επαλ έγραψε:Με τπτ δεν θα φτασει 1900 μορια σκεψου οτι περυσι 1900 ειχε η συδ π επαιρνε 1 ατομο υπαρχει η σμυ (σωματα) που εχει περισσοτερα μορια και η στυα -σιρ... Γνωμη μου 186 φευγα.
μακαρι ρε φιλαρακι μακαρι και γω δεν θελω να παειγια να μην μεινουμε εξω! Εισαι και εσυ απο επα. Λ; Αν ναι γραψε μας ποσο εγραψες!
makis7777 έγραψε: 1868 εχω! Πριν απο αστυφυλακων ποιες αλλες εβαλες?
Μονο αστυφυλακων εβαλα!2η φορα ξαναδινω! Εσυ γνωριζεις κανεναν αλλον που θελει αστυφυλακων απο επα. λ; Πως το κοβεις να μαστε μεσα; Πρωτη αστυφυλακων εχεις βαλει;
makis7777 έγραψε: Απο το επαλ μ δεν θελει κανεις αλλα και παλι δεν γραψαν καλα... Και απο ακομα ενα μερος μετρια τ πραγματα! Απο το δικο σ επαλ σ περασε καποιος?
Κανενας δεν εχει γραψει καλα... Τι να πω; Κανεις δεν εχει γραψει καλα στα μαθηματικα! Εσυ μονο αστυνομια θελεις;
makis7777 έγραψε: Ναι! Εσυ λογικα θα μπεις γ μενα παιζει!
Τι να πω μακαρι να μπουμε και οι δυο! Αλλα το κοβω να παει πολυ ψηλα η βαση πανω απο 1890!14 ατομα; Δεν ειναι τπτ! Αλλα και παλι το 2010 που πηρε 17 ηταν 1846! Περσυ ο 17ος ειχε μπει με 1855! Στατιστικα υπαρχει μειωση στα 20αρια απο περσυ! Τωρα εξαρταται και απο τη ζητηση!
makis7777 έγραψε: Υπαρχει καποιο site με αναλυτικες βαθμολογιες; Πως τ ξερεις αυτο μ τν 17ο?
Ητανε φιλος μου για υτο το ξερω! Υπαρχουν τετοια απλα λενε με τι βαθμολογια περασε ο πρωτος! Προχτες βγηκαν τα στατιστικα των βαθμολογιων των επαλ στο minedu!
Καλησπέρα... Με το 90% απο ΓΕΛ πόσο λετε να ειναι η άνοδος των βάσεων. Για ειδικη κατηγορία πολυτέκνων μπορει να υπολογίσει κανείς τίποτα η θα καρδιοχτυπάμε μεχρι τελους?