Δοκιμασίες Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 109
Ναι η κοπέλα που πέρασε χθες δικηγόρος... Λοιπόν κόπηκαν στο 1000αρι η κοπέλα και 4 άνδρες... Και πέρσαν στο μήκος 4 άνδρες εκ των οποίων οι 2 είναι δικηγοροι οι άλλοι 2 δεν γνωρίζω παίδες...
Πότε μην μετανιώνεις..
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 127
Πολυ κοψιμο... Αντε να δουμε και στο μηκος ποσο επιεικεις θα ναι. Εκει για μενα θα κριθει η συνεχεια. Αλεξανδρε υπαρχει τροπος η πηγη σου να δει αν ειναι προβλεπε εκει; Εχουν πχ καποιον κωνο η κατι διακριτικο που να δειχνει οτι ειναι 4 μετρα;
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
Giannis84 έγραψε:Πολυ κοψιμο... Αντε να δουμε και στο μηκος ποσο επιεικεις θα ναι. Εκει για μενα θα κριθει η συνεχεια. Αλεξανδρε υπαρχει τροπος η πηγη σου να δει αν ειναι προβλεπε εκει; Εχουν πχ καποιον κωνο η κατι διακριτικο που να δειχνει οτι ειναι 4 μετρα;
Φίλε μου το μήκος τελείωσε... Προβλέπε μου είπε ότι είναι... Οι 2 δικηγόροι πέρασαν, ο ένας με τη 2η και πέρασε ένας δασολόγος. Ο 4ος δεν ξερω τι είναι που πέρασε... Τελείωσε. Συνολικά από τους πρώτους 30 πέρασαν 4... Πλέον έχω για 2 θέσεις.2 άνδρες μπροστάμου και 8 γυναικές. Τι λες; Εσυ;
Πότε μην μετανιώνεις..
-
Alexandros9 έγραψε:Φίλε μου το μήκος τελείωσε... Προβλέπε μου είπε ότι είναι... Οι 2 δικηγόροι πέρασαν, ο ένας με τη 2η και πέρασε ένας δασολόγος. Ο 4ος δεν ξερω τι είναι που πέρασε... Τελείωσε. Συνολικά από τους πρώτους 30 πέρασαν 4... Πλέον έχω για 2 θέσεις.2 άνδρες μπροστάμου και 8 γυναικές. Τι λες; Εσυ;
Ωραια το οτι ειναι προβλεπε η φαση ειναι θετικο.4 στους 30 ειναι ποσοστο λιγο πανω απο 10% στα αθληματα οπως ειχανε προβλεψει καποιοι.
Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες Αλεξανδρε, ειναι εξαιρετικα απιθανο και οι 2 αντρες να περασουν (αν ειναι απο μακρια μπορει να μην πατησουν καν), αρκει να μην σου τυχει καμια αθλητρια η κανεις απο το 10% που ειναι πιο κατω απο σενα στα μορια και παρει τη θεση. Θα ειναι ατυχια... Μακαρι να περασεις, στο ευχομαι.
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
Giannis84 έγραψε:Alexandros9 έγραψε:Φίλε μου το μήκος τελείωσε... Προβλέπε μου είπε ότι είναι... Οι 2 δικηγόροι πέρασαν, ο ένας με τη 2η και πέρασε ένας δασολόγος. Ο 4ος δεν ξερω τι είναι που πέρασε... Τελείωσε. Συνολικά από τους πρώτους 30 πέρασαν 4... Πλέον έχω για 2 θέσεις.2 άνδρες μπροστάμου και 8 γυναικές. Τι λες; Εσυ;
Ωραια το οτι ειναι προβλεπε η φαση ειναι θετικο.4 στους 30 ειναι ποσοστο λιγο πανω απο 10% στα αθληματα οπως ειχανε προβλεψει καποιοι.
Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες Αλεξανδρε, ειναι εξαιρετικα απιθανο και οι 2 αντρες να περασουν (αν ειναι απο μακρια μπορει να μην πατησουν καν), αρκει να μην σου τυχει καμια αθλητρια η κανεις απο το 10% που ειναι πιο κατω απο σενα στα μορια και παρει τη θεση. Θα ειναι ατυχια... Μακαρι να περασεις, στο ευχομαι.
Είδωμεν φιλαράκο... Πάντως και στις κατηγορίες τουυ 10% έχουν κοπεί αρκετοί... Αλλά θα συμπληρωθούν οι θέσεις... Θα δείξει. Πάντως χθες κοιμήθηκα με 50% πιθανότητες και ξύπνησα με 80-90% πιστεύω... Προβλεπέ κανονικά. Ήταν ε΄να παλικάρι που έκανε το 1000αρι στο 4.25 και παρακάλουσε τους πυροσβέστες να τον περάσουν αλλά ήτανε ανένδοτοι...
Πότε μην μετανιώνεις..
-
Alexandros9 έγραψε:Είδωμεν φιλαράκο... Πάντως και στις κατηγορίες τουυ 10% έχουν κοπεί αρκετοί... Αλλά θα συμπληρωθούν οι θέσεις... Θα δείξει. Πάντως χθες κοιμήθηκα με 50% πιθανότητες και ξύπνησα με 80-90% πιστεύω... Προβλεπέ κανονικά. Ήταν ε΄να παλικάρι που έκανε το 1000αρι στο 4.25 και παρακάλουσε τους πυροσβέστες να τον περάσουν αλλά ήτανε ανένδοτοι...
Ολα καλα τοτε. Αυτο που θελαμε απο την αρχη. Να ειναι προβλεπε με τους χρονους και το μηκος. Αν ηταν και στις ελξεις θα ηταν τελειο αλλα ενταξει... Μακαρι να συνεχισουν ετσι την διαδικασια.
Το θεμα ειναι απο ποιες κατηγοριες θα συμπληρωθουν αυτες οι 7 θεσεις του 10% και του 4%. Γιατι μπορει να μην τους υπολογιζουμε επειδη δεν ειναι μπροστα μας αλλα καλλιστα μπορει να παρουν μια θεση. Λογικα θα συμπληρωθουν γιατι ειναι αρκετοι υποψηφιοι για μονο 7 θεσεις αλλα ποτε δεν ξερεις... Ειναι και γυναικες εκει.
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
Giannis84 έγραψε:Alexandros9 έγραψε:Είδωμεν φιλαράκο... Πάντως και στις κατηγορίες τουυ 10% έχουν κοπεί αρκετοί... Αλλά θα συμπληρωθούν οι θέσεις... Θα δείξει. Πάντως χθες κοιμήθηκα με 50% πιθανότητες και ξύπνησα με 80-90% πιστεύω... Προβλεπέ κανονικά. Ήταν ε΄να παλικάρι που έκανε το 1000αρι στο 4.25 και παρακάλουσε τους πυροσβέστες να τον περάσουν αλλά ήτανε ανένδοτοι...
Ολα καλα τοτε. Αυτο που θελαμε απο την αρχη. Να ειναι προβλεπε με τους χρονους και το μηκος. Αν ηταν και στις ελξεις θα ηταν τελειο αλλα ενταξει... Μακαρι να συνεχισουν ετσι την διαδικασια.
Το θεμα ειναι απο ποιες κατηγοριες θα συμπληρωθουν αυτες οι 7 θεσεις του 10% και του 4%. Γιατι μπορει να μην τους υπολογιζουμε επειδη δεν ειναι μπροστα μας αλλα καλλιστα μπορει να παρουν μια θεση. Λογικα θα συμπληρωθουν γιατι ειναι αρκετοι υποψηφιοι για μονο 7 θεσεις αλλα ποτε δεν ξερεις... Ειναι και γυναικες εκει.
Επείδη με έβαλες σε σκέψεις όντως υπάρχει αυτή η πιθανότητα και μέχρι τώρα από τους 30 κανε΄νας δεν ανήκει σε αυτές τις κατηγορίες... Επομενως μπορεί αλλά μην ξεχνάς ότι είναι ήδη κενή μια θέση απο τους αεροναυπηγούς μπορει να προκύψει και κανα 2 από δικηγόρους τότε δεν ξέρω τι ακριβώς θα παιχτει. Αν δλδ θα πάρουν οι πολύτεκνοι αυτές τις θέσεις ή αν πάρουν αποκλειστικά και μόνο από τις κατηγορίες τους τις θέσεις. Αλλά μην ξεχνάμε ότι μπορει και οι πολύτεκνοι να μην συμπληρωθούν τελείως... Εγώ ε΄χω εναν του 81 από κάτω μου πολύτεκνο. Τώρα τι να πω αν είμαι τόσο τυχερος και παράλληλα τόσο γκαντέμης. Έλεος.
Πότε μην μετανιώνεις..
-
Alexandros9 έγραψε:Επείδη με έβαλες σε σκέψεις όντως υπάρχει αυτή η πιθανότητα και μέχρι τώρα από τους 30 κανε΄νας δεν ανήκει σε αυτές τις κατηγορίες... Επομενως μπορεί αλλά μην ξεχνάς ότι είναι ήδη κενή μια θέση απο τους αεροναυπηγούς μπορει να προκύψει και κανα 2 από δικηγόρους τότε δεν ξέρω τι ακριβώς θα παιχτει. Αν δλδ θα πάρουν οι πολύτεκνοι αυτές τις θέσεις ή αν πάρουν αποκλειστικά και μόνο από τις κατηγορίες τους τις θέσεις. Αλλά μην ξεχνάμε ότι μπορει και οι πολύτεκνοι να μην συμπληρωθούν τελείως... Εγώ ε΄χω εναν του 81 από κάτω μου πολύτεκνο. Τώρα τι να πω αν είμαι τόσο τυχερος και παράλληλα τόσο γκαντέμης. Έλεος.
Στην κατηγορια μου παντως και οι 2 που διαγωνιζονταν χθες ηταν τετοιες περιπτωσεις. Ο ενας 10% (ο οποιος με περνουσε βεβαια και παραλληλα για λιγες θεσεις) κι ο αλλος 4%. Στις αλλες κατηγοριες ομως παρατηρησα οτι δεν υπηρχαν 10% και 4% εκτος αν μου ξεφυγαν. Οποτε δεν ξερω τι συμπερασμα μπορει να προκυψει απο αυτο... Πχ οτι δεν πηγε κανεις απο την πρωτη τετραδα της κατηγοριας μου, αλλιως λογικα θα καλουσαν καποιον απο αυτους; Δεν ξερω. Ενταξει η στατιστικη λεει οτι οι κατηγοριες με τους περισσοτερους υποψηφιους θα τροφοδοτησουν το 10% και το 4% κυριως. Οποτε χτυπαει η καμπανα και για μενα αν και η κατηγορια μου εχει και πολλες γυναικες στο 10%. Θα πρεπει να εισαι οντως ατυχος για να τυχει να περασει απο την κατηγορια σου που ειναι μονο 2 θεσεις. Αν ομως κοπουν και οι 2 αντρες απο πανω σου (πραγμα πιθανο) τοτε νομιζω οτι δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα.
Σε ποια κατηγορία ανηκει τελικά ο τεταρτος που περασε; Οι 2 ειναι δικηγοροι, ο αλλος δασολογος και ο αλλος;
Καλημέρα σε όλους, αυτοί που έδιναν σήμερα αθλήματα και πέρασαν το 1000αρι, ξέρετε αν το έβγαλαν στα 4'; Ήταν τόσο αυστηρή η επιτροπή?
Τελικά ο τέταρτος που περασε σημερα τα αθλήματα απο ποια κατηγορία ειναι?
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
solar έγραψε:Τελικά ο τέταρτος που περασε σημερα τα αθλήματα απο ποια κατηγορία ειναι;
Ρε φίλε αν ήξερα θα έλεγα... Κάνε υπομονή μεχρι το απόγευμα θα βγάλουν διαταγή πρόσκλησης για τους επόμενους στην σειρά και μια λίστα σαν την χθεσινη με αυτούς που απότυχαν σμρ...
Πότε μην μετανιώνεις..
Φε γιαννη 84 αν δεν τελειωσουν ολοι οι αξιοματικοι και μετους επιλαχοντες πως θα ξεκινησει η σχολη στα βιλλια θα ρχονται για αγωνισματα οι αλλοι και οι 5 ετης θα κανουν προθερμανση... εγω το ειπα για τα παιδια που ειναι επιλαχοντες να πανε με βιντεο να διαικδικισουν τα δικαιωματα τους ειμαι επιτυχων απο τους πρωτους δεν καιγετε ο κωλος μου εμενα για να κανω καταγγελιες απλα ειναι αδικια να γινονται αυτα..
- geral
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 8
Έμαθε κανείς τι έγινε στις αθλητικές δοκιμασίες για τους αξιωματικούς πυροσβεστικής; Είδα ότι από τους 30 που έδωσαν αθλήματα κόπηκαν 20. Υπάρχει κάποιος που να έδωσε και να μας πει κατά πόσο ελαστική ήταν η επιτροπή;
-
Αγγελοσσς έγραψε:Φε γιαννη 84 αν δεν τελειωσουν ολοι οι αξιοματικοι και μετους επιλαχοντες πως θα ξεκινησει η σχολη στα βιλλια θα ρχονται για αγωνισματα οι αλλοι και οι 5 ετης θα κανουν προθερμανση... Εγω το ειπα για τα παιδια που ειναι επιλαχοντες να πανε με βιντεο να διαικδικισουν τα δικαιωματα τους ειμαι επιτυχων απο τους πρωτους δεν καιγετε ο κωλος μου εμενα για να κανω καταγγελιες απλα ειναι αδικια να γινονται αυτα.
Και τι εγινε ρε αγγελε που θα εχουν αγωνισματα οι αξιωματικοι για 1-2 ωρες,1 μερα τη βδομαδα, οσο και να τραβηξει; Ουτε μια ωρα υποθεση δεν ειναι τα αγωνισματα. Σημερα το πρωι στις 9:30 ειχαν τελειωσει. Επομενως μια χαρα θα εχουν ολες τις ωρες, ολες τις μερες τις βδομαδας πλην μιας ωρας οι πενταετεις να κανουν οση προθερμανση θελουν. Αν ανησυχεις γιαυτο μην φοβασαι, τετοιο θεμα δεν προκειται να υπαρξει.
Εως τωρα τουλαχιστον εγω καταλαβαινω οτι ουτε βυσματα εχουν προκυψει, ουτε οτι υπαρχει υπερ του δεοντος επιεικια. Τα πρωτα δειγματα ειναι θετικα, επομενως δεν καταλαβαινω γιατι αφηνεις μομφες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης