Eπιλαχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
verin

Δημοσίευση από verin »

Στην Β'κατηγορία εχουν βάλει μαζί και τους οδηγούς καμια 100 αρια + ατομα δλδ τι θα πεχτει με αυτους?
grego
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από grego »

Μηπως εχουν μεγαλυτερη ηλικια απο εσενα για κοιταξε κ αυτο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

Καλησπέρα παιδιά! Επειδή Ίδη ξεκίνησε κ γίνετε μπάχαλο με τα μηνύματα να δίνουν κ να παίρνουν του τύπου (είμαι στην θέση τάδε με τόσα μόρια έχω ελπίδες; ) σας παρακαλώ ας βγει κάποιος αρμόδιος που γνωρίζει επί του θέμα τος να μας πει πόσους θα φωνάξουν από κάθε κατηγορία μαζί με τους επιλαχόντες για να μάθουμε κ για να μην ρωτάει ο κάθε ένας ευχαριστώ!

Άβαταρ μέλους
Mark84
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Mark84 »

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε: <Καλησπέρα παιδιά! Επειδή Ίδη ξεκίνησε κ γίνετε μπάχαλο με τα μηνύματα να δίνουν κ να παίρνουν του τύπου (είμαι στην θέση τάδε με τόσα μόρια έχω ελπίδες;) σας παρακαλώ ας βγει κάποιος αρμόδιος που γνωρίζει επί του θέμα τος να μας πει πόσους θα φωνάξουν από κάθε κατηγορία μαζί με τους επιλαχόντες για να μάθουμε κ για να μην ρωτάει ο κάθε ένας ευχαριστώ!<

<
Γ΄ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ 1. Από τους πίνακες βαθμολογικής προτεραιότητας, αριθμός υποψηφίων αυξημένος τουλάχιστον κατά το διπλάσιο του αριθμού των προκηρυσσόμενων θέσεων για κάθε κατηγορία καλείται προκειμένου να υποβληθεί στην εξέταση αθλητικών δοκιμασιών και αγωνισμάτων για τη διαπίστωση της σωματικής τους ικανότητας και της φυσικής τους αντοχής.
Άβαταρ μέλους
transalp7
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από transalp7 »

Ο ενας ναι κι ο αλλος εχει και το ε διπλωμα αλλα δεν μετραει μαλλον για μορια. Δηλαδη ετσι ειναι η επισημη σειρα αν φτασουμε στο σημειο πχ να διεκδικουμε μια θεση; Γιατι στην προκυρηξη δεν λεει οτι προηγειται αυτος με την μεγαλυτερη ηλικια μονο οτι γινεται κληρωση σε περιπτωση ισοβαθμιας, ισχυει αυτο?
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Δημοσίευση από greko_27 »

To θεμα ειναι απλο. Για καθε κατηγορια θα καλεσουν διπλασιο αριθμο. Δηλαδη εαν σε μια κατηγορια η προκ ζηταει 100 ατομα θα καλεσει τους πρωτους 200, εφ οσον εχουν γινει πανω απο 200 αιτησεις για τη συγκεκριμενη κατηγορια. Καποιος βρισκεται στους επιτυχοντες ή στους επιλαχοντες σε πανω απο 2 κατηγοριες, τοτε τι γινεται; Παραδειγμα καποιος ειναι υποψηφιος σε μια ειδικοτητα Α για 20 θεσεις οπου εχουν γινει 500 αιτησειις πανελλαδικως (Ειναι 15ος στη γενικη καταταξη) και σε μια αλλη ειδικοτητα Β για 100 θεσεις οπου εχουν γινει 1500 αιτησεις πανελλαδικως (βρισκεται 185ος στη γενικη καταταξη). Ο συγκεκριμενος υποψηφιος Θα τον καλεσουν κανονικα στα αγωνισματα με τη διαφορα οτι στην Α κατηγορια θα καλεσουν τους πρωτους 40 απο τους 500 υποψηφιους και στην αλλη στη Β κατηγορια θα καλεσουν παλι τους πρωτους 200, μονο που στην συγκεκριμενη κατηγορια τη Β θα καλεσουν και τον υποψηφιο που ειναι 201ος στη γενικη καταταξη.

ΥΓ. Ελπιζω αυτα τα υποθετικα παραδειγματα να βοηθησαν.

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

transalp7 έγραψε:Ο ενας ναι κι ο αλλος εχει και το ε διπλωμα αλλα δεν μετραει μαλλον για μορια. Δηλαδη ετσι ειναι η επισημη σειρα αν φτασουμε στο σημειο πχ να διεκδικουμε μια θεση; Γιατι στην προκυρηξη δεν λεει οτι προηγειται αυτος με την μεγαλυτερη ηλικια μονο οτι γινεται κληρωση σε περιπτωση ισοβαθμιας, ισχυει αυτο;

Κριτηρια σε περιπτωση ισοβαθμιας:1) Bαθμος Πτυχιου ή απολυτηριου 2) Ηλικια. Σε περιπτωση που 2 οι περισσοτεροι υποψηφιοι εχουν τον ιδιο βαμθο πτυχιου ή απολυτηριου και επειτα την ιδια ηλικια τοτε γινεται κληρωση.

Άβαταρ μέλους
transalp7
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από transalp7 »

Αν ειναι ετσι επρεπε να ειμαι δευτερος απο τους τρεις, ο αλλος γιατι ειναι πιο πανω απο εμενα; Εχει ε διπλωμα αλλα δεν ειναι μετρημενο στα μορια.
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

transalp7 έγραψε:Αν ειναι ετσι επρεπε να ειμαι δευτερος απο τους τρεις, ο αλλος γιατι ειναι πιο πανω απο εμενα; Εχει ε διπλωμα αλλα δεν ειναι μετρημενο στα μορια.

Eτσι οπως τα λες ειναι. Εν παση περιπτωση εισαι στους επιλαχοντες και πρεπει να κοπουν 7 ατομα τουλαχιστον για να περασεις (δυσκολος δρομος) ... Οποτε στην συγκεκριμενη περιπτωση παιρνεις τηλεφωνο για να ρωτησεις για ποιο λογο δεν εισαι 2ος απο τους τρεις... Και εαν πιστευεις οτι εχεις αδικηθει κανεις εστανση στον ασεπ...

wtf?

Δημοσίευση από wtf? »

Συμφωνα με αυτα π λεει και ο γκρικ αρμι, τοτε στη Β θα κληθουν ατομα που βρισκονται στο 600+, εφοσον παρεμβαλονται πολλοι της Γ. Απο μια μετρηση που εκανα, βγηκε οτι ο 406 (δλδ διπλασιος αριθμος ττν προκηρυσσομενων) ειναι γυρω στο νουμερο 670 στη συνολικη καταταξη. Στη Β παντα
grego
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από grego »

Στη γ κατηγορια στους οδηγους θα καλεσει μεχρι κ 750 σειρα ετσι δεν ειναι ρε παιδια΄; Εγω που εχω σειρα 605+ εχω ελπιδες τη λετε; Σηγνωμη αν πρειζω καποιους αλλα ειναι η τελαυταια μ ευκαιρια να μπω κ το παλευω 6 χρονια!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Greek_Army »

Βασικά μην σκοτώνεις την ελληνική γλώσσα...
grego
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από grego »

Ενταξει ρε γκρικ απο βιασυνη τα γραφω ειναι ολα τα αλλα καλα κ αυτο κοιτας! Οκ ενταξει!
ΧΑΡΗΣ

Δημοσίευση από ΧΑΡΗΣ »

Με τις γυναικες που βλέπω ειναι περιπου 10 σε καθε σελιδα τι λετε τις βγαζουμε εκτος τελειως?
gas

Δημοσίευση από gas »

Με 2200 να περιμενω κατι;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες