Βάσεις - μόρια για Εμπορικό Ναυτικό (2012)

Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΕΛΕΝΗ

Δημοσίευση από ΕΛΕΝΗ »

Γεια σας εχω απολυτιριο με 14+πολιτεκνεια+lower εχω πολες πιθανοτιτες να μπω με το απολυτιριο?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΕΛΕΝΗ έγραψε:Γεια σας εχω απολυτιριο με 14+πολιτεκνεια+lower εχω πολες πιθανοτιτες να μπω με το απολυτιριο;

Μόλις στο παραπάνω μήνυμα απαντάω στο ίδιο ερώτημα του φίλου. Εάν θέλεις μπές στον κόπο να το διαβάσεις και θα καλυφθείς.

Νικολέτα!!

Δημοσίευση από Νικολέτα!! »

Εγώ πιστεύω πως θα ανεβούν κατά πολύ... Γιατί έχουν δηλώσει πάνω από 1000 άτομα φέτος για τις σχολές ΑΕΝ... Και δε νομίζω "απλά" να το δήλωσαν... Για να δήλωσαν τόσοι πολλοί σημαίνει ότι τουλάχιστον οι περισσότεροι το έχουν βάλει στόχο να μπούν...
νικολέτα!!!

Δημοσίευση από νικολέτα!!! »

Εγώ πιστεύω θα ανεβούν κατά πολύ... Φέτος δήλωσαν πάνω από 1000 άτομα για τις σχολές ΑΕΝ... Και αποκλείεται όλοι να το δήλωσαν "έτσι απλά"... Οι περισσότεροι θα έχουν σκοπό να μπούν...
futurecaptainkostas

Δημοσίευση από futurecaptainkostas »

Εγω δινω φετος και νομιζω πως μπορει να αυξηθουν λιγο οι βασεις, το πολυ +1000 μορια, αφου οι θεσεις εισακτεων για αεν ειναι περιπου 800+ ατομα, και επιπλεον, λιγοι ειναι αυτοι που σκεφτονται να την δηλωσουν και τελικα θα πανε αφου η θαλασσσα πολλους φοβιζει. Εγω παλι ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα μπω στους πλοιαρχους, αλλα μεχρι τελευταια στιγμη θα το σκεφτομαι, οπως και πολλοι αλλοι.
Jonh

Δημοσίευση από Jonh »

Νικολέτα! έγραψε:... Γιατί έχουν δηλώσει πάνω από 1000 άτομα φέτος για τις σχολές ΑΕΝ
που εμαθες ποσα ατομα δηλωσαν;

giannis

Δημοσίευση από giannis »

Αν βγάλω 16 στο απολυτήριο χωρίς κάποιοπτυχίο αγγλικών πόσες πιθανότητες έχω για να μπά στις Α. Ε. Ν?
Jonh

Δημοσίευση από Jonh »

giannis έγραψε:Αν βγάλω 16 στο απολυτήριο χωρίς κάποιοπτυχίο αγγλικών πόσες πιθανότητες έχω για να μπά στις Α. Ε. Ν;

89%...

FutureCaptainKostas
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από FutureCaptainKostas »

Με τα θεματα που επεσαν χθες στη φυσικη, δεν ξερουμε τι μπορει να γινει, αλλα πιθανοτερο το βλεπω να πεσουν λιγο οι βασεις
Σπάνια κατέληγα εκεί που ήθελα να πάω, αλλά πάντα κατέληγα εκεί που θα έπρεπε να είμαι
θανος

Δημοσίευση από θανος »

Καλησπερα θελω να μπω ΑΕΝ Μηχανικων. Θα παω με πανελληνιες αλλα εχω απογοητευτη γιατι βλεπω να βγαζω 8-9 χιλιαδες μορια :' (. Φετος α, β τετραμηνο εβγαλα 15,5 μεσο ορο δεν εχω καποιο πτυχιο αλλα να μιλησω ξερω κανονικα αν παιζει καποιο ρολο. Πιστευετε οτι εχω καμια ελπιδα με απολυτηριο αμα δεν πιασω τα μορια;(και ακομα παιζει ρολο η μοιωπια στους μηχανικους; )
Marios

Δημοσίευση από Marios »

Δυστυχως απ'οτι φαινεται θα ανεβουν αρκετα οι βασεις αλλα και τελικα ισως να μην βγει προκυρηξη για εισαγωγη με απολυτηριο, καθως ο αριθμός σπουδαστών/σπουδαστριών που θα εισαχθούν στις Α. Ε. Ν. Πλοιάρχων και Μηχανικών κατά το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 ανέρχονται σε 840, και απ'οτι ειπε ενα αλλο μελος εχουν δηλωσει πανω απο 1000

αν καποιος γνωριζει κατι αλλο να μας ενημερωσει.

επισης με βαθμο δευτερου τετραμηνου 17.1 και λοουερ τι ελπιδες εχω;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από D.Y.K »

Marios έγραψε:

επισης με βαθμο δευτερου τετραμηνου 17.1 και λοουερ τι ελπιδες εχω;

Φίλε μου ο βαθμός του τετραμήνου καλός είναι, αλλά το θέμα είναι (δεδομένου ότι θα ισχύσου και τα παραπάνω που αναφέρεις) να γράψεις καλά και στις Πανελλήνιες για να πετύχεις.
FutureCaptainKostas
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από FutureCaptainKostas »

1) πως γινεται αυτο το ατομο να γνωριζει ποσα ατομα εχουν δηλωσει να ειναι υποψηφιοι για εμπορικο ναυτικο;και 2) απο αυτα τα υποτιθεμενα αυτα 1000 ατομα δεν γνωριζεις ποσα προτιθενται να δηλωσουν τελικα ναυτικο, απλως το βαζουν για να εχουν περισσοτερες επιλογες

Σπάνια κατέληγα εκεί που ήθελα να πάω, αλλά πάντα κατέληγα εκεί που θα έπρεπε να είμαι
Marios

Δημοσίευση από Marios »

ΝΑι δεν διαφωνω, οντως καθε χρονο αλλα δηλωνουν και αλλου πανε... Με την ανεργια που εχει πεσει φετος ομως και εκει που θα πανε οι βαθμοι των γραπτων με την φετινη δυσκολια σχεδων σιγουρα θα ειναι πολλοι περισσοτεροι αυτοι που τελικα θα πανε...

Κυριε D.Y.K. Εννοουσα αν ειμαι καλα για να μπω με απολυτηριο. Με τις πανελλαδηκες ειναι καμενο χαρτι φετος... Ειναι γεγονος οτι μονο οι θεωριτικοι γραφουν... Θετικοτεχνολογικοι κοπανανε απαντες τα κεφαλια τους... Ειτε εχουν κανει ειτε οχι φροντηστηριο... Και εγω δεν εχω κανει...
Άβαταρ μέλους
diplomaths
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από diplomaths »

Θάνο, με απολυτήριο, το βλέπω δύσκολο. Κάνε ότι μπορείς στα μαθήματα στις πανελλήνιες που απομένουν
ΚαπταινΚώστα,1) μην πιστεύεις ότι σου λένε, είναι αδύνατον να ξέρει κάποιος πόσοι θα κάνουν αίτηση στην προκήρυξη που δεν έχει ακόμα βγει.
2) Αν αυτός που το άκουσες, εννοούσε πόσοι το δήλωσαν στην αίτηση για συμμετοχής στις πανελλήνιες, τότε θα μπορούσε να το μάθει, γιατί άνθρωποι τα επεξεργάζονται αυτά, οπότε θα μπορούσε να το μάθει από κάποιον. Όντως αυτός ο αριθμός όποιος και να είναι, δεν παίζει καθόλου ρόλο, γιατί αυτοί που μετράνε είναι αυτοί που θα κάνουν αίτηση στην προκήρυξη
Εδώ θα βρείτε όλα τα νέα που αφορούν τις στρατιωτικές σχολές... και για ερωτήσεις, η ομάδα μας στο facebook
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης