Μόρια Δόκιμων Πυροσβεστών (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
phot
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από phot »

Καλημέρα,να ρωτήσω. Κοιτώντας τους πίνακες των αξιωματικών μπορούμε να προβλέψουμε και τα μόρια για τους δόκιμους πυροσβέστες; Μιλαω για τις κατηγορίες πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.

Πόσοι έκαναν αίτηση και στις δυο προκηρύξεις;

Είναι που αργούν να βγάλουν τους πίνακες κι εχω αγωνία.

Ευχαριστώ πολύ

Giannis84
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από Giannis84 »

Υπαρχει μια πολυ βασικη διαφορα. Στους αξιωματικους δεν επαιζε ρολο στα μορια το αν ειχες ειδικες δυναμεις η ησουν πολυτεκνος (επαιζε η πολυτεκνια μονο με την εννοια οτι διεκδικουσες ενα μικρο αριθμο θεσεων αν δεν ησουν σε ψηλη θεση αρχικα). Επισης καθοριστικης σημασιας στους αξιωματικους ηταν η προυπηρεσια στον τομεα σου που εδω αν δεν κανω λαθος δεν παιζει κανενα ρολο στους πανεπιστημιακης εκπαιδευσης. Εδω περα ουσιαστικα οποιος εχει ειδικες δυναμεις η ειναι πολυτεκνος παιρνει τετοια μορια ωστε να πεταει εξω διδακτορικα, μεταπτυχιακα, δευτερες γλωσσες η μεγαλους βαθμους πτυχιων. Οποτε κατα τη γνωμη μου για να χει τυχη καποιος ειτε θα πρεπει να χει ειδικες δυναμεις/δοκιμος κτλ (κατι που ισως δεν το χουν ΠΑΡΑ πολλοι πτυχιουχοι αλλα θα ειναι υπαρκτοι), ειτε μορια απο πολυτεκνια + προφισιενσι (κατι που θα το χουν αρκετοι). Οποιος δεν εχει τα παραπανω για να "καλυψει" την διαφορα θα χρειαστει βαθμο πτυχιου κοντα στο 9, μεταπτυχιακο, προφισιενσι και ecdl. Εγω προφανως δεν μπηκα καν στην διαδικασια να κανω τα χαρτια μου στους πυροσβεστες αφου δεν εχω τα παραπανω ωστε να ειμαι ανταγωνιστικος. Ενας με πτυχιο 6 και πολυτεκνια με ετρωγε στο χαλαρο που εχω πτυχιο 7,6 + μεταπτυχιακο.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Greek_Army »

Υπάρχει ήδη σχετικό θέμα

Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)

το θέμα κλειδώνεται

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση