Επιλαχόντες Αξιωματικοί Πυροσβεστικής (2012)
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 24
Για 2 θέσεις έχω πλεόν 2 άνδρες και 8 γυναίκες από πάνω μου... Και έναν πολύτεκνο από κάτω μου...
Πότε μην μετανιώνεις..
Οι πολυτεκνοι και οι ευεργετες καταλαμβανουν θεση απο αυτες που εχουν προκυρηχτει σε καθε κατηγορια; Ή παιζουν μονοι τους μπαλα?
solar έγραψε:Οι πολυτεκνοι και οι ευεργετες καταλαμβανουν θεση απο αυτες που εχουν προκυρηχτει σε καθε κατηγορια; Ή παιζουν μονοι τους μπαλα;
οι πολυτεκνοι και οι ευεργετουμενοι παιζουν και μονοι τους μπαλα και στην γενικη σειρα
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Καλημέρα! Μπορεί να μου δώσει κάποιος μια έγκυρη απάντηση, αν τελειώσει η σειρά των τρίτεκνων (δεν βλέπω πολλά εναπομείναντα άτομα - βεβαία μακάρι να συμπληρωθεί) και η θέση μείνει κενή, σε αυτή την περίπτωση θα συμπληρωθεί από πολυτέκνους δηλαδή θα μπουν 6 πολύτεκνοι Αντί για 5 ; Ευχαριστώ!
Θεωρω δεδομενο οτι πολυ συντομα θα εχουμε εξελιξεις.(ακομα και αυριο).
αυτο το λεω γιατι ηδη ξεκινησαν διαδικασιες για την προκυρηξη των 725 οπου εκαναν την κληρωση για τους επιλαχοντες ενω εβγαλαν και νεα (!) για χειριστες ελικοπτερων!
Ξερει κανεις ποσες θεσεις εχουν μεινει κενες στην προκυρηξη των αξιωματικων;
Με δεδομενο οτι την τελευταια φορα ειχαν καλεσει μονο Νομικους ειναι σωστο να θεωρω οτι εχουν μεινει μονο σε αυτη την κατηγορία κενες θέσεις;
αυτο το λεω γιατι ηδη ξεκινησαν διαδικασιες για την προκυρηξη των 725 οπου εκαναν την κληρωση για τους επιλαχοντες ενω εβγαλαν και νεα (!) για χειριστες ελικοπτερων!
Ξερει κανεις ποσες θεσεις εχουν μεινει κενες στην προκυρηξη των αξιωματικων;
Με δεδομενο οτι την τελευταια φορα ειχαν καλεσει μονο Νομικους ειναι σωστο να θεωρω οτι εχουν μεινει μονο σε αυτη την κατηγορία κενες θέσεις;
Έχω κρατήσει τους επιτυχόντες στα αθλήματα αλλά ενδεχομένως λόγω αναβολών να μου ξέφυγαν κάποιοι. Όποιος έχει διαφορετική άποψη ας με διορθώσει. Νομίζω ότι εκκρεμούν:
1 Μηχανολόγος Μηχανικός
1 Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
1 Πληροφορικός
5 Νομικοί
3 Οικονομικών επιστημών
1 Χημικός
Οι θέσεις δεν είναι σταθερές εξαιτίας των ευργετηθέντων (% επί του συνόλου κι όχι ανά ειδικότητα) οπότε κάποιες από αυτές που αναφέρω δεν ισχύουν.
1 Μηχανολόγος Μηχανικός
1 Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
1 Πληροφορικός
5 Νομικοί
3 Οικονομικών επιστημών
1 Χημικός
Οι θέσεις δεν είναι σταθερές εξαιτίας των ευργετηθέντων (% επί του συνόλου κι όχι ανά ειδικότητα) οπότε κάποιες από αυτές που αναφέρω δεν ισχύουν.
Στους μηχανολόγους, ηλεκτρολόγους και οικονομικούς υπάρχει από ένας πενταετούς πυροσβέστης που δεν έχει καλεστεί για αθλήματα αφότου περνάει χωρίς εξετάσεις. Στην πληροφορική και ειδικά στους δικηγόρους λείπουν άτομα. Δεν ξέρω αν καθυστερούν την διαδικασία λόγω αναβολών όπου αναγκαστικά δεν μπορούν να καλέσουν τον επόμενο αν δεν περάσει αυτός.
Ryan έγραψε:Έχω κρατήσει τους επιτυχόντες στα αθλήματα αλλά ενδεχομένως λόγω αναβολών να μου ξέφυγαν κάποιοι. Όποιος έχει διαφορετική άποψη ας με διορθώσει. Νομίζω ότι εκκρεμούν:
1 Μηχανολόγος Μηχανικός
1 Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
1 Πληροφορικός
5 Νομικοί
3 Οικονομικών επιστημών
1 Χημικός
΄ Φίλε μου μάλλον Είναι λάθος οι θέσεις που γράφεις ακριβώς για τον λόγο που αναφέρεις στο τέλος Και γιατί υπάρχουν και 3 ή 4 άτομα απο τους πενταετής. Εκκρεμότητες υπάρχουν στους νομικούς (3 θέσεις) και Οικονομικών επιστήμών (1 θέση) ... Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος για την 4η θέση καν... Δηλαδή δεν είμαι σίγουρος αν είναι κενές 3 ή 4 θέσεις. Μπορείς να ρωτήσεις και στο γραφείο προσωπικού για πληρέστερη ενημέρωση.
Επισης εχει μεινει και μια θεση απο τους πολυτεκνους, ετσι δεων ειναι?
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
Οι θέσεις που έχουν μείνει είναι συγκεκριμένες.3 ή το πολύ 4. Δεν γνωρίζω αν έχει μείνει θέση πολυτέκνου κενή αλλά δεν το νομίζω... Αυτό που αναρωτιέμαι πάντως είναι ότι ενώ ενδιαφέρεστε κάποιοι δεν κάνετε έναν κόπο να τους πάρετε ένα τηλ να τους ρωτήσετε τι μέλει γεννέσθαι με την διαδικασία... Πάρτε ένα τηλ δεν είναι τόσο δύσκολο... 2132157695 και 2132157728
Πότε μην μετανιώνεις..
Alexandros9 έγραψε:Οι θέσεις που έχουν μείνει είναι συγκεκριμένες.3 ή το πολύ 4. Δεν γνωρίζω αν έχει μείνει θέση πολυτέκνου κενή αλλά δεν το νομίζω... Αυτό που αναρωτιέμαι πάντως είναι ότι ενώ ενδιαφέρεστε κάποιοι δεν κάνετε έναν κόπο να τους πάρετε ένα τηλ να τους ρωτήσετε τι μέλει γεννέσθαι με την διαδικασία... Πάρτε ένα τηλ δεν είναι τόσο δύσκολο... 2132157695 και 2132157728
εγω ετσι οπως τα βγαζω οι θεσεις που εχουν μεινει ειναι 4.
εχω παρει αρκετες φορες στο αρχηγειο και μου εχουν πει οτι ειναι θεμα υπουργου. Με δεδομενο οτι ξεκινησαν διαδικασιες τοσο στην προκυρηξη των 725 οσο και εβγαλαν και νεα (χειριστες ελικοπτερων) περιμενω -λογικα- συντομα να εχουμε νεα...
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
theolvs έγραψε:Alexandros9 έγραψε:Οι θέσεις που έχουν μείνει είναι συγκεκριμένες.3 ή το πολύ 4. Δεν γνωρίζω αν έχει μείνει θέση πολυτέκνου κενή αλλά δεν το νομίζω... Αυτό που αναρωτιέμαι πάντως είναι ότι ενώ ενδιαφέρεστε κάποιοι δεν κάνετε έναν κόπο να τους πάρετε ένα τηλ να τους ρωτήσετε τι μέλει γεννέσθαι με την διαδικασία... Πάρτε ένα τηλ δεν είναι τόσο δύσκολο... 2132157695 και 2132157728
εγω ετσι οπως τα βγαζω οι θεσεις που εχουν μεινει ειναι 4.
εχω παρει αρκετες φορες στο αρχηγειο και μου εχουν πει οτι ειναι θεμα υπουργου. Με δεδομενο οτι ξεκινησαν διαδικασιες τοσο στην προκυρηξη των 725 οσο και εβγαλαν και νεα (χειριστες ελικοπτερων) περιμενω -λογικα- συντομα να εχουμε νεα...
'Εχω πάρει και εγώ. Και πλέον παίρνω και σοτ γραφείο του Δένδια. Θα ξαναπάρω την δευτέρα... Μόνο έτσι διαφορετικά δεν γίνεται
Πότε μην μετανιώνεις..
Έχει δίκιο ο Alexandros9, πάρτε όλοι τηλέφωνο μπας και τους ταρακουνήσουμε γιατί δε γίνεται τίποτα διαφορετικά.
Πήρα τηλ σήμερα. Πολύ σύντομα θα συνεχιστεί η διαδικασία μου είπαν και θα ενημερωθούμε μέσω Internet κανονικά όπως τώρα. Ας πάρει και κανένας άλλος να το διασταυρώσουμε.
Πάνος έγραψε:Πήρα τηλ σήμερα. Πολύ σύντομα θα συνεχιστεί η διαδικασία μου είπαν και θα ενημερωθούμε μέσω Internet κανονικά όπως τώρα. Ας πάρει και κανένας άλλος να το διασταυρώσουμε.
και μενα το ιδιο μου ειπαν. Μαλιστα μου ειπαν πως ως τωρα δεν εγινε τιποτα γιατι ειχαν προτεραιοτητα οι μεταθεσεις κλπ του προσωπικου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες