Βάσεις - μόρια για Αστυφυλάκων (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
hartspi
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από hartspi »

gregory-90 έγραψε:Για επαλ μιλαω φιλε. Για το γενικο πιστευω 15000-16000

Λες ρε φιλε να παει τοσο; Εχεις βρει κανεναν αλλον που να εχει γραψει πανω απο 1878; Γιατι εγω ακομα δεν εχω βρει. Τι να πω; Μακαρι να παει 1850 να ειμαστε ολοι (ολοι εμεις που μιλαμε εδω) μεσα...

Άβαταρ μέλους
gregory-90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από gregory-90 »

Δεν ξερω γιατι αλλα εχω την εντυπωση οτι φετος εχει λιγοτερη συμμετοχη απο αλλες χρονιες...
Άβαταρ μέλους
Cptmcdonald
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Cptmcdonald »

Όντως... Φίλε gregory συγνώμη δεν το πρόσεξα... Παιδεια και εγώ πιστεύω πως σε σχέση με αλες χρονιές τα άτομα που θα δηλώσουν αστυνομία θα ειναι κάπως μειωμένα λόγο και της πολύ κακής κατάστασης ασφαλείας που υπάρχει για τους αστυνομικούς. Κάθε τοσο και λιγακι ακούμε στις τηλεοράσεις οτι πυροβόλησαν αστυνομικούς και λοιπα. Ξέρετε πόσες μανάδες και πατεράδες εχω ακούσει (συμπεριλαμβανομένων και των δικων μου) να πιέζουν τα παιδεια τους να μην βάλουν αστυνομία γιατι φοβούνται με αυτα που ακούνε; Αυτος λοιπον που θα σκεφτεί να δηλώσει αστυνομία μόνο για τον μισθό (ο οποιος εχει πετσοκοφτεί σημειωτέων) θα το ξανασκεφτεί πολλές φορές γιατι Αν δεν του αρέσει πραγματικά το επάγγελμα αυτό δύσκολα θα παίξει το κεφάλι του κορόνα γράμματα καθε φορα που θα πηγαίνει για δουλειά και εκτος αυτου να τρωει και βρισίδια απο την υπόλοιπη κοινωνία (Μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι). Και μεταξύ μας τωρα οτι και αν λεμε για την αστυνομια δεν παυει να ειναι το πιο επικυνδυνο επαγγελμα μετα απο αυτο του πιλότου μαχητικού αεροσκάφους. Αυτο λοιπον αποτελει εναν απο τους πολους λογους για τους οποιους πιστευω οτι οι βασεις στην αστυνομια παρα την μαζικη μειωση εισακτεων θα συμαζευτουν καπως σε μια ανοδο των 1000 με 2000 μοριων (για την γενικη καταταξη). Τωρα για τις ειδικές κατηγορίες ο θεός και η ψυχή μας καθώς εκεί στην κυριολεξία όλα παίζονται... Οψόμεθα... Κυριακή κοντή γιορτή
Άβαταρ μέλους
hartspi
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από hartspi »

Cptmcdonald έγραψε:
Όντως... Φίλε gregory συγνώμη δεν το πρόσεξα... Παιδεια και εγώ πιστεύω πως σε σχέση με αλες χρονιές τα άτομα που θα δηλώσουν αστυνομία θα ειναι κάπως μειωμένα λόγο και της πολύ κακής κατάστασης ασφαλείας που υπάρχει για τους αστυνομικούς. Κάθε τοσο και λιγακι ακούμε στις τηλεοράσεις οτι πυροβόλησαν αστυνομικούς και λοιπα. Ξέρετε πόσες μανάδες και πατεράδες εχω ακούσει (συμπεριλαμβανομένων και των δικων μου) να πιέζουν τα παιδεια τους να μην βάλουν αστυνομία γιατι φοβούνται με αυτα που ακούνε; Αυτος λοιπον που θα σκεφτεί να δηλώσει αστυνομία μόνο για τον μισθό (ο οποιος εχει πετσοκοφτεί σημειωτέων) θα το ξανασκεφτεί πολλές φορές γιατι Αν δεν του αρέσει πραγματικά το επάγγελμα αυτό δύσκολα θα παίξει το κεφάλι του κορόνα γράμματα καθε φορα που θα πηγαίνει για δουλειά και εκτος αυτου να τρωει και βρισίδια απο την υπόλοιπη κοινωνία (Μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι). Και μεταξύ μας τωρα οτι και αν λεμε για την αστυνομια δεν παυει να ειναι το πιο επικυνδυνο επαγγελμα μετα απο αυτο του πιλότου μαχητικού αεροσκάφους. Αυτο λοιπον αποτελει εναν απο τους πολους λογους για τους οποιους πιστευω οτι οι βασεις στην αστυνομια παρα την μαζικη μειωση εισακτεων θα συμαζευτουν καπως σε μια ανοδο των 1000 με 2000 μοριων (για την γενικη καταταξη). Τωρα για τις ειδικές κατηγορίες ο θεός και η ψυχή μας καθώς εκεί στην κυριολεξία όλα παίζονται... Οψόμεθα... Κυριακή κοντή γιορτή
Μακαρι παιδια να εχετε δικιο για τη ζητηση και πεφτωω εξω! Μακαρι να μην εχει τοση ζητηση! Οσο για την επικινδυνοτητα ειδικα αυτους τους καιρους ειναι αυξημενη!
Άβαταρ μέλους
gregory-90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Μακαρι να μπουμε ολοι ειδικα αυτοι που δοκιμαζουν για δευτερη φορα
Άβαταρ μέλους
hartspi
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από hartspi »

gregory-90 έγραψε: Μακαρι να μπουμε ολοι ειδικα αυτοι που δοκιμαζουν για δευτερη φορα
Μακαρι να μπουνε οσοι το θελουν πραγματικα!
Άβαταρ μέλους
gregory-90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Ε κοιτα εγω και εσυ που δινουμε δευτερη φορα λογικα πρεπει να το θελουμε πραγματικα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
hartspi
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από hartspi »

gregory-90 έγραψε: Ε κοιτα εγω και εσυ που δινουμε δευτερη φορα λογικα πρεπει να το θελουμε πραγματικα Εικόνα
Ειναι κατι σαν αποδειξη για κατι που θελουμε! Αλλα δεν παυει και αυτος που δινει πρωτη να το θελει το ιδιο με εμας απλα να μην μπορει να το αποδειξει! Επομενως μακαρι να περασουνε αυτοι που τη θελουν πραγματικα οχι μονο για εμας που δινουμε, αλλα και για το καλο της Ελλαδας και της αστυνομιας!
Άβαταρ μέλους
hartspi
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από hartspi »

kate έγραψε: Ανεταα
ανετα τι; Πανω απο 1850; Αν εχεις δωσει και εσυ μορεις να μας πεις ποσο εχεις γραψει;
Άβαταρ μέλους
NIk99827
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από NIk99827 »

hartspi έγραψε:
gregory-90 έγραψε: Ε κοιτα εγω και εσυ που δινουμε δευτερη φορα λογικα πρεπει να το θελουμε πραγματικα Εικόνα
Ειναι κατι σαν αποδειξη για κατι που θελουμε! Αλλα δεν παυει και αυτος που δινει πρωτη να το θελει το ιδιο με εμας απλα να μην μπορει να το αποδειξει! Επομενως μακαρι να περασουνε αυτοι που τη θελουν πραγματικα οχι μονο για εμας που δινουμε, αλλα και για το καλο της Ελλαδας και της αστυνομιας!

Κι εγώ που πρώτη χρονια φέτος εδωσα πανελλήνιες μόνο αστυνομία δήλωσα, γιατί αυτό γουσταρω απο μικρος
Δυστυχως δεν υπάρχει καποιο μετρο που να μετραει ποσο θελει καποιος να μπει στην ελας κ ποσο παει για το βολεμα η επειδη του κατσαν τα μορια κ η σειρα στο μηχανογραφικο
καλη επιτυχια να χουμε

gregory-90 έγραψε:Δεν ξερω γιατι αλλα εχω την εντυπωση οτι φετος εχει λιγοτερη συμμετοχη απο αλλες χρονιες...

γκρέγκορυ-90 δεν ξερω πως ακριβως πανε τα μορια απο επαλ
τουλαχιστον απο γελ που μιλησα κ οταν πηγα κ σημερα στο τμημα της περιοχής μου μου είπαν οτι κ περσυ αλλα κυρίως φέτος χαμηλές βαθμολογίες δεν πανε να κανουν αίτηση. Φέτος δεν πήγε κανεις με κατω απο 12500κάτι ενω παλιότερα που η προκηρυξη εβγαινε Μαιο, υπηρχαν και 10000 κ 10500 μορια που πηγαιναν κ εκαναν αιτηση
φανταζομαι απο εκει θα προερχεται η μειωση ενδιαφεροντος
Άβαταρ μέλους
gregory-90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Ναι φιλε μου και εγω ακριβως το ιδιο εκανα περιμενα να βγει η βαθμολογια και μετα αποφασισα να κανω αιτηση
Άβαταρ μέλους
NIk99827
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από NIk99827 »

gregory-90 έγραψε:Ναι φιλε μου και εγω ακριβως το ιδιο εκανα περιμενα να βγει η βαθμολογια και μετα αποφασισα να κανω αιτηση

μεταξυ μας σε τετοια κατασταση που ειμαστε φετος (φανταζομαι κ πέρσυ που πάλι άργησε η προκηρυξη) έτσι εκανε όλος ο κόσμος
εδώ ακουγόταν φημες οτι δεν θα βγαινε καν προκήρυξη
Άβαταρ μέλους
hartspi
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από hartspi »

Παιδια οσοι ειναι απο επαλ που ειμαστε και λιγοι να γραφετε τα μορια σας για να εχουμε μια εκτιμηση της βασης! Και για οσους δεν ειναι γραμμενοι στο φορουμ ας γραφτουν ειναι πολυ ευκολο για να βοηθησουν λιγο την κατασταση! Για το λογο οτι ειμαστε πολλοι λιγοι μπορουμε ευκολα να εχουμε μια εκτιμηση! Ευχαριστω για τη βοηθεια!
93

Δημοσίευση από 93 »

Παιδια με 16360 πιανω αστυφυλακων; γενικη σειρα...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες