Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
christos

Δημοσίευση από christos »

Παιδα καλη επιτυχια σε ολους καταρχην. Αυτο που θελω να ρωτησω εγω, αν καποιος εχει παρομοια εμπειρια... Σε περιπτωση που επιτυχεις, πως σε ειδοποιουν; Μεσω της σελιδας τους, τηλεφωνικα, με email; Δεν εχω ιδεα! Ευχαριστω!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Greek_Army »

christos έγραψε:Παιδα καλη επιτυχια σε ολους καταρχην. Αυτο που θελω να ρωτησω εγω, αν καποιος εχει παρομοια εμπειρια... Σε περιπτωση που επιτυχεις, πως σε ειδοποιουν; Μεσω της σελιδας τους, τηλεφωνικα, με email; Δεν εχω ιδεα! Ευχαριστω!

Τηλεφωνικά αλλά έχει μέλλον ακόμα η προκήρυξη θα βγούνε νέοι πίνακες μετά τις ενστάσεις και θα αρχίζουν να ειδοποιούν, μπορείς να διαβάσεις το θέμα των επιτυχόντων της προηγούμενης προκήρυξης για να πάρεις μια εικόνα

Άβαταρ μέλους
AK-47_Kalashnikov
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από AK-47_Kalashnikov »

140 κάτι... Κατηγορία Γ - ΟΔΗΓΟΙ... Με απολυτήριο ΤΕΕ Β' Κύκλου μέσα δεν είμαι ορέ η με γελούν τα μάτια μου... ; Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

AK-47_Kalashnikov έγραψε:140 κάτι... Κατηγορία Γ - ΟΔΗΓΟΙ... Με απολυτήριο ΤΕΕ Β' Κύκλου μέσα δεν είμαι ορέ η με γελούν τα μάτια μου... ;Εικόνα

σωστά είσαι στους προσωρινούς επιτυχόντες!

Άβαταρ μέλους
AK-47_Kalashnikov
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Greek_Army έγραψε:
AK-47_Kalashnikov έγραψε:140 κάτι... Κατηγορία Γ - ΟΔΗΓΟΙ... Με απολυτήριο ΤΕΕ Β' Κύκλου μέσα δεν είμαι ορέ η με γελούν τα μάτια μου... ;Εικόνα

σωστά είσαι στους προσωρινούς επιτυχόντες!

Ευχαριστώ Greek_Army και είχα ένα άγχος για το τη παίζει με τα απολυτήρια ΤΕΕ, ΕΝΙΑΙΟΥ, ΕΠΑΛ...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Έλεος όχι άλλο κάρβουνο, λυπήσουμε ! Εικόνα
toubano

Δημοσίευση από toubano »

Ψάξε ψάξε, τι σκατά τόσο δύσκολο είναι μωρέ; Στην ενότητα της πυροσβεστικής θα το βρεις

greek_army

Άβαταρ μέλους
AK-47_Kalashnikov
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Greek_Army έγραψε:Έλεος όχι άλλο κάρβουνο, λυπήσουμε !Εικόνα

χαχαχαχα πλάκωσε δουλίτσα στο φόρουμ με τόσες προκηρύξεις και σε καταλαβαίνω... Εικόνα
ΤΟΜΙΣ

Δημοσίευση από ΤΟΜΙΣ »

Μαγκες 346 στους οδηγους μεσα δεν ειμαι
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μέσα είσαι
Άβαταρ μέλους
aek21
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από aek21 »

Παιδες λετε να εχουμε καμια εξελιξη για αθληματα η βιαζομαι; Τωρα που βγηκανε οι τελικοι πινακες επεσε σιγη στο φορουμ τι εγινε, βγηκατε ολοι για προπονηση.
ΔΕΑ

Δημοσίευση από ΔΕΑ »

Κύριοι επειδή δουλεύω ήδη ως πενταετής και πέρασα και στους 725, μέσω του εσωτερικού δικτύου της πυροσβεστικής σας ενημερώνω ότι εχεί βγει διαταγή στις 15/10/2012 που ορίζει τους αξιωματικούς που θα συμμετέχουν στις επίτροπες για τα αθλήματα!
Άβαταρ μέλους
aek21
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από aek21 »

Δλδ τι σημαινει αυτο ρε ΔΕΑ οτι υπαρχει περιπτωση να μας καλεσουν πριν τελη οκτωμβρη; Απο μερα σε μερα μας φωναζουν για καρτελες?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΔΕΑ έγραψε:Κύριοι επειδή δουλεύω ήδη ως πενταετής και πέρασα και στους 725, μέσω του εσωτερικού δικτύου της πυροσβεστικής σας ενημερώνω ότι εχεί βγει διαταγή στις 15/10/2012 που ορίζει τους αξιωματικούς που θα συμμετέχουν στις επίτροπες για τα αθλήματα!

Αν γνωρίζεις πόσα παιδιά θα δώσουν από τους πενταετής στους 725 καλό θα ήτανε να μας κάνεις μια ενημέρωση στο θέμα των Επιλαχόντων .

Και γενικά όποιος έχει τέτοιες απορίες να τις γράφει εκεί, δεν είναι και τόσο δύσκολο.
ΔΕΑ

Δημοσίευση από ΔΕΑ »

aek21 έγραψε:Δλδ τι σημαινει αυτο ρε ΔΕΑ οτι υπαρχει περιπτωση να μας καλεσουν πριν τελη οκτωμβρη; Απο μερα σε μερα μας φωναζουν για καρτελες;

Εφόσον γίναν και οι επιτροπές σημαίνει ότι προχωράει, τώρα το πότε θα μας καλέσουν θα δείξει...
Επίσης δεν ξέρουμε τι θα γίνει με εμάς που δώσαμε αθλήματα και τα σχετικά Όλα πέρσι και δουλεύουμε ήδη ως πενταετούς υποχρέωσης Γιατί όσα παιδιά από εμάς περάσαν στην προκύρηξη των αξιωματικών δεν δώσαν αθλήματα ξανά!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης