Βάσεις - μόρια για Αστυφυλάκων (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
mpampis

Δημοσίευση από mpampis »

hartspi έγραψε:
gregory-90 έγραψε:Για επαλ μιλαω φιλε. Για το γενικο πιστευω 15000-16000

Λες ρε φιλε να παει τοσο; Εχεις βρει κανεναν αλλον που να εχει γραψει πανω απο 1878; Γιατι εγω ακομα δεν εχω βρει. Τι να πω; Μακαρι να παει 1850 να ειμαστε ολοι (ολοι εμεις που μιλαμε εδω) μεσα...

καποτε (περσυ) μιλουσα κ εγω εδω μεσα Εικόνα... Μπηκα ξανα να θυμηθω το αγχος π περνουσα... Ειναι μια δυσκολη χρονια φετος για σας, λογο των λιγων ατομων π περνει φετος απο επαλ α... Να μη λεω πολλες μαλα. Κ. Ιες... Καλη επιτυχια σε ολλους! Εγω ειμαι ειδη δοκ. Αστυφυλακας κ κανω την πρακτηκη μ... Μπηκα περσυ απο επαλ α με σειρα 14, οσα δλδ ατομα περνει φετος. Ειχα βαθμολογια 1865. Τωρα βγαλτε μονοι σας το συμπερασμα... Η δικη μ η αποψη ειναι οτι η βαση στα επαλ α θα ειναι 1860 ως 1870. Περσυ μιλουσα κ εγω σε αυτο το φορουμ κ ελεγα καποια στατιστικα (που δεν θελω να το παινευτω αλλα επεσα 100% μεσα) κ οπως ηταν αναμενομενο ειχα δυσαρεστησει πολλους αλλα τα διαβαζω τωρα κ σκευτομαι ποσο δικιο παιζει να ειχα. Επρεπε να ειχα βαλει στοιχηματα για να τα οικονομουσα Εικόνα
Hartspi

Δημοσίευση από Hartspi »

mpampis έγραψε:
hartspi έγραψε:
gregory-90 έγραψε:Για επαλ μιλαω φιλε. Για το γενικο πιστευω 15000-16000

Λες ρε φιλε να παει τοσο; Εχεις βρει κανεναν αλλον που να εχει γραψει πανω απο 1878; Γιατι εγω ακομα δεν εχω βρει. Τι να πω; Μακαρι να παει 1850 να ειμαστε ολοι (ολοι εμεις που μιλαμε εδω) μεσα...

καποτε (περσυ) μιλουσα κ εγω εδω μεσα Εικόνα... Μπηκα ξανα να θυμηθω το αγχος π περνουσα... Ειναι μια δυσκολη χρονια φετος για σας, λογο των λιγων ατομων π περνει φετος απο επαλ α... Να μη λεω πολλες μαλα. Κ. Ιες... Καλη επιτυχια σε ολλους! Εγω ειμαι ειδη δοκ. Αστυφυλακας κ κανω την πρακτηκη μ... Μπηκα περσυ απο επαλ α με σειρα 14, οσα δλδ ατομα περνει φετος. Ειχα βαθμολογια 1865. Τωρα βγαλτε μονοι σας το συμπερασμα... Η δικη μ η αποψη ειναι οτι η βαση στα επαλ α θα ειναι 1860 ως 1870. Περσυ μιλουσα κ εγω σε αυτο το φορουμ κ ελεγα καποια στατιστικα (που δεν θελω να το παινευτω αλλα επεσα 100% μεσα) κ οπως ηταν αναμενομενο ειχα δυσαρεστησει πολλους αλλα τα διαβαζω τωρα κ σκευτομαι ποσο δικιο παιζει να ειχα. Επρεπε να ειχα βαλει στοιχηματα για να τα οικονομουσα Εικόνα
Φίλε Μπαμπη δεν ξέρεις πόσο μου έφτιαξες τη μέρα... Χτες το βράδυ έψαχνα απο συνάδελφο σου ο οποίος είχε περάσει και αυτός απο ΕΠΑ. Λ και μπήκε 17ος! Εγώ έχω 1878 και όπως λες και εσύ μπήκες να θυμηθείς το ΑΓΧΟΣ που είχες και εσύ πέρυσι!
Άβαταρ μέλους
gregory-90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από gregory-90 »

Φιλε μπαμπη ειμαι απο επαλ μορια 1866 και πολυτεκνος. Πες μου την αποψη σου σε παρακαλω!
Άβαταρ μέλους
Jonas11
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Jonas11 »

Ανετα μπαινεις 1866κ πολυτεκνος εννοειται μεσα εεδω 1900 εχει η συδ που παιρνει ενα ατομο μονο... Μεσα εισαι
Άβαταρ μέλους
hartspi
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από hartspi »

Jonas11 έγραψε:Ανετα μπαινεις 1866κ πολυτεκνος εννοειται μεσα εεδω 1900 εχει η συδ που παιρνει ενα ατομο μονο... Μεσα εισαι
Φίλε Τζόνας11 εσύ δίνεις για αστυφυλάκων από ΕΠΑ. Λ; Αν ναι μπορείς να γράψεις και τα μόρια σου;

Άβαταρ μέλους
Jonas11
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Jonas11 »

Οχι δεν ειμαι απο επαλ αλλα 1866 ειναι αριστα για επαλ και ειναι κ πολυτεκνος δηλαδη αν δεν μπει Αυτος με αυτες τις προυποθεσεις ποιος θα μπει?
hartspi

Δημοσίευση από hartspi »

Jonas11 έγραψε: Οχι δεν ειμαι απο επαλ αλλα 1866 ειναι αριστα για επαλ και ειναι κ πολυτεκνος δηλαδη αν δεν μπει Αυτος με αυτες τις προυποθεσεις ποιος θα μπει?
Ασ´ τα να πανε είναι φέτος για τα ΕΠΑ. Λ με 14 άτομα που παίρνει μόνο! Έχω γράψει και ´ γω 1878 και πάλι υπάρχει άγχος! Αυτοί που δεν πρέπει να αγχωνονται είναι αυτοί που έχουν γράψει πάνω απο 1900! Καλή μας επιτυχία εύχομαι και μακάρι να περάσουμε!
ΓΙΩΡΓΟΣ

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

Γεια σας παιδια εγω Ειμαι γενικη σειρα ενιαιο λυκειο και Εχω 16360. Ποια η γνωμη σας, εχω ελπιδες για αστυφυλακων; Ποσες ειναι οι ενεργες αιτησεισ?
Άβαταρ μέλους
gregory-90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Παντως και εγω συμφωνω με τον μπαμπη η βαση θα ειναι απο 1860-1870 συμφωνα και με τις προηγουμενες χρονιες. Ξερει κανεις αν μπορουμε να δουμε με τη μορια περασε ο 14ος στην σειρα τα προηγουμενα χρονια?
Hartspi

Δημοσίευση από Hartspi »

gregory-90 έγραψε: Παντως και εγω συμφωνω με τον μπαμπη η βαση θα ειναι απο 1860-1870 συμφωνα και με τις προηγουμενες χρονιες. Ξερει κανεις αν μπορουμε να δουμε με τη μορια περασε ο 14ος στην σειρα τα προηγουμενα χρονια?
Πέρυσι ο 14ος είχε μπει με 1865 πιο πάνω μπήκε και να το γράψε!
john

Δημοσίευση από john »

Γιωργο θεωρω πως εισαι ανετα μεσα. Σκεψου οτι εγω που εχω 15398 πιστευω πως ειμαι δεν ειμαι μεσα.
mpampis

Δημοσίευση από mpampis »

Hartspi έγραψε:Φίλε Μπαμπη δεν ξέρεις πόσο μου έφτιαξες τη μέρα... Χτες το βράδυ έψαχνα απο συνάδελφο σου ο οποίος είχε περάσει και αυτός απο ΕΠΑ. Λ και μπήκε 17ος! Εγώ έχω 1878 και όπως λες και εσύ μπήκες να θυμηθείς το ΑΓΧΟΣ που είχες και εσύ πέρυσι!
ολα καλα θα πανε. Καταλαβενω το αγχος σας, ειναι σαν να το περασα εχθες... Εσυ με 1878 πανε κανε κανα μπανιο στη θαλασσα κ 4 οκτωβρη παρουσιαζεσαι... Μην αγχονεσαι καθολου! Πραγματικα, καλη επιτυχια σε οοολα τα παιδια...
Άβαταρ μέλους
gregory-90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Hartspi έγραψε:
gregory-90 έγραψε: Παντως και εγω συμφωνω με τον μπαμπη η βαση θα ειναι απο 1860-1870 συμφωνα και με τις προηγουμενες χρονιες. Ξερει κανεις αν μπορουμε να δουμε με τη μορια περασε ο 14ος στην σειρα τα προηγουμενα χρονια;

εννοω τις αλλες χρονιες
hartspi

Δημοσίευση από hartspi »

gregory-90 έγραψε:
Hartspi έγραψε:
gregory-90 έγραψε: Παντως και εγω συμφωνω με τον μπαμπη η βαση θα ειναι απο 1860-1870 συμφωνα και με τις προηγουμενες χρονιες. Ξερει κανεις αν μπορουμε να δουμε με τη μορια περασε ο 14ος στην σειρα τα προηγουμενα χρονια;
εννοω τις αλλες χρονιες
Τις άλλες χρονιές δεν γνωρίζω γιατί δεν υπάρχει κάτι που να γράφει την σειρά που πέρασαν απλά γράφουν τον πρώτο και τον τελευταίο!
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από panos2171 »

Φυσικά και έχεις!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες