Μεταθέσεις 8-μήνων για 2011Δ1 ΕΣΣΟ
Παιδιά, έχετε υπόψιν πότε περίπου θα βγούν οι μεταθέσεις της Δ1 ΕΣΣΟ;(κατάταξη, τέλη Οκτώβρη, τοποθέτηση σε παραμεθώριο τέλη Νοέμβρη).
Τελικά, τι ισχύει από όλα; Όπως γράφει το αρμυ. Γρ ("4 μήνες από κατατάξεως"), ή όπως έχω ακούσει, "5 μήνες από κατατάξεως", ή "4 μήνες στην παραμεθώριο";
Ευχαριστώ.
Τελικά, τι ισχύει από όλα; Όπως γράφει το αρμυ. Γρ ("4 μήνες από κατατάξεως"), ή όπως έχω ακούσει, "5 μήνες από κατατάξεως", ή "4 μήνες στην παραμεθώριο";
Ευχαριστώ.
Ειμαι 8μηνος Δ1 Εσσο και περιμενω την μεταθεσή μο αλλά ακόμα δεν έχει έρθει. Γνωρίζει κάποιος πότε περίπου θα έρθουν ή αν έχουν ξεκινήσει ήδη σε κάποιες μονάδες. Συγκεκριμένα βρίσκομαι σε μονάδα της Χίου και μόλις σήμερα έκλεισα ακριβώς 4 μήνες παραμεθώριο.
- Palioseira
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 2
Υπαρχει καποιος τριτεκνος που να εχει μαθει για μεταθεση του απο 2011 Δ1 ΕΣΣΟ;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
christian έγραψε:Ειμαι 8μηνος Δ1 Εσσο και περιμενω την μεταθεσή μο αλλά ακόμα δεν έχει έρθει. Γνωρίζει κάποιος πότε περίπου θα έρθουν ή αν έχουν ξεκινήσει ήδη σε κάποιες μονάδες. Συγκεκριμένα βρίσκομαι σε μονάδα της Χίου και μόλις σήμερα έκλεισα ακριβώς 4 μήνες παραμεθώριο.
ρώτα στο 1ο γραφείο της μονάδας σου, από την στιγμή που συμπλήρωσες κάποια στιγμή θα φύγεις, δεν σημαίνει ότι θα φύγεις ακριβώς την ημερομηνία που έκλεισες 4 μήνες
Ειναι κανεις δ1 8μηνος που να του εχει ερθει η μεταθεση?
Στη μονάδα μου, σήμερα, ήρθαν 4 σήματα για μεταθέσεις 8μήνων Δ1 ΕΣΣΟ.
- Palioseira
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 2
Σε καποιες μοναδες δεν πηγαν τα σηματα αλλα διερευσαν οι μεταθεσεις. Σε οσους ηρθαν ποτε φευγεται και τι οδοιπορικα δινουν ;
Να κανω και εγω με την σειρα μου μια ερωτηση. ειμαι 8μηνος δ1 εσσο. παρουσιαστηκα στην αρτα και απο κει μετατεθηκα στο κεεδ για ειδικοτητα οπου εκατσα 2 μηνες. στη συνεχεια μετατευηκα στο 5ο ετεθ οπου βρισκομαι τωρα και εχω συμπληρωσει 3 μηνες; δικαιουμαι μεταθεση;
-
- Στρατηγός
Τα έχουμε ξανά γράψει όταν συμπληρώσεις 4 μήνες στην παραμεθόριο θα δικαιούσαι μετάθεση
Οι μεταθέσεις ήρθαν.οπότε, από βδομάδα φεύγουμε.
Καιρός ήταν!
Καιρός ήταν!
Καλησπερα! Γνωριζει καποιος αν υπαρχει αλλος τροπος να μαθεις για μεταθεση που περιμενεις εκτος απτο να ερθει σημα στην μοναδα που υπηρετεις; Δηλαδη σε ειδοποιουν αυτοι οτι φευγεις με μεταθεση; Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το μαθεις αυτο;
-
- Στρατηγός
Μόνο με βύσμα αλλιώς θα περιμένεις να το μάθεις από την μονάδα σου
Και αν έχεις και κανένα γνωστό γνωστού κεπικάριο Ίσως μάθεις και απο εκεί.
Rafale!!!
Πως θα το μαθω; Στην μοναδα που ειμαι εχουμε ΚΕΠΙΚ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης