiency στα αγγλικα, γι' αυτο θα ηθελα να μαθω πως υπολογιζουμε τα μορια που παιρνουμε για εισαγωγη με απολυτηριο;
Σπάνια κατέληγα εκεί που ήθελα να πάω, αλλά πάντα κατέληγα εκεί που θα έπρεπε να είμαι
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 12
Αν πάω με απολυτήριο, το δίπλωμα σκάφους θα μετρήσει σε κάτι;
Διψάς χρυσάφι. Πάρε, ψάξε, μέτρα. Εδώ κοντά σου χρόνια αθάνατος να μένω, ως να μου γίνεις Μοίρα, Θάνατος και Πέτρα
Γεια σας παιδια. Οπως και εσεις εχω πολυ αγχος με αυτα. Θελω να περασω πλοιαρχος. Τελειωσα το γενικο λυκειο φετος στο πρωτο τετραμηνο 15 και στο δευτερο 16 εχω lower michigan και edexcel τα οποια προσθετουν 1500 μορια απ οτι λεει η προκυρηξη. Και κατι αλλο. Ειμαι θεωρητικη κατευθυνση υπαρχει προβλημα γι αυτο; . ευχαριστω περιμενω απαντηση σας.
- diplomaths
- Υπολοχαγός
@Φιουτσιερκαπταινκοστας (το γράφω έτσι επειδή αν το γράψω με λατινικούς χαρακτήρες το σύστημα το θεωρεί greeklish και το σβήνει)
αν έχεις απολυτήριο 16.3 και λόουερ (δηλαδή +1000 όπως λέει η προκήρυξη) ο βαθμός απολυτηρίου γίνεται 16300, και μετασχηματίζεται σε 17300 (17.3)
Αν έχεις απολυτήριο 17.7 και αντβάνσντ, τότε θα έχεις 17700+1500=19200 (19.2)
Αν έχεις απολυτήριο 18.5 και προφίσιενσυ, τότε θα έχεις 18500+2000=>20000 (20)
Δεν γίνεται να τα περιγράψει κάποιος πιο αναλυτικά.
@Νικολέτα, όχι το δίπλωμα σκάφους δεν σε βοηθάει καθόλου στα μόρια, μόνο δίπλωμα γνώσης αγγλικής από το επίπεδο Β2 (λοουερ) και πάνω, ή αν έχεις αποφοιτήσει από αγγλόφωνο σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οπότε και εκεί παίρνεις μόρια σαν να είχες δίπλωμα, και η άλλη περίπτωση είναι να έχεις εργασθεί σε καράβι από 60 μέχρι 270 μέρες σε καράβι, με τις μέρες να μετράνε μέχρι τις 31/07/2012 και για κάθε μέρα σου δίνουν 20 μόρια (στα 20.000)
Οτιδήποτε άλλο σχετικό με αυτό, ρωτήστε όπως λέει και ο Greek_Army στο ξεχωριστό θέμα για την προκήρυξη
αν έχεις απολυτήριο 16.3 και λόουερ (δηλαδή +1000 όπως λέει η προκήρυξη) ο βαθμός απολυτηρίου γίνεται 16300, και μετασχηματίζεται σε 17300 (17.3)
Αν έχεις απολυτήριο 17.7 και αντβάνσντ, τότε θα έχεις 17700+1500=19200 (19.2)
Αν έχεις απολυτήριο 18.5 και προφίσιενσυ, τότε θα έχεις 18500+2000=>20000 (20)
Δεν γίνεται να τα περιγράψει κάποιος πιο αναλυτικά.
@Νικολέτα, όχι το δίπλωμα σκάφους δεν σε βοηθάει καθόλου στα μόρια, μόνο δίπλωμα γνώσης αγγλικής από το επίπεδο Β2 (λοουερ) και πάνω, ή αν έχεις αποφοιτήσει από αγγλόφωνο σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οπότε και εκεί παίρνεις μόρια σαν να είχες δίπλωμα, και η άλλη περίπτωση είναι να έχεις εργασθεί σε καράβι από 60 μέχρι 270 μέρες σε καράβι, με τις μέρες να μετράνε μέχρι τις 31/07/2012 και για κάθε μέρα σου δίνουν 20 μόρια (στα 20.000)
Οτιδήποτε άλλο σχετικό με αυτό, ρωτήστε όπως λέει και ο Greek_Army στο ξεχωριστό θέμα για την προκήρυξη
-
- Υποδεκανέας
Οκ, ακριβως αυτο ζητουσα, ευχαριστω πολυ διπλωματη
- diplomaths
- Υπολοχαγός
Γιώργο, αν πας μέσω απολυτηρίου, δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Το lower σου προσθέτει 1000 μόρια, το edexcel δεν γνωρίζω, αλλά αν το έχει η προκήρυξη στην λίστα με τα 1500 τότε είσαι οκ. Σου προτείνω να το βάλεις στο μηχανογραφικό σου, και να κάνεις αίτηση και μέσω πανελληνίων, για σιγουριά
Εχω και michigan και edexcel. Μου ειπαν οτι το michigan δινει 1500 μορια. Επισης ειμαι και τριτεκνος. Πιστευεις οτι υπαρχει προβλημα επειδη ειμαι θεωρητικη κατευθυνση?
Μαγκες ολα αφτα ειναι ***** Φετος στιν Αεν τηα μπουν περιπου στα 1.000 Ατομα και για την ακριβια 955 Και το να ανεβου οι βασεις στο χεριμας ειναι αναλογος το τι εχουμε γραψη. Περισι ηταν 9.500 μορια λογια φετος τηα παει γιρο στο 11,000μακαρι να πεσι παιδια για τη και εγω δινο αλα ετση οπως εχουν γινει τα πραγματα αστα καλι επιτιχια ρε παιδια...
Κοιταχτε παιδια θα συμφωνησω με μερικουσ μην ανχωνεστε για ΤΠτ ολα θα κριθουν απο το πως εχουμε γραψει και απο εκει κ περα θα βγουν και οι βασεις και φετος εδωσα ! οσο για το απολυτιριο εγω κατι ακουσα οτι περσυ ηταν στο 14 και φετος πηγε στο 15 δεν ειμαι 100% σιγουρος ! και τα θεματα φετος δεν ηταν αρκετα ευκολα οποτε καντε υπομονυ και αυχομαι σε ολους σας καλη επιτυχια και μην ανχωνεστε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης