Καλησπερα,
εχτες μου εκλεψαν την στρατιωτικη ταυτοτητα απο μια καφετερια. Το ανεφερα στον μαγαζατορα, με τον οποιο κοιταξαμε μαζι το video κ φαινεται οτι μου παιρνουν το πορτοφολι που ειχα την ταυτοτητα. Σε 6 μερες απολυομαι, και βρισκομαι ήδη στις τελευταίες μέρες τις κανονικής μου άδειας. Τι γινεται σ αυτην την περίπτωση; Θα φαω φυλακη ή την γλιτωνω με την βεβαιωση κλοπης απο την ασφαλεια; Γνωριζει κανεις;
Κλοπή στρατιωτικής ταυτότητας
Πραγματικά δεν γνωρίζω την διαδικασία αντικατάστασης αλλά το θεωρώ δύσκολο ως αδύνατο να τιμωρηθείς για κάτι τέτοιο.
Ξεκίνα πάντως αναφέροντας την απώλεια στη μονάδα σου και φυσικά να έχεις και τη βεβαίωση κλοπής.
Ξεκίνα πάντως αναφέροντας την απώλεια στη μονάδα σου και φυσικά να έχεις και τη βεβαίωση κλοπής.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 1
Πολίτης έγραψε:Καλησπερα,
εχτες μου εκλεψαν την στρατιωτικη ταυτοτητα απο μια καφετερια. Το ανεφερα στον μαγαζατορα, με τον οποιο κοιταξαμε μαζι το video κ φαινεται οτι μου παιρνουν το πορτοφολι που ειχα την ταυτοτητα. Σε 6 μερες απολυομαι, και βρισκομαι ήδη στις τελευταίες μέρες τις κανονικής μου άδειας.Τι γινεται σ αυτην την περίπτωση; Θα φαω φυλακη ή την γλιτωνω με την βεβαιωση κλοπης απο την ασφαλεια; Γνωριζει κανεις;
σε τέτοιες περιπτώσεις γίνεται Ε. Δ. Ε (Ένορκη Διοικητική Εξέταση) και δεν τίθεται θέμα τιμωρίας αφού η απώλεια δεν προήλθε από δικό σου λάθος
Εχασα την στρατιωτικη μου ταυτοτητα σαν φανταρος. Τι ποινη προβλεπεται;
Κάποιες Φ θα τις φας σιγουρα, τώρα πόσες ακριβώς δεν γνωρίζω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες